Ateena (Piraeus)
Sifnos
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Ateena (Piraeus) satamaan Sifnos

Ateena ja Kykladit yhdistyvät reitillä Ateena (Piraeus) Sifnos, jolla liikennöi tällä hetkellä 4 lauttayhtiötä. Aegean Speed Lines liikennöi reittiä jopa 8 kertaa viikko, Zante Ferries 6 kertaa viikko, SeaJets 14 kertaa viikko & Aegean Sea Lines kulkee reittiä jopa 7 kertaa viikko.

Kohteiden Ateena ja Kykladit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 35 viikko reitillä Ateena (Piraeus) Sifnos ja koska tarjolla on 4 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ateena - Kykladit lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Pireus - Sifnos?

  Lautan ylitysaika Pireus - Sifnos on noin 3h 42m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Pireus - Sifnos?

  Pireus to Sifnos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Pireus - Sifnos on 212 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Pireus - Sifnos?

  On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Pireus ja Sifnos välillä. Nämä ovat
  • Aegean Speed Lines
  • Zante Ferries
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines
 • Miten voin varata lauttalippuja Pireus - Sifnos?

  Varaa lautat reitiltä Pireus kohteeseen Sifnos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Mikä on etäisyys Pireus ja Sifnos välillä?

  Etäisyys Pireus ja Sifnos välillä on noin 81 meripeninkulmaa.

Ateena (Piraeus) opas

Piraeus on satamakaupunki Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Saronikoksen lahdella Attikan alueella Kreikassa ja on osa Ateenan kaupunkialuetta. Ateeenan keskusta on noin 12 km päässä Piraeuksesta. Piraeuksen keskusta ei ole paikka, jossa kävijät haluavat viipyä, sillä se on ylikuormitettu liikenteellä. Sen satamatiomistojen, pankkien ja julkisten rakennusten takana on sekamelska kävelykatuja ja ostoskatuja. Houkuttelevin kaupunginosa sijaitsee idässä Zea Marinan ja matkailijoiden Mikrolimano sataman alueella, joka on vuorattu kahviloillaa, ravintoloillaa ja baareilla.

Piraeuksen satama on tärkein satama Kreikassa, suurin matkustajasatama Euroopassa ja kolmanneksi suurin maailmassa, ja se on Kreikan kauppamerenkulun ja suuren kauppalaivaston keskus. Tilat satamassa on hiljattain kunnostettu ja palvelujen laatu on parantunut merkittävästi. Näitä ovat pankkiautomaatit, valuutanvaihto, ravintoloita, baareja, taksit ja monenlaisia matkatoimistoja jotka myyvät lauttalippuja. Satamasta lähtee lauttoja Kreetalle, Kykladeille, Dodekanesialle, Kreikan itäosiin ja suurelle osalle Pohjois- ja Itä-Egeanmeren saarille.


Sifnos opas

Kreikan saari Sifnos on kaunis saari joka sijaitsee Kykladien saariryhmän länsiosassa. Se on tyypillinen esimerkki Kykladien saaresta, jossa on perinteinen arkkitehtuuri, rauhalliset rannat, merenrantatavernoja ja matalia kukkuloita. Suosituimmista rannoista saarella sijaitsevat eteläisellä puolella saarta ja niissä on kristallinkirkas vesi, pehmeää hiekkaa ja monet matkailupalvelut. Suosittu vierailukohde saarella on upea luostari Chrissopighi, saaren suojelija. Kastro on kaikkein viehättävä kylä saarella, jossa on kapeita mukulakivikatuja, kivitaloja ja upeat merinäköalat. Se on kylä jolla on 4000 vuotta historiaa ja jäänteitä sen perinnöstä on nähtävissä kaikkialla sen puolustavalla muurila mikä rakennettiin noin 800 eaa. Tätä merkittävää kylää ympäröi kolmelta puolelta näkymät Egeanmerelle.

Saaren satama sijaitsee Kamareksen kaupungissa. Kesäisin saarelle on päivittäiset palvelut sekä nopealla että tavanomaisella lautalla. Lautat yhdistävät Sifnoksen Piraeukseen ja muille Kykladien saarille kuten Serifosissa, Folegandrosin Kythnos, Milos, Ios, Santorini ja Kreeta.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 19/02/002024 ja 25.2.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Zante Ferries 07:00 11:55 4 tuntia 55 minuuttia Sun
Zante Ferries 07:00 12:30 5 tuntia 30 minuuttia La
Zante Ferries 14:15 19:10 4 tuntia 55 minuuttia Ti
Zante Ferries 14:15 19:45 5 tuntia 30 minuuttia To

Laivalla

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.