COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rödby - Puttgarden on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Tanska - Saksa lautat sivullamme.

Rödby - Puttgarden lauttaoperaattorit

    • 47 Sailings Daily 45 min
    • Get price

Laiva Rödbystä Puttgardeniin

Tanska ja Saksa yhdistyvät Rödby-Puttgarden reitillä, jolla liikennöi tällä hetkellä vain yksi laivayhtiö: Scandlines. Lähtöjä on jopa 48 kertaa päivässä ja matkat kestävät nopeimmillaan 45 minuuttia.
Rödby-Puttgarden aikataulut sekä matkojen säännöllisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten pysyäksesi ajan tasalla, suosittelemme tekemään tarkan hintahaun.

Rödby opas

Rødby on tanskalainen kaupunki Lollandin saarella. Kaupunki tunnetaan suositusta lauttareitistä Puttgardeniin Saksassa, mikä on yksi eniten käytetyistä lauttalinjoista Euroopassa. Sataman suuret lautat lähtevät 30 minuutin välein melkein ympäri vuorokauden. Kaupungin satama sijaitsee noin 5 km lounaaseen kaupungin keskustasata.

Lollandi tunnetaan myös "pannukakkusaarena" sen tasaisuuden vuoksi: korkein huippu koko saarella on 25 m merenpinnan yläpuolella, Horslunde- kylän vieressä. Saari on ollut tärkeä strategisen televiestinnän valtatie, muun muassa saksalaisille toisen maailmansodan aikana. Historiallisesti Lollandin saarella on viljelty sokerijuurikasta ja se on edelleen tärkeä elinkeino, mikä näkyy saaren lukuisissa sokerijuurikaspelloissa.

Kaupunki on tunnettu myös suositusta vesipuistosta ja lomakeskuks Lalandian Holiday Centreristä, joka on kaupungin suurin nähtävyys. Puistossa on Aquadome jossa vierailijat voivat nauttia trooppisesta ilmastosta ja vesiliukumäistä yhdessä monien muiden vesiaktivitettien ohella. Puistossa on myös monia ravintoloita, kauppoja ja paljon aktiviteetteja lapsille, kuten Monky Tonky Land, mini-golfia, laskettelurinne, ja jäähalli sekä keilahalli.


Puttgarden opas

Puttgardenin kylä ja satama sijaitsevat Saksan saarella Fehmarnilla sekä tärkeällä reitillä Saksan ja Tanskan välillä. Molemmat maat erottaa 18 km leveä Fehmarninsalmi Itämeren länsiosassa. Puttgardenin junalauttaterminaali rakennettiin vuosina 1961-63 ja samalla Fehmarnin kytkettiin mantereelle sillalla. Tanskan Ison-Beltin sillan valmistumisen jälkeen Puttgardenin reitillä kulkee vähemmän junia, mutta satama on edelleen Scandlines Ferriesin käytössä.

Keskiajalta vuoteen 1864 Fehmarnin saari oli osa Tanskan herttuakuntaa Schleswigiä. Kun herttuakunta jaettiin vuonna 1544, muodosti se osan John the Elderin herttuakuntaa. Kun hän kuoli ilman perillisiä vuonna 1580, Fehmarnista tuli osa Schleswig-Holstein-Gottorp -herttuakuntaa. Suuren Pohjan Sodan jälkeen Fehmarn ja loput Schleswigistä yhdistettiin Tanskan kruunun. Vuonna 1864 Schleswig välitettiin Preussille toisen Schleswigin sodan seurauksena.

Lautta liikennöi Puttgardenin ja Rodbyn välillä, ja sen matka kestää noin 45 minuuttia.