COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Porto Empedocle - Linosa on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sisilia - Pelagiset saaret lautat sivullamme.

Porto Empedocle - Linosa lauttaoperaattorit

    • 5 Sailings Weekly 3 hr
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 6 hr 30 min
    • Get price

Lautta satamasta Porto Empedocle satamaan Linosa

Sisilia ja Pelagiset saaret yhdistyvät reitillä Porto Empedocle Linosa, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Liberty Lines Fast Ferries -lautta kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia samalla kun Siremar reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 6 tuntia 30 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 12 ylitystä viikko reitillä Porto Empedocle Linosa kohteiden Sisilia ja Pelagiset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Porto Empedocle opas

Porto Empedocle on kaupunki Sisiliassa, Italiassa. Se sijaitsee Sisiliansalmen rannikolla. Empedocle on pitkään toiminut Agrigenton, samannimisen maakunnan pääkaupungin, porttina. Historiallinen keskusta, jossa on mutkaisia, kapeita katuja, tarjoaa joitakin tutkimisen arvoisia paikkoja, kuten katedraalin. Kaupungin ulkopuolella päänähtävyys on Valley of the Temples ja sen viereinen museo. Pääelinkeinoja Porto Empedoclelle ovat maatalous, kalastus, ruukkiyhdyskunta, lääke- ja vuorisuolan jalostus.

Vuonna 2003 kaupunki muutti virallisen nimensä Porto Empedocle Vigataksi, kuvitteellisen kaupungin mukaan, jossa suositut Andrea Camillerin (kuuluisa italialainen kirjailija ja kotoisin Porto Empedoclesta) Rikoskomisario Montalbano -romaanit ovat sijoittuneet.

Agrigento on merkittävä matkailukeskus, koska sillä on harvinaisen runsasi arkeologinen perintö. Se toimii myös maatalouden keskuksena lähialueille. Rikkiä ja kaliumia on louhittu paikallisesti Minoan ajoista 1970-luvulle, ja sitä kuljetettiin maailmalle läheisestä Porto Empedoclen satamasta.

Lauttaliikenne kulkee Lampedusaan ja Linosaan.


Linosa opas

Italian saari Linosa on yksi Pelagisista saarista, saariryhmä joka sijaitsee Sisilian eteläpuolella. Linosa on noin 120 km länteen Gozosta, Maltalta, 120 km kaakkoon Pantelleriasta, 163 km etelään Sisiliasta ja 165 km itään Cape Mahidasta Tunisiasta. Linosan lähin maa on Lampedusan saari, joka on 43 km etelään. Linosalla (ja muut Pelagiset saaret) viehättää sen kaunis rannikko ja poikkeukselliset sukeltamismahdollisuudet kristallinkirkkaassa vesissä. Saari on vain noin 5 km2 kooltaan, ja siksi sitä ei kestä kauan tutkia. Saaren maisemat sijaitsevat kaukana rannasta jota hallitsee tulivuoret ja alueen vulkaaninen kivi. Tärkeimmät paikat joissa kannattaa vierailla ovat "Scoglio del lampione," "Cala potsolaania di Ponente", ja "Punta Beppe Tuccio", jossa sukeltaminen on mahdollista "Faraglionin" itärannikolla ja "Cala dei Fili" ja sen valkoinen meren hiekka.