Riika
Tukholma
Lautat maahan Ruotsi
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Riika satamaan Tukholma

Latvia ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Riika Tukholma. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Tallink Silja Line. Reittiä kuljetaan jopa 4 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 18 tuntia 15 minuuttia.

Riika Tukholma matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Riika satamaan Tukholma

Saadaksesi lisätietoa vieraile Latvia - Ruotsi lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Riika - Tukholma?

  Lautan ylitysaika Riika - Tukholma on noin 18h 15m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Riika - Tukholma?

  On olemassa 1 lauttaoperaattoria Riika to Tukholma ja tämä on
  • Tallink Silja
 • Miten voin varata lauttalippuja Riika - Tukholma?

  Varaa lautat reitiltä Riika kohteeseen Tukholma tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Riika - Tukholma?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Riika - Tukholma
  • Tallink Silja
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Riika - Tukholma?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Riika ja Tukholma välillä
  • Tallink Silja
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Riika - Tukholma?

  Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Tallink Silja

Riika opas

Riika on Latvian pääkaupunki ja se sijaitsee Riianlahdella Väinäjoen suulla. Riika voi jäljittää historiansa takaisin vuoteen 1201 ja seb historiallinen keskusta julistettiin Unescon maailmanperintökohteeksi sen taiteen, Nouveay/jugend-arkkitehtuurin ja 1800–luvun puuarkkitehtuurin vuoksi. Riikassa on aktiivinen kulttuurielämä. Dome Cathedral on tunnettu kaikkialla maailmassa sen akustiikasta ja jättiläisuruista. Kannattaa osallistua yhteen urkumusiikin konserttiin jiota järjestetään säännöllisesti katedraalissa. Kaupunki järjestää myös eri musiikkijuhlia kesäisin, kuten ooppera, jazz ja rock. Kaupungissa on myös useita museoita, näyttelyitä ja nykytaiteen gallerioita. Koska kaupungissa on erinomaiset liikenneyhteydet, hyvät lento-, rautatie-, maantie- ja meriyhteydet, on se yksi suurimmista matkailukeskuksista maassa.

Riian kaupallinen satama on keskellä kaupunkia. Kaupungin hotellit, ravintolat ja suurlähetystöt ovat viiden minuutin kävelymatkan päässä vanhankaupungin Vecrigan alueella. Matkustajaterminaalissa on valtaosa sataman palveluista ja mukavuuksista, kuten useita kauppoja ja ruokailupaikkoja. Lautat kulkevat Tukholmaan, jonne matka-aika on noin 17 tuntia.


Tukholma opas

Saarisarjasta koostuva Tukholma on Ruotsin pääkaupunki, ja sijaitsee Ruotsin itärannikolla. Se on yksi maailman kauneimmista ja houkuttelevimmista kaupungeista, josta löytyy useita kuvankauniita näkymiä. Tukholman taivaanranta säkenöi Mälaren-järven vesillä. Kesäisin taivas on rikkaan sininen, kun taas talvella kaupungin peittämä lumi valaisee kaupungin heijastaen ihanaa hajanaista valoa.

Tukholma on erittäin moderni kaupunki, joka tunnetaan huippuluokan suunnittelusta, muodista ja poikkeuksellisesta yöelämästä. Kaupungin juuret löytyvät silti edelleen Vanhankaupungin, tai Gamla Stanin, alueelta, jossa voit melko helposti uppoutua historiaan. Kaupungin mukulakivikadut ympäröivät suurta Stortorget-toria. Kauempana etelässä sijaitseva Södermalm-saari, jolta löytyy monia taidegallerioita, historiallisia asuntoja sekä viehättävä ranta, tarjoaa boheemin tunnelman.

Kaupungin satamasta lähtee lauttoja Suomeen, Venäjälle ja Baltian maihin.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.