Lautta satamasta Pireus satamaan Katapola

Ateena ja Kykladit yhdistyvät reitillä Pireus Katapola, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Blue Star Ferries -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 5 tuntia 35 minuuttia samalla kun SeaJets reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 6 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 8 ylitystä viikko reitillä Pireus Katapola kohteiden Ateena ja Kykladit välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Pireus - Katapola lauttaoperaattorit

  • Blue Star Ferries
    • 1 lähtö viikoittain 5 h 35 min
    • Etsi hinta
  • SeaJets
    • 7 lähtöä viikoittain 6 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Pireus Katapola

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Pireus Katapola on auto ja 2 matkustajaa.

Pireus opas

Piraeus on satamakaupunki Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Saronikoksen lahdella Attikan alueella Kreikassa ja on osa Ateenan kaupunkialuetta. Ateeenan keskusta on noin 12 km päässä Piraeuksesta. Piraeuksen keskusta ei ole paikka, jossa kävijät haluavat viipyä, sillä se on ylikuormitettu liikenteellä. Sen satamatiomistojen, pankkien ja julkisten rakennusten takana on sekamelska kävelykatuja ja ostoskatuja. Houkuttelevin kaupunginosa sijaitsee idässä Zea Marinan ja matkailijoiden Mikrolimano sataman alueella, joka on vuorattu kahviloillaa, ravintoloillaa ja baareilla.

Piraeuksen satama on tärkein satama Kreikassa, suurin matkustajasatama Euroopassa ja kolmanneksi suurin maailmassa, ja se on Kreikan kauppamerenkulun ja suuren kauppalaivaston keskus. Tilat satamassa on hiljattain kunnostettu ja palvelujen laatu on parantunut merkittävästi. Näitä ovat pankkiautomaatit, valuutanvaihto, ravintoloita, baareja, taksit ja monenlaisia matkatoimistoja jotka myyvät lauttalippuja. Satamasta lähtee lauttoja Kreetalle, Kykladeille, Dodekanesialle, Kreikan itäosiin ja suurelle osalle Pohjois- ja Itä-Egeanmeren saarille.