COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Puttgarden - Rödby on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Saksa - Tanska lautat sivullamme.

Puttgarden - Rödby lauttaoperaattorit

    • 47 Sailings Daily 45 min
    • Get price

Laiva Puttgardenista Rödbyyn

Saksa ja Tanska yhdistyvät Puttgarden-Rödby reitillä, jolla liikennöi tällä hetkellä vain yksi laivayhtiö: Scandilines. Yhteyksiä on päivittäin jopa 44 ja matkat taittuvat nopeimmillaan 45 minuutissa.
Puttgarden-Rödby aikataulut ja lähtöjen määrät saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkimman hinnan saat tekemällä erillisen hintahaun.

Puttgarden opas

Puttgardenin satama ja kylä sijaitsee Saksan Fehrman-saarella, ja on tärkeä yhteys Saksan ja Tanskan välillä. Molemmat maat erottaa 18 km leveä Fehmarninsalmi Itämeren länsiosassa. Keskiajalta vuoteen 1864 Fehmarnin saari oli osa Tanskan Schleswig -herttuakuntaa. Kun herttuakunta jaettiin vuonna 1544, kylä muodosti osan John the Elderin herttuakuntaa. Kun hän kuoli ilman perillisiä vuonna 1580, Fehmarnista tuli osa Schleswig-Holstein-Gottorp -herttuakuntaa. Suuren Pohjan Sodan jälkeen Fehmarn ja loput Schleswigistä yhdistettiin Tanskan kruunun. Vuonna 1864 Schleswig välitettiin Preussille toisen Schleswigin sodan seurauksena.

Puttgardenin junalauttaterminaali rakennettiin vuosina 1961-63 ja samalla Fehmarn liitettiin mantereeseen sillalla. Tanskan Ison-Beltin sillan valmistumisen jälkeen Puttgardenin reitillä kulkee vähemmän junia, mutta satama on edelleen Scandlines Ferriesin käytössä.

Lautta liikennöi Puttgardenin ja Rodbyn välillä, ja sen matka kestää noin 45 minuuttia.


Rödby opas

Tanskan kaupunki ja satama Rødby sijaitsee Lollandin saarella. Kaupunki on tunnettu sen suositusta vesipuistosta ja lomakeskuksesta, Lalandian Holiday Centrestä, joka on kaupungin suurin nähtävyys. Vesipuistossa on paljon tehtävää ja nähtävää, kuten Aquadome, jossa vierailijat voivat nauttia trooppisesta ilmastosta ja vesiliukumäistä yhdessä monien muiden vesiaktivitettien ohella. Puistossa on myös monia ravintoloita, kauppoja ja paljon aktiviteetteja lapsille, kuten Monky Tonky Land, mini-golfia, laskettelurinne ja jäähalli sekä keilahalli.

Lollandi tunnetaan myös "pannukakkusaarena" sen tasaisuuden vuoksi: korkein huippu koko saarella on 25 m merenpinnan yläpuolella, Horslunde- kylän vieressä. Historiallisesti Lollandilla on viljelty sokerijuurikasta ja se on edelleen tärkeä elinkeino, mikä näkyy sen useissa sokerijuurikaspelloissa.

Kaupunki tunnetaan pääasiassa lautoista Puttgardeniin Saksassa, joka on yksi eniten käytetyistä lauttalinjoista Euroopassa, jossa suuret lautat lähtevät 30 minuutin välein melkein ympäri vuorokauden. Kaupungin satama sijaitsee noin 5 km lounaaseen kaupungin keskustasta.