COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Plymouth - Santander on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Plymouth satamaan Santander

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Espanja lautat sivullamme.

Plymouth - Santander lauttaoperaattorit

  • 2 Sailings Weekly 20 hr 15 min
  • Get price

Plymouth Santander lautta arvostelut

 • "Nautittava ylitys"

  Nautin matkasta. Hytti oli hyvä, ruoka oli OK:ta. Kannelta on hienot näkymät laivan lähtiessä Plymouthista ja taas muutaman tunnin päästä lähestyessä Ranskaa. Matka Santanderiin oli myös oikein luonnonkaunis. Ainoa huono puoli oli kysyessäni Brittany Ferriesiltä mistä laiva lähtee Plymouthista, enkä saanut vastausta.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Portugaliin"

  Meillä oli oikein hyvä matka, rauhallinen purjehdus, kiva aamupala ja tee, olisi voinut olla kuumempaa mutta käytettävissä oli mikro jolla sen olisi saanut lämmitettyä. Illan viihde oli erittäin hyvää. Paljon erilaisia alueita joissa istua, hytit siistejä, hyvät suihkut, henkilökunta ystävällistä. Kokonaisuudessaan hyvä reissu.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Plymouth satamaan Santander

Englanti ja Espanja yhdistyvät reitillä Plymouth Santander. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 20 tuntia 15 minuuttia.

Plymouth Santander matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Plymouth opas

Plymouth on kaupunki joka sijaitsee Devonin läänin etelärannikolla Lounais-Britanniassa. Plymouth on noin 300 km lounaaseen Lontoosta Plym ja Tamar-jokien välissä, jossa molemmat liittyvät Plymouthin vuonoon. Tämänpäivän Plymouthiin on vaikuttanut voimakkaasti sen pitkä merenkulun historia. Se on, tai on ollut, laivanrakennuksenja merenkulun keskus. Hänen majesteettinsa Naval Base Devonport on edelleen suurin operatiivinen laivastotukikohta Länsi-Euroopassa.

Plymouth on vilkas rantakaupunki täynnä nähtävyyksiä. Kaupungin kaduilta, ympäröivältä maaseudulta ja meriympäristöstä löytyy jokaiselle on jotakin. Kulje Barbican viehättäviä mukulakivikatuja laiturialueella seuraten pyhiinvaeltajien jalanjälkiä tai vieraile National Marine Aquariumissa ihailemassa sen syvänmeren akvaarioita. Maistele Plymouthin hienoimpia vientituotteita Blackfriars Gin tislaamossa tai tee veneretki ympäri vuonoa Mayflower Stepsiltä.

Säännöllinen kansainvälinen lauttayhteys toimii Millbaysta kuljettaen auto- ja jalkamatkustajia suoraan Roscoffiin Ranskaan ja Espanjassa sijaitsevaan Santanderiin. Matkustajalaiva toimii myös Stonehousen ja Cornish Hamlet of Cremyllin välillä, jonka uskotaan toimineen yhtäjaksoisesti vuodesta 1204. Jalankulkijoiden lautta kulkee Mayflower Stepsist’ Mount Batteniin, mikä on vaihtoehto Tamar Bridgen käyttämiselle.


Santander opas

Santanderin lahdella (Bahia de Santander) ja sekä Biskajanlahden että Kantabrianmeren vieressä (Mar Cantábrico), tämä suosittu, moderni espanjalainen kaupunki on koti vilkkaalle satamalle. Sen loistavat rannat kuitenkin vetävät kesän väkijoukkoja, erityisesti tyylikäs rantalomakohde El Sardinero, jossa on Playa Primera de El Sardineron ranta, joka todella erottuu muista. Santander on kaikkein suosituin lämpiminä kesäkuukausina ja lukuisten hiekkarantojen lisäksi, monet kävijät haluavat nauttia risteilystä ympäri rannikkoa, tai kävellä pitkin Avenida de la Reina Victoriaa tai ranta Paseo Maritimo promenadea. Muut kävijät haluavat hengailla Santanderin kiireisessä kalastus -kaupunginosassa, mikä tunnetaan Barrio Pesquerona ja on paras paikka löytää erinomaisia kalaravintoloita.

Santanderin satamasta on lauttayhteydet Plymouthiin ja Portsmouthiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Ylitysaika Portsmouthiin on noin 24 tuntia ja Plymouthiin 20 tuntia.