Lautta satamasta Procida satamaan Napoli

Napolinlahti ja Italia yhdistyvät reitillä Procida Napoli, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. SNAV Aliscafi -lautta kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 40 minuuttia samalla kun Caremar reitti kulkee jopa 5 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 1 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 63 ylitystä viikko reitillä Procida Napoli kohteiden Napolinlahti ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Procida - Napoli lauttaoperaattorit

  • SNAV Aliscafi
    • 4 lähtöä päivittäin 40 min
    • Etsi hinta
  • Caremar
    • 5 lähtöä päivittäin 1 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Procida Napoli

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Procida Napoli on auto ja 2 matkustajaa.

Procida opas

Procida on saari Flegrian saarilla ja se sijaitsee Napolin rannikolla Etelä-Italiassa. Saari sijaitsee Cape Misenon ja Ischian saarten välillä. Porcida on noin 4 km2 ja sillä on rosoinen 16 km pituinen rantaviiva. Saaren korkein kohta on Terra Murata 91 metriä merenpinnan yläpuolella. Saarella ei ole paljon nähtävyyksiä, ja valitettavasti se näyttää laiminlyödyltä. Tämä voi olla turhauttavaa matkailijoille, joiden olisi viisainta käydä saarella ihailemassa sen viehättävää, hieman nuhjuista charmia, ennemmin kuin etsiä kulttuurikohteita. Kaunein ja viehättävin paikka Procidan saarella on Marina Corricella joka on ohut suikale ranta jonka takana on kalliollinen kalastajien taloja. Sillä se on pitkä kalasatama, talot on rakennettu kalliolle tavallaan pystysuoraan sekasotkuun. Corricellassa on useita baareja ja ravintoloita, joiden pöydät ivat houkuttelevasti hajallaan pitkin rantaa.

Lautat matkalla Ischia pysähtyvät yleensä Procidassa. Niitä on sekä tavanomaisia että high speedejä, ja osa lähtee eri satamastasta Napolista, Mergellinasta, mikä on kätevä Italian rautatieverkoston kannalta. Procidaa palvelee myös lautat lähimantereelta Pozzuolista.