Lautta satamasta San Sebastian de la Gomera satamaan Valle Gran Rey

La Gomera ja La Gomera yhdistyvät reitillä San Sebastian de la Gomera Valle Gran Rey. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Fred Olsen Express. Reittiä kuljetaan jopa 21 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 10 minuuttia.

San Sebastian de la Gomera Valle Gran Rey matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

San Sebastian de la Gomera - Valle Gran Rey lauttaoperaattorit

  • Fred Olsen Express
    • 3 lähtöä päivittäin 1 h 10 min
    • Etsi hinta

San Sebastian de la Gomera opas

La Gomera-saarella sijaitseva San Sebastian de la Gomera on satama sekä saaren pääkaupunki Kanariansaarilla Espanjassa. Satama tarjoaa lauttayhteyksiä Teneriffalle, La Palmalle ja El Hierroon. Kaupunki on La Gomeran taloudellinen ja kulttuurinen keskus sekä tunnettu sen historiallisesta menneisyydestä. Kristoffer Kolumbus vietti saarella paljon aikaa ja se oli hänen lähtösatamansa ennen lähtöä Amerikan löytömatkalle. Näkemisen arvoisia ovat keskiaikainen Torre del Conde linnoitus ja vanhin saarilla säilynyt rakennus, Church of Our Virgin of the Assumption, museo 1500–1800–luvun uskonnollisesta taiteesta ja 1530 rakennettu Pyhän Sebastianin kappeli. Casa de la Aguada on tunnettu sen kaivosta, jonka legendan mukaan Kristoffer Kolumbus kastoi uudet löytämänsä mantereet kaivosta nostetulla vedellä.

Satamasta lähtee lauttoja Los Cristianosiin, Santa Cruz de La Palma anja Valverdelle.