Poros
Methana
Lautat maahan Kreikka
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Poros satamaan Methana

Saroniset saaret ja Kreikka yhdistyvät reitillä Poros Methana. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Saronic Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 3 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 25 minuuttia.

Poros Methana matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Poros satamaan Methana

Saadaksesi lisätietoa vieraile Saroniset saaret - Kreikka lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Poros - Methana?

Lautan ylitysaika Poros - Methana on noin 25m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Poros - Methana?

Poros to Methana lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Poros - Methana on 10 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Poros - Methana?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Poros to Methana ja tämä on
  • Saronic Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Poros - Methana?

Varaa lautat reitiltä Poros kohteeseen Methana tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Poros - Methana?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Poros - Methana
  • Saronic Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Poros - Methana?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Poros ja Methana välillä
  • Saronic Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Poros - Methana?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Saronic Ferries

Mikä on etäisyys Poros ja Methana välillä?

Etäisyys Poros ja Methana välillä on noin 5 meripeninkulmaa.

Poros opas

Poros on pieni kaupunki Kreikan saarella Kefaloniassa, joka kuuluu Joonianmeren saariryhmään. Kaupunki on pääosin jaettu kolmeen osaan. Poroksen satamassa on muutamia baareja ja tavernoja ja se tarjoaa yhteyksiä Kylliniin Peloponnesoksen alueelle manner-Kreikkaan. Kesällä lautat menevät myös Zakynthokseen. Sataman ulkopuolella on paanukattoinen rantakaupunki, jossa on pääaukio, jota ympäröi tavernoja ja monia päivittäiskauppoja ja peruspalveluja. Aragia on kolmas alue, joka on erotettu Poroksen keskustasta Vohinas-joella. Poros on hyvä paikka kävelylle ja patikoinnille ja rannat ovat yleensä hiljaisia. Koska se ei ole tunnettu hienostunut lomakeskus, vauhti on hidasta perinteistä kreikkalaista "tuntua", mikä hyödyttää matkailijoida sillä heidän ei tarvitse maksaa huippuhintoja. Kävelijät nauttivat vaelluksesta vanhalle Kefalonian luostarille. Kävele noin 3 km rantaa pitkin pohjois-länsi-suunnassa polkua ylös Atros vuorelle. Polku päättyy Neitsyt Marian luostariin, 500 metriä korkean mäen laelle. Näkymät ylhäältä ovat aivan upeita.


Methana opas

Kreikan kaupunki Methana sijaitsee Methanan niemimaalla sen kahden jyrkän tulivuoren rinteillä. Niemimaa on kokonaan vulkaanista alkuperää ja sisältää yli 30 tulivuorenpurkauskeskusta. Viimeinen tulivuorenpurkaus tapahtui lähellä nykypäivän Kameni Choraa 230 eKr. ja vedenalainen tulivuori purkautui vuonna 1700. Kuuluisat kirjailijat kuten Ovid, Strabo ja Pausanias raportoivat viime purkauksesta. Niemimaa on luoteisinEgeansaarista, jossa aktiivisia tulivuorialueita ovat Methanan, Milos, Santorini ja Nisyros.

Methana on yhdistetty lautalla Piraeuksen satamaan, ja matka kestää noin 2 tuntia. Méthana on myös yhdistetty lautalla Porosiin, Aeginaan, Hydraan, Spetsesiin ja Hermioneen ja kantosiipialuksella Porosiin, Aeginaan, Hydraan, Spetsesiin, Hermioneen, Porto Heliin, Toloon, Nafplioniin ja Monemvasiaan.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 22/07/002024 ja 28.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Saronic Ferries 17:45 18:15 30 minuuttia Mon

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.