COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan La Gomera

La Gomera on Kanariansaarista toiseksi pienin ja sijaitsee aivan Afrikan länsirannikon lähistössä Pohjois-Atlanttilla.

Sen dramaattisen vihreät laaksot, hiljaiset hiekkarannat sekä kuvankauniit kylät tekevät La Gomerasta ihanteellisen ja rauhallisen lomakohteen.

Yksi saaren vetonauloista on sen lukuisat vaelluspolut sen rotkoisessa ja kallioisessa ympäristössä. La Gomeran korkein kohta on Alto de Garajonay joka sijaitsee 1487 metrin korkeuksissa Garajonayn kansallispuistossa, joka on myös yksi UNESCO:n maailmanperintökohteista.

Puiston tiheä kasvillisuus koostuu pääosin subtrooppisesta laurisilvametsästä. Puiston metsiköstä voi löytää useita saaren synnynnäisiä lajeja kuten Gomeran liskoja ja skinkkejä.

Vuoristoinen ympäristö on suuri osa La Gomeran kulttuuria. Paikalliset ovat vuosisatojen läpi käyttäneet ‘Silbo Gomero’ -yhteydenpitoa joka koostuu erilaisista vihellyksistä ja huudahduksista rotkojen välillä. Huudahdukset kuuluvat jopa kahden kilometrin päähän ja niitä opetetaan kouluissa saaren lapsille.

Vaelluksesi jälkeen suuntaa kohti Aguloa saaren pohjoisrannikolla jossa voit tutkiskella saaren koloniaalista arkkitehtuuria, mutkittelevia katuja ja ällistyttäviä kalliojyrkänne maisemia. Saarelta löytyy myös pieni kaunis kirkko nimeltä ‘San Marco’ josta löytyy kaunis patsas Kristuksesta.

Jos olet kiinnostunut saaren ekosysteemeistä, metsätieteestä ja maataloudesta, suuntaa Museo Etnograficoon joka sijaitsee Hermiguan kaupungissa. Mielenkiintoisiin nähtävyyksiin kuuluu myös 1500-luvulta peräisin oleva Santo Domingon kirkko jolla on yksityiskohtaisesti kaiverrettu katto.

Playa de las Vueltas on La Gomeran rannoista suojaisin ja tuulettomin mikä tekee siitä täydellisen lapsiperheille. Rannalta löytyy mustaa hiekkaa, tyyni rannikko sekä muutama rentouttava rantabaari.

La Gomeralle pääsy on vaivatonta. Sen pääsatama on San Sebastian joka sijaitsee saaren itärannikolla. Teneriffan Los Cristianosiin on tarjolla muutamia päivittäisiä ylityksiä. Myös La Palmalle on yhteyksiä, mutta matkat kestävät hieman kauemmin.

Suositut lauttaoperaattorit

  • 3 lähtöä päivittäin 30 min
  • Etsi hinta
  • 3 lähtöä päivittäin 1 tunti
  • Etsi hinta

La Gomera arvostelut

 • "Viikonloppumatka"

  Tämä oli ensimmäinen kertani Fred Olsen Expressillä ja täytyy sanoa että oli todella mukava tavata heti ensimmäisenä hymyilevä henkilökunta tiomistossa, laiva oli tahraton ja todella mukava vaikka matka olikin lyhyt, miehistöllä koko ajan hymy huulilla, ainoa kritiikkini on että asiakkaita pitäisi ohjeistaa paremmin takaisintullessa jolloin uusi maihinnousukortti pitää käydä hakemassa, ainakin 16 matkustajaa kiiruhti takaisin hakemaan lippua Corralejon toimistosta tullen ensin laivalle luullen ettei uutta lippua tarvita menopaluu-lipussa. Muutoin kaikki meni hyvin ja käytämme tätä palvelua melko usein nykyään, kiitos.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Laivamatkat Agaete - Santa Cruz - Agaete"

  Kaikki toimi vaivattomasti. Alus oli siisti ja penkit mukavat. Kahvion tarjonta riittävää. Olimme positiivisesti yllättyneitä.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Helppo laivamatka"

  Vaivaton matka

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Keskinkertaisuutta"

  Bussi ei vienyt Agaeten satamaan asti, vaan piti arvailla ja kysellä miten laivaan pääsee. Opasteet puuttuivat! Ykkösluokan nahkaistuimet olivat osin rikkinäiset: ensiksi valituista selkänojat eivät pitäneet, toisen pöytä oli veltto ja toisesta puuttui pöytä kokonaan. Muuten siistiä.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa La Gomera