Salerno
Amalfi
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Salerno satamaan Amalfi

Italia ja Italia yhdistyvät reitillä Salerno Amalfi, jolla liikennöi tällä hetkellä 5 lauttayhtiötä. NLG liikennöi reittiä jopa 7 kertaa viikko, Travelmar 9 kertaa päivä, Alicost 14 kertaa viikko, Positano Jet 7 kertaa viikko & Grassi Junior kulkee reittiä jopa 14 kertaa viikko.

Kohteiden Italia ja Italia välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 15 päivä reitillä Salerno Amalfi ja koska tarjolla on 5 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Salerno - Amalfi?

Lautan ylitysaika Salerno - Amalfi on noin 28m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Salerno - Amalfi?

Salerno to Amalfi lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Salerno - Amalfi on 41 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Salerno - Amalfi?

On olemassa 5 suosittuja lauttaoperaattoreita Salerno ja Amalfi välillä. Nämä ovat
  • NLG
  • Travelmar
  • Alicost
  • Positano Jet
  • Grassi Junior

Miten voin varata lauttalippuja Salerno - Amalfi?

Varaa lautat reitiltä Salerno kohteeseen Amalfi tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Salerno ja Amalfi välillä?

Etäisyys Salerno ja Amalfi välillä on noin 9 meripeninkulmaa.

Salerno opas

Salerno sijaitsee Salernonlahdella Tyrrhenanmerellä ja on Salernon alueen pääkaupunki Italiassa. Kaupunki sijaitsee lähellä Amalfi Coastia ja on ehkä parhaiten tunnettu ensimmäisen lääketieteellisen koulun kotina, Schola Medica Salernitana. Nykyajan Salerno on alueen kulttuurinen keskus. Kaupungissa vierailijat voivat kävellä ympäriinsä tutustuen nähtävyyksiin, joista useimmat sijaitsevat lähellä kaupungin keskustaa. Salernossa on monia kauniita kävelykatuja ja suuria aukioita, joita voidaan helposti tutkia jalkaisin. Julkisen liikenteen busseja voi myös käyttää kaupungissa ja sen ulkopuolella. Ne, joilla on auto voivat helposti ajaa ympäriinsä sillä liikenne ei ole ongelma, ja pysäköinti on saatavilla useimmilla alueilla.

Salerno sijaitsee maantieteellisen kolmion, lempinimeltään Tourist Triangle of 3 P (eli kolmion kulmat Pompejin, Paestum ja Positano), keskellä. Tämä erikoisuus antaa Salernolle erityisiä turistiominaisuuksia, kuten Lungomare Trieste (Triesten rantakatu), Castello di Arechi (Arechiksen linna), Duomo (tuomiokirkko) ja Museo Didattico della Scuola Medica Salernitana (Educational Museum of the Salernitan Medical School).


Amalfi opas

Amalfi on suurin kaupunki Amalfin rannikolla Solernon maakunnassa Italiassa. Kaupunki sijaitsee Solernonlahden Monte Cerreton juurella ja syvän rotkon suulla. Kaupunki, kuten monet muut kaupungit pitkin Amalfin rannikkoa (kuten Ravello ja Positano), on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi. Kaupunki mainitaan ensimmäisen kerran 500–luvulla ja pian sen jälkeen se saavutti suuren merkityksen merivaltana, kaupaten viljaa naapureistaan, suolaa Sardiniasta ja orjia sisäamasta, ja jopa puuta, saaden vastineeksi Egyptissä ja Syyriassa lyötyjä kultaadinaareja. Sillä se osti Bysantin silkkiä, jota se jälleenmyi lännessä. Amalfilla on pitkä matkailuhistoria, kaksi entistä luostaria on muunnettu hotelleiksi, Luna Convento 1920–luvulla ja Cappuccini Convento vuonna 1880. Amalfin vierailijoihin kuuluu säveltäjä Richard Wagner ja näytelmäkirjailija Henrik Ibsen, jotka molemmat valmistivat töitä oleskellessaan Amalfilla.

Kausiluonteiset kantosiipialusreitit yhdistävät lomakohteet Sorrentolla ja Amalfin rannikolla sekä kohteisiin: Pozzuoli, Ischia, Procida, Napoli, Torre Annunziata (Pompeiji), Ercolano (Ercolano), Capri, Salerno, Agropoli (Paestum) ja Palinuro Cilenton rannikolla.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
NLG 08:20 08:45 25 minuuttia Mon, Ke, To, Pe, La, Sun
Travelmar 08:40 09:15 35 minuuttia Jokapäiväinen
Alicost 08:40 09:20 40 minuuttia Jokapäiväinen
Travelmar 09:40 10:15 35 minuuttia Mon, Ti, Ke, To, La, Sun
Grassi Junior 09:50 10:58 1 tunti 8 minuuttia Jokapäiväinen
Travelmar 10:40 11:15 35 minuuttia Jokapäiväinen
Positano Jet 11:20 11:45 25 minuuttia Jokapäiväinen
Travelmar 11:40 12:20 40 minuuttia Jokapäiväinen
Travelmar 13:00 13:55 55 minuuttia Jokapäiväinen
Travelmar 14:10 14:50 40 minuuttia Jokapäiväinen
Grassi Junior 14:35 15:05 30 minuuttia Jokapäiväinen
Travelmar 15:30 16:10 40 minuuttia Jokapäiväinen
Travelmar 16:40 17:40 1 tunti Jokapäiväinen
Travelmar 18:00 19:00 1 tunti Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.