Rostock
Gedser
Lautat maahan Tanska
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Rostockista Gedseriin

Saksa ja Tanska yhdistyvät Rostock-Gedser reitillä, jolla operoi tällä hetkellä vain Scandlines. Matkoja on tarjolla jopa 11 kertaa päivässä ja ne taittuvat nopeimmillaan tunnissa ja 45 minuutissa.
Rostock-Gedser väliset aikataulut sekä vuorojen yleisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkimmat hintatiedot löydät tekemällä hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Saksa - Tanska lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Rostock - Gedser?

Lautan ylitysaika Rostock - Gedser on noin 2h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Rostock - Gedser?

Rostock to Gedser lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Rostock - Gedser on 194 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Rostock - Gedser?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Rostock to Gedser ja tämä on
  • Scandlines

Miten voin varata lauttalippuja Rostock - Gedser?

Varaa lautat reitiltä Rostock kohteeseen Gedser tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Rostock - Gedser?

Ei, et voi matkustaa jalkaisin matkustajana, tällä hetkellä voit matkustaa lautalla vain ajoneuvon kanssa.

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Rostock - Gedser?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Rostock ja Gedser välillä
  • Scandlines

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Rostock - Gedser?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Scandlines

Mikä on etäisyys Rostock ja Gedser välillä?

Etäisyys Rostock ja Gedser välillä on noin 26 meripeninkulmaa.

Rostock opas

Saksan kaupunki Rostock sijaitsee Mecklenburg-Vorpommernnin alueella Pohjois-Saksassa Warnow-joella. Kaupungin keskusta sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Itämeren rannikolta. Yksi kauneimpia paikkoja Rostockissa on Neuer Markt, eli uusi tori. Torilta löytyvä kaupungintalo rakennettiin 1200–luvulla tiiligoottilaiseentyyliin, mutta muuttui laajasti 1700–luvulla, jolloin siihen lisättiin barokkijulkisivu ja juhlatiloja. Aukiolla on myös kuusi alkuperäistä, huolella kunnostettua päätytaloa 1400- ja 1500–luvuilta. Muut historialliset, Hansa-tyyliset rakennukset tuhoutuivat liittoutuneiden ilma-pommituksissa vuonna 1942. Rostockissa on yksi maailman vanhimmista yliopistoista, Rostockin yliopisto, joka perustettiin vuonna 1419.

Rostockin satama on Saksan suurin satama ja se on noussut yhdeksi Euroopan tärkeimmistä satamista. Sataman palveluihin kuuluu muun muassa kahvilat, ravintolat, alueen kaupat, tax-free -myymälä, valuutanvaihtotoimisto ja rahansiirtopalveluja. Matka Tanskan Gedseriin kestää 2 tuntia, ja Ruotsin Trelleborgiin pääsee 5 tunnissa ja 45 minuutissa. Helsingin Hankoon pääsee 22 tunnissa supernopealla lautalla.


Gedser opas

Gedser Odde on Tanskan eteläisin piste ja tunnetaan sen merestä, tuulesta, näköaloista ja tasaisesta maisemasta. Kylästä on upeat näkymät Itämerelle kohti manner-Eurooppaa. Gedser Odden luonto on hyvin erikoinen. Kun tuulet todella alkavat puhaltaa on selvää, kuinka suojaton paikka on. Ja kun valtavat Itämeren aallot alkavat hakata rannikkoa vasten, voi todella tuntea luonnon äärimmäisen voiman. Kylän eteläpuolella se saattaa tuntua tyyneltä ja rauhalliselta, mutta vain vähän matkan päässä voi huomata myrskyn raivoavan sen toisella puolella.

Gedser Odden karkea eteläpiste erottuu leveällä, ystävällisen ilmapiirin uimarannalla vain muutama sata metriä pohjoiseen. Jos vierailet kylässä, saatat olla onnekas ja kokea yhden harvinaisista hiljaisista päivistä, jolloin Haahkalinnut liitelevät hiljaa veden yllä, merimetsot lentelevät ja hylkeet kurkkivat veden pinnan alta.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Scandlines 00:45 02:45 2 tuntia Sun
Scandlines 01:30 03:30 2 tuntia Ke
Scandlines 04:15 06:15 2 tuntia To, Pe, La
Scandlines 04:30 06:30 2 tuntia Ke
Scandlines 06:00 08:00 2 tuntia Jokapäiväinen
Scandlines 09:00 11:00 2 tuntia Jokapäiväinen
Scandlines 11:15 13:15 2 tuntia Jokapäiväinen
Scandlines 13:30 15:30 2 tuntia Jokapäiväinen
Scandlines 15:45 17:45 2 tuntia Jokapäiväinen
Scandlines 18:00 20:00 2 tuntia Jokapäiväinen
Scandlines 20:15 22:15 2 tuntia Mon, Ti, Pe, La, Sun
Scandlines 22:30 00:30 2 tuntia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.