polferries_scandinavia

Scandinavia

Polferries toimii satamien Gdansk Nynäshamn välillä

Polferriesin moderni ja ylellinen lautta Scandinavia voi kuljettaa jopa 1800 matkustajaa ja 500 autoa. Scandinavialla löydät suuren valikoiman hyttejä, lentokone tyylisiä istuimia, myymälän, baareja, kahvilan, ravintoloita, kahvioita, elokuvateatterin, lasten leikkipaikan ja paljon muuta.

Hytit / Lepotuolit

M/f Scandinavia sisältää laajan valikoiman hyttimajoitusta ja on riittävästi vuodepaikkoja yli 900 matkustajalle. Kaikki hytit ovat kylpyhuoneella varustettuja ja ovat joko sisä- tai ulkohyttejä (merinäköala). Laivalla on myös lukuisia lentokone tyylisiä istuinpaikkoja.

Ravintolat

Laivalla on olemassa lukuisia paikkoja, jossa voit syödä ja juoda, mukaan lukien kaksi ravintolaa, joissa on laaja valikoima ruokia jokaiseen makuun. Ravintola Vivaldi tarjoaa hyvää ruokaa ja upeat näkymät Itämerelle, kun taas ravintola Zorba sijaitsee laivan keskustassa ja tarjoaa kreikkalaista ruokaa viihtyisässä ilmapiirissä. Jos haluat vähän kaikkea ja laajan valikoiman niin suuntaa kahvilan itsepalvelubuffettiin.

Laivan perällä on kahvila, joka yöllä muuttuu yökerhoksi, kun taas yläkannella on 200-paikkainen panoraamabaari, jossa tarjoillaan kaikkia suosikkijuomiasi.

Ostokset

Laivalla on lukuisia kauppoja, jotka myyvät valtavasti erilaisia tuotteita, kuten tupakkaa, alkoholia, hajuvesiä, partavesiä, kosmetiikkaa, matkailutarvikkeita, alusvaatteita ja vaatteita.

Muut palvelut

Scandinavialla on 200 paikkainen elokuvateatteri, joka näyttää enintään kaksi elokuvaa per matka, kasino ja peliautomaatteja, ruletti ja blackjack -pöydät. Laivalla on myös avoin kansi ja ’puutarha’, jossa voit lepuuttaa jalkojasi meri-ilmassa.

Matkalla lasten kanssa

Laivalla on lasten leikkihuone, joka pitää nuoremmat matkustajat viihtyneinä matkan aikana.

Liikuntarajoitteiset

On valikoima hyttejä, jotka on erityisesti mukautettu pyörätuolilla kulkeville matkustajille.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Scandinavia oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Scandinavia laivalla

polferries_scandinavia_cinema polferries_scandinavia_lux_cabin polferries_scandinavia_lux_cabin_beds polferries_scandinavia_panorama_bar polferries_scandinavia_panorama_bar_2 polferries_scandinavia_panorama_bar_3 polferries_scandinavia_reception polferries_scandinavia_reception_far polferries_scandinavia_seating polferries_scandinavia_vivaldi_restaurant polferries_scandinavia_vivaldi_restaurant_2 polferries_scandinavia_vivaldi_restaurant_sign polferries_scandinavia_zorba_restaurant

Operaattorin Polferries muita laivoja

Scandinavia arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!