COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Riika - Tukholma on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Riika satamaan Tukholma

Saadaksesi lisätietoa vieraile Latvia - Ruotsi lautat sivullamme.

Riika - Tukholma lauttaoperaattorit

  • 4 Sailings Weekly 18 hr 15 min
  • Get price

Riika Tukholma lautta arvostelut

 • "Lautta Riikasta Tukholmaan"

  Matkustimme lähiaikoina Riikasta, Latviasta Tukholmaan, Ruotsiin neljän hengen perheen (kaikki kuusikymppisiä) voimin. Jaoimme neljän hengen hytin joka oli mielestämme parempi kuin riittävä sillä se oli vain yhden yön matka ja laivalla on paljon tekemistä. Ruoka- ja juomavaihtoehdot vaihtelevat ja samoin niiden hinnat. Ihmiset voivat myös matkustaa lemmikkiensä kanssa sillä niille oli isoja hiekkalaatikoita. Laivalla on myös tax free -kauppa.

  'Isabelle' travelled on Isabelle

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Seikkailu Tukholmaan"

  Laiva oli mukava. Kauniit maisemat. Rauhallinen matka, ei merisairautta. Hytti. Sitä kuvailtiin Amerikan tasoiseksi, mutta se oli motellitasoinen. Ei toimivaa ilmastointia. Olimme toisessa kerroksessa. Varattu vain ensimmäiselle luokalle. Kalliimpaa mutta se oli huonoa. 4 aikuista todella pienessä hytissä. Olisi paljon parempi olla korkeammalla.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Miellyttävä mutta viihdyketön matka deluxe hytissä"

  Varasimme deluxe hytin ainoastaan koska halvemmat hytit oli loppuunvarattu tehdessämme varausta, olimme kuitenkin tyytyväisiä siihen mitä saimme - hytti jossa kaikki tilat oli käytetty hyödyksi, jossa oli kaikki tarvittava (kaappi, pöytä, sohva, parisänky, suihkullinen kylpyhuone) ja näköalallinen ikkuna. Saimme ilmaisia hedelmiä ja juomia (kuohuviiniä, olutta, virvoitusjuomia ja vettä). Aamiaisbuffet kuului myös hintaan ja se koostui laajasta valikoimasta ruokia, olin tyytyväinen valikoimaan. Laivan julkiset tilat ovat hyvässä kunnossa, istuimet, kannet, seinäkoritsuket jne. ja keskellä on wifi-alue. Ainoa oikea valitukseni on ettei laivalla ollut tarpeeksi tekemistä, ok valikoima ravintoloita vaikka niissä tarjoiltiin samankaltaisia ruokia, ja vain baari/yökerhotyyppinen viihdyke illalla. Shoppailu oli ok. Mutta pieni elokuvateatteri tai jotain sen kaltaista olisi tehnyt matkasta paremman.

  'Romantika' travelled on Romantika

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Nautittava"

  Matka oli fantastinen, puhdas laiva, kaikki ajoissa.

  'Romantika' travelled on Romantika

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Riika satamaan Tukholma

Latvia ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Riika Tukholma. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Tallink Silja. Reittiä kuljetaan jopa 4 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 18 tuntia 15 minuuttia.

Riika Tukholma matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Riika opas

Riika on Latvian pääkaupunki ja se sijaitsee Riianlahdella Väinäjoen suulla. Riika voi jäljittää historiansa takaisin vuoteen 1201 ja seb historiallinen keskusta julistettiin Unescon maailmanperintökohteeksi sen taiteen, Nouveay/jugend-arkkitehtuurin ja 1800–luvun puuarkkitehtuurin vuoksi. Riikassa on aktiivinen kulttuurielämä. Dome Cathedral on tunnettu kaikkialla maailmassa sen akustiikasta ja jättiläisuruista. Kannattaa osallistua yhteen urkumusiikin konserttiin jiota järjestetään säännöllisesti katedraalissa. Kaupunki järjestää myös eri musiikkijuhlia kesäisin, kuten ooppera, jazz ja rock. Kaupungissa on myös useita museoita, näyttelyitä ja nykytaiteen gallerioita. Koska kaupungissa on erinomaiset liikenneyhteydet, hyvät lento-, rautatie-, maantie- ja meriyhteydet, on se yksi suurimmista matkailukeskuksista maassa.

Riian kaupallinen satama on keskellä kaupunkia. Kaupungin hotellit, ravintolat ja suurlähetystöt ovat viiden minuutin kävelymatkan päässä vanhankaupungin Vecrigan alueella. Matkustajaterminaalissa on valtaosa sataman palveluista ja mukavuuksista, kuten useita kauppoja ja ruokailupaikkoja. Lautat kulkevat Tukholmaan, jonne matka-aika on noin 17 tuntia.


Tukholma opas

Saarisarjasta koostuva Tukholma on Ruotsin pääkaupunki, ja sijaitsee Ruotsin itärannikolla. Se on yksi maailman kauneimmista ja houkuttelevimmista kaupungeista, josta löytyy useita kuvankauniita näkymiä. Tukholman taivaanranta säkenöi Mälaren-järven vesillä. Kesäisin taivas on rikkaan sininen, kun taas talvella kaupungin peittämä lumi valaisee kaupungin heijastaen ihanaa hajanaista valoa.

Tukholma on erittäin moderni kaupunki, joka tunnetaan huippuluokan suunnittelusta, muodista ja poikkeuksellisesta yöelämästä. Kaupungin juuret löytyvät silti edelleen Vanhankaupungin, tai Gamla Stanin, alueelta, jossa voit melko helposti uppoutua historiaan. Kaupungin mukulakivikadut ympäröivät suurta Stortorget-toria. Kauempana etelässä sijaitseva Södermalm-saari, jolta löytyy monia taidegallerioita, historiallisia asuntoja sekä viehättävä ranta, tarjoaa boheemin tunnelman.

Kaupungin satamasta lähtee lauttoja Suomeen, Venäjälle ja Baltian maihin.