Poros
Ateena (Piraeus)
Lautat maahan Ateena
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Poros satamaan Ateena (Piraeus)

Saroniset saaret ja Ateena yhdistyvät reitillä Poros Ateena (Piraeus), jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. Hellenic Seaways liikennöi reittiä jopa 5 kertaa päivä, Saronic Ferries 7 kertaa viikko & Alpha Lines kulkee reittiä jopa 5 kertaa viikko.

Kohteiden Saroniset saaret ja Ateena välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 47 viikko reitillä Poros Ateena (Piraeus) ja koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Poros satamaan Ateena (Piraeus)

Saadaksesi lisätietoa vieraile Saroniset saaret - Ateena lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Poros - Pireus?

  Lautan ylitysaika Poros - Pireus on noin 1h 36m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Poros - Pireus?

  Poros to Pireus lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Poros - Pireus on 53 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Poros - Pireus?

  On olemassa 3 suosittuja lauttaoperaattoreita Poros ja Pireus välillä. Nämä ovat
  • Hellenic Seaways
  • Saronic Ferries
  • Alpha Lines
 • Miten voin varata lauttalippuja Poros - Pireus?

  Varaa lautat reitiltä Poros kohteeseen Pireus tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Poros - Pireus?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Poros - Pireus
  • Hellenic Seaways
  • Saronic Ferries
  • Alpha Lines
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Poros - Pireus?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Poros ja Pireus välillä
  • Saronic Ferries
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Poros - Pireus?

  Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Hellenic Seaways
  • Saronic Ferries
 • Mikä on etäisyys Poros ja Pireus välillä?

  Etäisyys Poros ja Pireus välillä on noin 26 meripeninkulmaa.

Poros opas

Poros on pieni kaupunki Kreikan saarella Kefaloniassa, joka kuuluu Joonianmeren saariryhmään. Kaupunki on pääosin jaettu kolmeen osaan. Poroksen satamassa on muutamia baareja ja tavernoja ja se tarjoaa yhteyksiä Kylliniin Peloponnesoksen alueelle manner-Kreikkaan. Kesällä lautat menevät myös Zakynthokseen. Sataman ulkopuolella on paanukattoinen rantakaupunki, jossa on pääaukio, jota ympäröi tavernoja ja monia päivittäiskauppoja ja peruspalveluja. Aragia on kolmas alue, joka on erotettu Poroksen keskustasta Vohinas-joella. Poros on hyvä paikka kävelylle ja patikoinnille ja rannat ovat yleensä hiljaisia. Koska se ei ole tunnettu hienostunut lomakeskus, vauhti on hidasta perinteistä kreikkalaista "tuntua", mikä hyödyttää matkailijoida sillä heidän ei tarvitse maksaa huippuhintoja. Kävelijät nauttivat vaelluksesta vanhalle Kefalonian luostarille. Kävele noin 3 km rantaa pitkin pohjois-länsi-suunnassa polkua ylös Atros vuorelle. Polku päättyy Neitsyt Marian luostariin, 500 metriä korkean mäen laelle. Näkymät ylhäältä ovat aivan upeita.


Ateena (Piraeus) opas

Kreikan kaupunki ja satama Piraeus on merkittävä kreikkalainen satama ja yksi suurimmista koko Välimerellä. Se on tärkeä kaupunki jota usein pidetään Ateenan esikaupunkialueena, sillä se sijaitsee vain muutaman minuutin päässä pääkaupungista. Piraeuksesta on tullut suorastaan lauttaverkon solmukohta kun matkustat ympäri Egeanmeren ja samalla sen läheisyys Ateenaan tarkoittaa, että se usein sulautuu huomaamattomasti Kreikan pääkaupungin kanssa, sen merenranta tarjoaa hyvin erilaisen ja erottuvan ulkonäön. Monet Piraeuksen kävijät huomaavat, että kaikkein houkuttelevin kaupungin alue sijaitsee sen itä- kaupunginosassa sekä Mikrolimano Harbourin ja Zea Marinan rinnalla. Tämä merenrantahotellialue on täynnä rantaravintoloita, baareja ja yöelämää, ja parani huomattavasti viime Ateenan olympialaisisten aikaan, luomalla kauniin puilla vuoratun rantakadun, joka kulkee keskiaikaisten kaupungin muurien ohi, jotka tarjoavat tietoa ja historiallista tietoa kaupungin rikkaasta menneisyydestä.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 19/02/002024 ja 25.2.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Hellenic Seaways 08:10 09:20 1 tunti 10 minuuttia Jokapäiväinen
Saronic Ferries 13:40 16:25 2 tuntia 45 minuuttia Sun
Saronic Ferries 14:15 16:55 2 tuntia 40 minuuttia Mon
Hellenic Seaways 15:30 16:45 1 tunti 15 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun
Hellenic Seaways 17:15 18:30 1 tunti 15 minuuttia Mon

Laivalla

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.