Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Tukholma lauttasatamaan

 • Autolla

  Tukholman Frihamnen-satamasta lautat liikennöivät Riikaan. Nortull ja Roslagstull seuraa E20 ja sitten opastuksia satamaan. Käänny vasemmalle Tegeluddsvägen-kadulle ja seuraa opastuksia satamaan. Tukholman Värtahamnen-satamasta lautat liikennöivät Suomeen ja Viroon. Nortull ja Roslagstull seuraa E20 ja sitten opastuksia satamaan. Käänny vasemmalle Tegeluddsvägen-kadulle, noin 1 km jälkeen käänny vasemmalle Södra Hamnvägen -kadulle ja seuraa opastuksia satamaan.

 • Junalla

  Tukholman keskusrautatieasema on 5 km Frihamnen ja Värtahamnen-satamista. Asemalta on hyvät yhteydet eri puolille Ruotsia. Ota Frihamnen-satamaan metro Ropstenia kohti ja jää pois Gärdet-pysäkillä, jolta voit kävellä (1 km) tai ottaa bussi nro. 1 satamaan. Ota Värtahamnen-satamaan metro ja jää pois Ropsten-pysäkillä, jolta voit kävellä (1 km) tai ottaa bussi nro. 76 satamaan.

 • Bussilla

  Tukholman paikallisbussit 1, 72 ja 76 liikennöivät Frihamnen-satamaan. Myös Tallink-bussi liikennöi Tukholman keskustan ja Frihamnen-sataman välillä lauttojen lähtö- ja saapumisaikojen mukaan. Paikallisbussi 76 liikennnöi Värtahamnen-satamaan. Eri puolilta Ruotsia liikennöi Tallink-bussi kerran päivässä Frihamnen-satamaan. Lippu tulee varata suoraan Tallinkilta.

 • Osoite

  Frihamnen Frihamnsterminalen, Frihamnen, Magasin 2, 10 253 Stockholm, Ruotsi Värtahamnen Södra Hamnvägen 46, 11541 Stockholm, Ruotsi

 • Tukholma majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Tukholma lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Tukholma majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Tukholma lauttapalvelut

Tukholma opas

Mitä Tukholmassa voi tehdä?

Kuten muut Scandinavian kaupungit, Tukholma on entistä maagisempi talvisin; Lumen natiseva peitto korostaa kaupungin lukemattomia luonnollisia värejä, jotka koreilevat ympäri kaupunkia, luoden täydellisiä postikorttimaisemia joista ystäväsikin kadehtivat. Joka ikinen Tukholman muodostavasta 14 saaresta on yhtä kaunis. Djurgårdenin kansallispuisto kuitenkin vie voittopotin; vehreät pellot sekä niitä ympäröivä raikas vesi luovat idyllisen tunnelman, täydellinen romanttiselle kävelyretkelle iltapäivän auringon loisteen alla. Puistosta vetovoimaisen tekee sen läheisyys kaupunkialueisiin - Gamlastan on vain pienen matkan päässä - kiteyttäen Tukholman merkittävän arkkitehtuurisen historian. Vaikka Tukholma ällistyttää vierailijat helposti vehreydellään, ajanviettomahdollisuudet sen kuin jatkuvat. Portaalina Tukholman taide ja kulttuurimaailmaan toimii Fotografiska, joka esittelee kokoelman arvoituksellisia kuvia sekä isännöi usein ainutlaatuisia näyttelyitä. Jos museot ja galleriat eivät ole sinun makuusi, voit valita lukuisista aktiviteeteista ympäri kaupunkia: K25 on ruokahalli joka tarjoaa valtavan määrän kulinaarisia ruokalajeja, ja iltaisin voit maistella Urban Delin runsaita annoksia sekä virkistäviä juomia, joiden nauttimisesta tekee vielä mahtavamman ravintolan ulkokatto, josta voi ihailla kaupungin ihania maisemia. Ainut varjopuoli nähtävyyksissä on niiden houkuttelevien turistien määrä, joten rauhallisempaa matkaa etsiville Södermalm tarjoaa vaihtoehtoisen kokoelman viihdykettä.

Mitä liikennemuotoja Tukholmassa on?

Kaupunkia ympäri operoi tehokkaita bussi- sekä junalinjoja, mutta vilkkaammilla alueilla, useimmat päättävät matkustaa pyörillä, sillä ne tarjoavat aktiivisen sekä edullisemman tavan kulkea.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.