COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Portsmouth - Bilbao on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Portsmouth satamaan Bilbao

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Espanja lautat sivullamme.

Portsmouth - Bilbao lauttaoperaattorit

  • 2 Sailings Weekly 33 hr 30 min
  • Get price

Portsmouth Bilbao lautta arvostelut

 • "Portsmouthista Bilbaoon Brittany Ferriesillä"

  Tiesimme mitä odottaa, sillä olimme kulkeneet Brittany Ferriesillä tällä reitillä jo muutaman kerran aiemmin ja olemme olleet tyytyväisiä palveluihin. Perushytit ikkunalla ovat hienoja, ei isoja, mutta tilaa riittää kahdelle hengelle ja sänkyjen patjat ovat kiinteitä ja niillä on mukava nukkua. Vuodevaatteet ovat aina puhtaita, samoin kuin peitot ja tyynyt. Kaksi tyynyä jokaisessa sängyssä tekisi nukkumisesta vielä mukavampaa joillekin meistä. Kylpyhuone tilat olivat hyvät, suihkulla oli erinomainen veden paine. Pyyhkeet ovat riittävät, mutta ne voitaisiin uusia, koska ne ovat yleensä ohuita ja nukkavieruja paikoittain. Hytin siisteys on riittävä, vaikka siivoojat voisivat kiinnittää hieman enemmän huomiota yksityiskohtiin. Koko aluksen palvelut sekä puhtaus ovat hyviä. Yleisesti sanoen henkilökunta on ystävällinen ja avulias, mutta baarien ja syömisalueiden palvelua voitaisiin parantaa, henkilökunta näyttää viettävän vähän liian paljon aikaa jutellen keskenään ennemmin kuin palvellen asiakkaitaan, joka voi olla turhauttavaa.

  'Cap Finistère' travelled on Cap Finistère

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Eläen unelmaa"

  Hytti oli todella pieni ja ahdas, muut tilat olivat todella hyviä.

  'Cap Finistère' travelled on Cap Finistère

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Marokkoon"

  Hieno kokemus aloittaa teiden tutkimusretki Marokossa. Rentouttava alku, rentouttava loppu, hyvin tehty.

  'Cap Finistère' travelled on Cap Finistère

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Portsmouth satamaan Bilbao

Englanti ja Espanja yhdistyvät reitillä Portsmouth Bilbao. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 33 tuntia 30 minuuttia.

Portsmouth Bilbao matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Portsmouth opas

Portsmouth on kaupunki ja satama joka sijaitsee Hampshiren läänissä Englannin etelärannikolla. Portsmouth on Yhdistyneen kuningaskunnan ainoa saarikaupunki ja on noin 100 km lounaiseen Lontoosta ja 30 km itään Southamptonista. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Kaupunki on myös laivastotukikohdan koti ja siellä asuu Royal Marine kommandot.

Portsmouth on yksi Britannian parhaiten yhdistetty laivasatama, se yhdistää matkustajat yhdeksään eri kohteisiin. Laajassa satamassa on kolme terminaalia. Continental lauttasatama on Britannian toiseksi vilkkain ja sijaitsee pohjoiseen Naval Basesta. Etelään Naval Basesta löydät Isle of Wight (Ryde) Passenger Ferry Terminalin. Continental Ferry Terminal palvelee lauttayhteyksiä Le Havreen Ranskassa ja Bilbaoon Espanjassa. Päivittäisiä ylityksiä on myös Cherbourgiin, Caeniin ja St Maloon Ranskassa, St Helieriin Jerseyssä, St Peter Portiin Guernseyssä ja Rydeen Isle of Wightissa.


Bilbao opas

Bilbao, Bizkaian maakunnan pääkaupunki, on keskellä yli miljoonan ihmisen pääkaupunkiseutua. Kaupunki sijaitsee Nervión-joen pankilla, joka yhdistyy Kantabrianmerelle 11 km alavirtaan. Joki on ollut tärkeä osa kaupungin teollisuuden ja talouden kehityksessä kaupungin perustamisesta lähtien 1300–luvulta. Bilbao, yhdessä joen rantakaupungien kanssa (kunnes se saavuttaa meren) muodostaat Suur-Bilbaon alueen. Bilbaolla, joka myös tunnetaan nimellä El Botxo (reikä), on monipuolinen ja vilkas kulttuurielämä. Esittävistä taiteista kiinnostuneille Teatro Arriaga ja Euskaldunan konserttisali ovat must-see. Erinomainen Fine Arts Museum (Museo de Bellas Artes) sijaitsee Dona Casilda- puiston reunalla - kivenheiton päässä maailmankuulusta Guggenheim-museosta sen upeine Frank Gehryn vuonna 1997 suunnitelluine arkkitehtuurineen.

Bilbaon satama sijaitsee Bilbao Abran lahdella pitkin Bilbaon suistoa Biskajanlahdella (Baskimaalla). Tärkeimmät palvelut ovat Santurtzin ja Zierbenan kunnissa, noin 15 km länteen Bilbaosta. Brittany Ferries pyörittää Portsmouth – Bilbao –reittiä aluksella MV Cap Finistère.