San Sebastian de la Gomera satamaan Valle Gran Rey lautta

La Gomera ja La Gomera yhdistyvät reitillä San Sebastian de la Gomera Valle Gran Rey. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Fred Olsen Express. Reittiä kuljetaan jopa 21 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 21 minuuttia.

San Sebastian de la Gomera Valle Gran Rey matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

San Sebastian de la Gomera - Valle Gran Rey lauttaoperaattorit

  • Fred Olsen Express
    • 3 lähtöä päivittäin 1 h 21 min
    • Etsi hinta

San Sebastian de la Gomera opas

San Sebastian de la Gomera on pääkaupunki ja satama La Gomeran saarella Kanariansaarilla Espanjassa. Satamasta menee lauttareittejä Teneriffaan, La Palmalle ja El Hierroon. Se on La Gomeran taloudellinen ja kulttuurinen moottori sekä tunnettusen historiallisesta menneisyydestä. Kristoffer Kolumbuksen viettämisestä aikaa saarella on näyttöä, hänen jättäen jälkensä pääkaupunkiin, sillä se oli hänen viimeinen lähtökohta matkalla Amerikan löytämiseen. Torre del Conde, keskiaikainen linnoitus ja vanhin saarilla säilynyt rakennus, Church of Our Virgin of the Assumption, museo 1500–1800–luvun uskonnollisesta taiteesta ja Pyhän Sebastianin kappeli, rakennettu noin 1530, ovat kaikki näkemisen arvoisia. Niin kutsuttu Casa de la Aguada on tunnettu sen kaivosta legenda on se, että Kristoffer Kolumbus otti vettä sieltä ja kastoi uuden mantereen sillä.

Lautat satamasta lähtevät Los Cristianosiin, Santa Cruz de La Palma anja Valverdelle.