COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Piombino - Rio Marina on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Piombino satamaan Rio Marina

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Elba lautat sivullamme.

Piombino - Rio Marina lauttaoperaattorit

    • 8 Sailings Daily 45 min
    • Get price

Lautta satamasta Piombino satamaan Rio Marina

Italia ja Elba yhdistyvät reitillä Piombino Rio Marina. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Toremar. Reittiä kuljetaan jopa 56 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 45 minuuttia.

Piombino Rio Marina matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Piombino opas

Piombino on kaupunki joka sijaitsee Livornon maakunnassa Toscanassa, Italiassa. Kaupunki sijaitsee Ligurianmerenja Tyrrhenanmeren rajalla, Elban saaren edustalla ja Maremman pohjoisella puolella. Kaupungin vanhakeskusta juontaa juurensa aikaan, jolloin se oli etruskien satama. Kaupunki oli myös tärkeä satama keskiajalla Pisan tasavallalle. Elokuussa vierailijoilla on mahdollisuus osallistua "Agosto con Gustoon," suurille ruoka ja viini -messuille, mikä juhlii Piombinon kulttuuri- ja kulinaarisia perinteitä .Museo Citadel ja City on täydellinen paikka selvittää lisää kaupungin esihistoriallisen, etruskien ja Rooman ajasta. Rantaviivalla on useita pyörä- ja vaellusreittejä, jotka johtavat Välimeren pensaikon kautta kohti modernia matkailusatamaa Salivolia, matkalla on useita perheomisteisia kellareja avoinna vierailijoille.

Piombinon satamasta lautat lähtevät suoraan Toscanan saaristoon (Elba on vain 10 km päässä rannikolta), sekä Sardiniaan ja Korsikaan.


Rio Marina opas

Rio Marina sijaitsee Elban saaren itäosassa, sisällä pienessä syötössä kukkuloiden ympäröimänä. Näille mäille on ominaista punainen maa, joka johtuu rautaoksidikaivonnasta, jota järjestettiin aiemmin. Tällä alueella rautaoksidin louhinta tapahtui niin pitkälle taaksepäin kuin etruskien aikana ja oli yhdessä kalastuksen kanssa Rio Marinan päätoimiala, kunnes muutama vuosikymmen sitten. Tänään Rio Marina on merilomakohde, jossa on kaikki tarvittavat mukavuudet vierailijoille. Church of San Rocco on suosittu nähtävyys kaupungissa. Se on piiritetty torni satamassa, ja siinä on kahdeksankulmainen pohja jonka rakennettu Giacomo V Appiano vuonna 1534 tähystykseen ja puolustukseen. Toinen suosittu nähtävyys saarella on Mineral Park, jossa on mahdollista nähdä erilaisia mineraaleja joita esiintyy eri puolilla saarta - noin 1000 valittau yksilöiä - ja käydä kaivoksessa.

Lauttayhteys kulkee kaupungin satamasta Pianosaan ja Piombinoon.