Ateena (Piraeus)
Kimolos
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Ateena (Piraeus) satamaan Kimolos

Ateena ja Kykladit yhdistyvät reitillä Ateena (Piraeus) Kimolos, jolla liikennöi tällä hetkellä 4 lauttayhtiötä. Zante Ferries liikennöi reittiä jopa 2 kertaa viikko, Aegean Speed Lines 3 kertaa viikko, SeaJets 0 kertaa viikko & Aegean Sea Lines kulkee reittiä jopa 5 kertaa viikko.

Kohteiden Ateena ja Kykladit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 10 viikko reitillä Ateena (Piraeus) Kimolos ja koska tarjolla on 4 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ateena - Kykladit lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Pireus - Kimolos?

Lautan ylitysaika Pireus - Kimolos on noin 4h 50m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Pireus - Kimolos?

Pireus to Kimolos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Pireus - Kimolos on 161 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Pireus - Kimolos?

On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Pireus ja Kimolos välillä. Nämä ovat
  • Zante Ferries
  • Aegean Speed Lines
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Miten voin varata lauttalippuja Pireus - Kimolos?

Varaa lautat reitiltä Pireus kohteeseen Kimolos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Pireus ja Kimolos välillä?

Etäisyys Pireus ja Kimolos välillä on noin 85 meripeninkulmaa.

Ateena (Piraeus) opas

Piraeus on satamakaupunki Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Saronikoksen lahdella Attikan alueella Kreikassa ja on osa Ateenan kaupunkialuetta. Ateeenan keskusta on noin 12 km päässä Piraeuksesta. Piraeuksen keskusta ei ole paikka, jossa kävijät haluavat viipyä, sillä se on ylikuormitettu liikenteellä. Sen satamatiomistojen, pankkien ja julkisten rakennusten takana on sekamelska kävelykatuja ja ostoskatuja. Houkuttelevin kaupunginosa sijaitsee idässä Zea Marinan ja matkailijoiden Mikrolimano sataman alueella, joka on vuorattu kahviloillaa, ravintoloillaa ja baareilla.

Piraeuksen satama on tärkein satama Kreikassa, suurin matkustajasatama Euroopassa ja kolmanneksi suurin maailmassa, ja se on Kreikan kauppamerenkulun ja suuren kauppalaivaston keskus. Tilat satamassa on hiljattain kunnostettu ja palvelujen laatu on parantunut merkittävästi. Näitä ovat pankkiautomaatit, valuutanvaihto, ravintoloita, baareja, taksit ja monenlaisia matkatoimistoja jotka myyvät lauttalippuja. Satamasta lähtee lauttoja Kreetalle, Kykladeille, Dodekanesialle, Kreikan itäosiin ja suurelle osalle Pohjois- ja Itä-Egeanmeren saarille.


Kimolos opas

Kreikan saari Kimolos sijaitsee Egeanmerellä ja on osa Kykladien saariryhmää. Saari on erotettu läheiseltä saarelta Milokselta Kimoloksen salmella. Perimätiedon mukaan se on nimetty Kimolokseksi saaren ensimmäisen asukkaan mukaan. Echinousa on myös kirjattu saaren nimi antiikin aikoina, luultavasti koska käärme Echidna (Viper), on yleinen tänäkin päivänä saarella. Antiikin ajoista lähtien saari on ollut taistelukenttä saaren hallitsijan Antiikin Ateenan ja läheisen Miloksen hallitsijan Spartan välillä.

Kimolos kuuluu länsi-Kykladeihin ja on kytketty läheisille saarille ja Piraeuksen satamaan ympäri vuoden (katamaraani kulkee vain kiireisenä turistikautena). Turistiaikana saarella on yleensä päivittäin yhteys Piraeukselle ja muille saarille.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Zante Ferries 07:00 12:30 5 tuntia 30 minuuttia To
Aegean Sea Lines 07:00 12:40 5 tuntia 40 minuuttia Mon
Aegean Sea Lines 07:00 13:15 6 tuntia 15 minuuttia Sun
Aegean Sea Lines 07:00 13:20 6 tuntia 20 minuuttia Ke, To
Zante Ferries 07:00 13:35 6 tuntia 35 minuuttia Ti, Sun
Aegean Sea Lines 07:00 13:45 6 tuntia 45 minuuttia La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.