COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Saksa - Tanska lautat sivullamme.

Rostock - Gedser lauttaoperaattorit

    • 10 lähtöä päivittäin 2 h
    • Etsi hinta

Laiva Rostockista Gedseriin

Saksa ja Tanska yhdistyvät Rostock-Gedser reitillä, jolla operoi tällä hetkellä vain Scandlines. Matkoja on tarjolla jopa 11 kertaa päivässä ja ne taittuvat nopeimmillaan tunnissa ja 45 minuutissa.
Rostock-Gedser väliset aikataulut sekä vuorojen yleisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkimmat hintatiedot löydät tekemällä hintahaun.

Rostock opas

Saksan kaupunki Rostock sijaitsee Mecklenburg-Vorpommernnin alueella Pohjois-Saksassa Warnow-joella. Kaupungin keskusta sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Itämeren rannikolta. Yksi kauneimpia paikkoja Rostockissa on Neuer Markt, eli uusi tori. Torilta löytyvä kaupungintalo rakennettiin 1200–luvulla tiiligoottilaiseentyyliin, mutta muuttui laajasti 1700–luvulla, jolloin siihen lisättiin barokkijulkisivu ja juhlatiloja. Aukiolla on myös kuusi alkuperäistä, huolella kunnostettua päätytaloa 1400- ja 1500–luvuilta. Muut historialliset, Hansa-tyyliset rakennukset tuhoutuivat liittoutuneiden ilma-pommituksissa vuonna 1942. Rostockissa on yksi maailman vanhimmista yliopistoista, Rostockin yliopisto, joka perustettiin vuonna 1419.

Rostockin satama on Saksan suurin satama ja se on noussut yhdeksi Euroopan tärkeimmistä satamista. Sataman palveluihin kuuluu muun muassa kahvilat, ravintolat, alueen kaupat, tax-free -myymälä, valuutanvaihtotoimisto ja rahansiirtopalveluja. Matka Tanskan Gedseriin kestää 2 tuntia, ja Ruotsin Trelleborgiin pääsee 5 tunnissa ja 45 minuutissa. Helsingin Hankoon pääsee 22 tunnissa supernopealla lautalla.


Gedser opas

Gedser Odde on Tanskan eteläisin piste ja tunnetaan sen merestä, tuulesta, näköaloista ja tasaisesta maisemasta. Kylästä on upeat näkymät Itämerelle kohti manner-Eurooppaa. Gedser Odden luonto on hyvin erikoinen. Kun tuulet todella alkavat puhaltaa on selvää, kuinka suojaton paikka on. Ja kun valtavat Itämeren aallot alkavat hakata rannikkoa vasten, voi todella tuntea luonnon äärimmäisen voiman. Kylän eteläpuolella se saattaa tuntua tyyneltä ja rauhalliselta, mutta vain vähän matkan päässä voi huomata myrskyn raivoavan sen toisella puolella.

Gedser Odden karkea eteläpiste erottuu leveällä, ystävällisen ilmapiirin uimarannalla vain muutama sata metriä pohjoiseen. Jos vierailet kylässä, saatat olla onnekas ja kokea yhden harvinaisista hiljaisista päivistä, jolloin Haahkalinnut liitelevät hiljaa veden yllä, merimetsot lentelevät ja hylkeet kurkkivat veden pinnan alta.