Porto Empedocle
Linosa
Lautat maahan Pelagiset saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Porto Empedocle satamaan Linosa

Sisilia ja Pelagiset saaret yhdistyvät reitillä Porto Empedocle Linosa, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Liberty Lines Fast Ferries -lautta kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia samalla kun Siremar reitti kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 7 tuntia 45 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 11 ylitystä viikko reitillä Porto Empedocle Linosa kohteiden Sisilia ja Pelagiset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sisilia - Pelagiset saaret lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Porto Empedocle - Linosa?

Lautan ylitysaika Porto Empedocle - Linosa on noin 5h 22m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Porto Empedocle - Linosa?

Porto Empedocle to Linosa lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Porto Empedocle - Linosa on 135 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Porto Empedocle - Linosa?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Porto Empedocle ja Linosa välillä. Nämä ovat
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Miten voin varata lauttalippuja Porto Empedocle - Linosa?

Varaa lautat reitiltä Porto Empedocle kohteeseen Linosa tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Porto Empedocle - Linosa?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Porto Empedocle - Linosa
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Porto Empedocle - Linosa?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Porto Empedocle ja Linosa välillä
  • Siremar

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Porto Empedocle - Linosa?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Liberty Lines Fast Ferries

Mikä on etäisyys Porto Empedocle ja Linosa välillä?

Etäisyys Porto Empedocle ja Linosa välillä on noin 92 meripeninkulmaa.

Porto Empedocle opas

Porto Empedocle on kaupunki Sisiliassa, Italiassa. Se sijaitsee Sisiliansalmen rannikolla. Empedocle on pitkään toiminut Agrigenton, samannimisen maakunnan pääkaupungin, porttina. Historiallinen keskusta, jossa on mutkaisia, kapeita katuja, tarjoaa joitakin tutkimisen arvoisia paikkoja, kuten katedraalin. Kaupungin ulkopuolella päänähtävyys on Valley of the Temples ja sen viereinen museo. Pääelinkeinoja Porto Empedoclelle ovat maatalous, kalastus, ruukkiyhdyskunta, lääke- ja vuorisuolan jalostus.

Vuonna 2003 kaupunki muutti virallisen nimensä Porto Empedocle Vigataksi, kuvitteellisen kaupungin mukaan, jossa suositut Andrea Camillerin (kuuluisa italialainen kirjailija ja kotoisin Porto Empedoclesta) Rikoskomisario Montalbano -romaanit ovat sijoittuneet.

Agrigento on merkittävä matkailukeskus, koska sillä on harvinaisen runsasi arkeologinen perintö. Se toimii myös maatalouden keskuksena lähialueille. Rikkiä ja kaliumia on louhittu paikallisesti Minoan ajoista 1970-luvulle, ja sitä kuljetettiin maailmalle läheisestä Porto Empedoclen satamasta.

Lauttaliikenne kulkee Lampedusaan ja Linosaan.


Linosa opas

Italian saari Linosa on yksi Pelagisista saarista, saariryhmä joka sijaitsee Sisilian eteläpuolella. Linosa on noin 120 km länteen Gozosta, Maltalta, 120 km kaakkoon Pantelleriasta, 163 km etelään Sisiliasta ja 165 km itään Cape Mahidasta Tunisiasta. Linosan lähin maa on Lampedusan saari, joka on 43 km etelään. Linosalla (ja muut Pelagiset saaret) viehättää sen kaunis rannikko ja poikkeukselliset sukeltamismahdollisuudet kristallinkirkkaassa vesissä. Saari on vain noin 5 km2 kooltaan, ja siksi sitä ei kestä kauan tutkia. Saaren maisemat sijaitsevat kaukana rannasta jota hallitsee tulivuoret ja alueen vulkaaninen kivi. Tärkeimmät paikat joissa kannattaa vierailla ovat "Scoglio del lampione," "Cala potsolaania di Ponente", ja "Punta Beppe Tuccio", jossa sukeltaminen on mahdollista "Faraglionin" itärannikolla ja "Cala dei Fili" ja sen valkoinen meren hiekka.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Liberty Lines Fast Ferries 14:30 17:30 3 tuntia Mon, Ke, Pe, La, Sun
Siremar 23:00 06:45 7 tuntia 45 minuuttia Mon, Ti, Ke, To, Pe, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.