Lautta satamasta Portsmouth satamaan Bilbao

Englanti ja Espanja yhdistyvät reitillä Portsmouth Bilbao. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 3 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 23 tuntia 45 minuuttia.

Portsmouth Bilbao matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Portsmouth - Bilbao lauttaoperaattorit

  • Brittany Ferries
    • 3 lähtöä viikoittain 23 h 45 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Portsmouth Bilbao

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Portsmouth Bilbao on auto ja 2 matkustajaa.

Portsmouth opas

Portsmouth on kaupunki ja satama joka sijaitsee Hampshiren läänissä Englannin etelärannikolla. Portsmouth on Yhdistyneen kuningaskunnan ainoa saarikaupunki ja on noin 100 km lounaiseen Lontoosta ja 30 km itään Southamptonista. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Kaupunki on myös laivastotukikohdan koti ja siellä asuu Royal Marine kommandot.

Portsmouth on yksi Britannian parhaiten yhdistetty laivasatama, se yhdistää matkustajat yhdeksään eri kohteisiin. Laajassa satamassa on kolme terminaalia. Continental lauttasatama on Britannian toiseksi vilkkain ja sijaitsee pohjoiseen Naval Basesta. Etelään Naval Basesta löydät Isle of Wight (Ryde) Passenger Ferry Terminalin. Continental Ferry Terminal palvelee lauttayhteyksiä Le Havreen Ranskassa ja Bilbaoon Espanjassa. Päivittäisiä ylityksiä on myös Cherbourgiin, Caeniin ja St Maloon Ranskassa, St Helieriin Jerseyssä, St Peter Portiin Guernseyssä ja Rydeen Isle of Wightissa.

Bilbao opas

Bilbao, Bizkaian maakunnan pääkaupunki, on keskellä yli miljoonan ihmisen pääkaupunkiseutua. Kaupunki sijaitsee Nervión-joen pankilla, joka yhdistyy Kantabrianmerelle 11 km alavirtaan. Joki on ollut tärkeä osa kaupungin teollisuuden ja talouden kehityksessä kaupungin perustamisesta lähtien 1300–luvulta. Bilbao, yhdessä joen rantakaupungien kanssa (kunnes se saavuttaa meren) muodostaat Suur-Bilbaon alueen. Bilbaolla, joka myös tunnetaan nimellä El Botxo (reikä), on monipuolinen ja vilkas kulttuurielämä. Esittävistä taiteista kiinnostuneille Teatro Arriaga ja Euskaldunan konserttisali ovat must-see. Erinomainen Fine Arts Museum (Museo de Bellas Artes) sijaitsee Dona Casilda- puiston reunalla - kivenheiton päässä maailmankuulusta Guggenheim-museosta sen upeine Frank Gehryn vuonna 1997 suunnitelluine arkkitehtuurineen.

Bilbaon satama sijaitsee Bilbao Abran lahdella pitkin Bilbaon suistoa Biskajanlahdella (Baskimaalla). Tärkeimmät palvelut ovat Santurtzin ja Zierbenan kunnissa, noin 15 km länteen Bilbaosta. Brittany Ferries pyörittää Portsmouth – Bilbao –reittiä aluksella MV Cap Finistère.