COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Poros - Methana on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Saroniset saaret - Kreikka lautat sivullamme.

Poros - Methana lauttaoperaattorit

    • 7 Sailings Weekly 25 min
    • Get price

Lautta satamasta Poros satamaan Methana

Saroniset saaret ja Kreikka yhdistyvät reitillä Poros Methana. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Saronic Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 25 minuuttia.

Poros Methana matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Poros opas

Poros on pieni kaupunki Kreikan saarella Kefaloniassa, joka kuuluu Joonianmeren saariryhmään. Kaupunki on pääosin jaettu kolmeen osaan. Poroksen satamassa on muutamia baareja ja tavernoja ja se tarjoaa yhteyksiä Kylliniin Peloponnesoksen alueelle manner-Kreikkaan. Kesällä lautat menevät myös Zakynthokseen. Sataman ulkopuolella on paanukattoinen rantakaupunki, jossa on pääaukio, jota ympäröi tavernoja ja monia päivittäiskauppoja ja peruspalveluja. Aragia on kolmas alue, joka on erotettu Poroksen keskustasta Vohinas-joella. Poros on hyvä paikka kävelylle ja patikoinnille ja rannat ovat yleensä hiljaisia. Koska se ei ole tunnettu hienostunut lomakeskus, vauhti on hidasta perinteistä kreikkalaista "tuntua", mikä hyödyttää matkailijoida sillä heidän ei tarvitse maksaa huippuhintoja. Kävelijät nauttivat vaelluksesta vanhalle Kefalonian luostarille. Kävele noin 3 km rantaa pitkin pohjois-länsi-suunnassa polkua ylös Atros vuorelle. Polku päättyy Neitsyt Marian luostariin, 500 metriä korkean mäen laelle. Näkymät ylhäältä ovat aivan upeita.


Methana opas

Kreikan kaupunki Methana sijaitsee Methanan niemimaalla sen kahden jyrkän tulivuoren rinteillä. Niemimaa on kokonaan vulkaanista alkuperää ja sisältää yli 30 tulivuorenpurkauskeskusta. Viimeinen tulivuorenpurkaus tapahtui lähellä nykypäivän Kameni Choraa 230 eKr. ja vedenalainen tulivuori purkautui vuonna 1700. Kuuluisat kirjailijat kuten Ovid, Strabo ja Pausanias raportoivat viime purkauksesta. Niemimaa on luoteisinEgeansaarista, jossa aktiivisia tulivuorialueita ovat Methanan, Milos, Santorini ja Nisyros.

Methana on yhdistetty lautalla Piraeuksen satamaan, ja matka kestää noin 2 tuntia. Méthana on myös yhdistetty lautalla Porosiin, Aeginaan, Hydraan, Spetsesiin ja Hermioneen ja kantosiipialuksella Porosiin, Aeginaan, Hydraan, Spetsesiin, Hermioneen, Porto Heliin, Toloon, Nafplioniin ja Monemvasiaan.