Portsmouth
Bilbao
Lautat maahan Espanja
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Portsmouth satamaan Bilbao

Englanti ja Espanja yhdistyvät reitillä Portsmouth Bilbao. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 32 tuntia 30 minuuttia.

Portsmouth Bilbao matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Portsmouth satamaan Bilbao

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Espanja lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Portsmouth - Bilbao?

Lautan ylitysaika Portsmouth - Bilbao on noin 32h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Portsmouth - Bilbao?

Portsmouth to Bilbao lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Portsmouth - Bilbao on 853 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Portsmouth - Bilbao?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Portsmouth to Bilbao ja tämä on
  • Brittany Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Portsmouth - Bilbao?

Varaa lautat reitiltä Portsmouth kohteeseen Bilbao tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Portsmouth - Bilbao?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Portsmouth - Bilbao
  • Brittany Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Portsmouth - Bilbao?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Portsmouth ja Bilbao välillä
  • Brittany Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Portsmouth - Bilbao?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Brittany Ferries

Mikä on etäisyys Portsmouth ja Bilbao välillä?

Etäisyys Portsmouth ja Bilbao välillä on noin 462 meripeninkulmaa.

Portsmouth opas

Portsmouth on kaupunki ja satama joka sijaitsee Hampshiren läänissä Englannin etelärannikolla. Portsmouth on Yhdistyneen kuningaskunnan ainoa saarikaupunki ja on noin 100 km lounaiseen Lontoosta ja 30 km itään Southamptonista. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Kaupunki on myös laivastotukikohdan koti ja siellä asuu Royal Marine kommandot.

Portsmouth on yksi Britannian parhaiten yhdistetty laivasatama, se yhdistää matkustajat yhdeksään eri kohteisiin. Laajassa satamassa on kolme terminaalia. Continental lauttasatama on Britannian toiseksi vilkkain ja sijaitsee pohjoiseen Naval Basesta. Etelään Naval Basesta löydät Isle of Wight (Ryde) Passenger Ferry Terminalin. Continental Ferry Terminal palvelee lauttayhteyksiä Le Havreen Ranskassa ja Bilbaoon Espanjassa. Päivittäisiä ylityksiä on myös Cherbourgiin, Caeniin ja St Maloon Ranskassa, St Helieriin Jerseyssä, St Peter Portiin Guernseyssä ja Rydeen Isle of Wightissa.


Bilbao opas

Bilbao, Bizkaian maakunnan pääkaupunki, on keskellä yli miljoonan ihmisen pääkaupunkiseutua. Kaupunki sijaitsee Nervión-joen pankilla, joka yhdistyy Kantabrianmerelle 11 km alavirtaan. Joki on ollut tärkeä osa kaupungin teollisuuden ja talouden kehityksessä kaupungin perustamisesta lähtien 1300–luvulta. Bilbao, yhdessä joen rantakaupungien kanssa (kunnes se saavuttaa meren) muodostaat Suur-Bilbaon alueen. Bilbaolla, joka myös tunnetaan nimellä El Botxo (reikä), on monipuolinen ja vilkas kulttuurielämä. Esittävistä taiteista kiinnostuneille Teatro Arriaga ja Euskaldunan konserttisali ovat must-see. Erinomainen Fine Arts Museum (Museo de Bellas Artes) sijaitsee Dona Casilda- puiston reunalla - kivenheiton päässä maailmankuulusta Guggenheim-museosta sen upeine Frank Gehryn vuonna 1997 suunnitelluine arkkitehtuurineen.

Bilbaon satama sijaitsee Bilbao Abran lahdella pitkin Bilbaon suistoa Biskajanlahdella (Baskimaalla). Tärkeimmät palvelut ovat Santurtzin ja Zierbenan kunnissa, noin 15 km länteen Bilbaosta. Brittany Ferries pyörittää Portsmouth – Bilbao –reittiä aluksella MV Cap Finistère.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Brittany Ferries 21:45 07:00 33 tuntia 15 minuuttia Mon
Brittany Ferries 22:30 07:00 32 tuntia 30 minuuttia Ke

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.