Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3307 reitillä ja 697 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan La Gomera

La Gomera on Kanariansaarista toiseksi pienin ja sijaitsee aivan Afrikan länsirannikon lähistössä Pohjois-Atlanttilla.

Sen dramaattisen vihreät laaksot, hiljaiset hiekkarannat sekä kuvankauniit kylät tekevät La Gomerasta ihanteellisen ja rauhallisen lomakohteen.

Yksi saaren vetonauloista on sen lukuisat vaelluspolut sen rotkoisessa ja kallioisessa ympäristössä. La Gomeran korkein kohta on Alto de Garajonay joka sijaitsee 1487 metrin korkeuksissa Garajonayn kansallispuistossa, joka on myös yksi UNESCO:n maailmanperintökohteista.

Puiston tiheä kasvillisuus koostuu pääosin subtrooppisesta laurisilvametsästä. Puiston metsiköstä voi löytää useita saaren synnynnäisiä lajeja kuten Gomeran liskoja ja skinkkejä.

Vuoristoinen ympäristö on suuri osa La Gomeran kulttuuria. Paikalliset ovat vuosisatojen läpi käyttäneet ‘Silbo Gomero’ -yhteydenpitoa joka koostuu erilaisista vihellyksistä ja huudahduksista rotkojen välillä. Huudahdukset kuuluvat jopa kahden kilometrin päähän ja niitä opetetaan kouluissa saaren lapsille.

Vaelluksesi jälkeen suuntaa kohti Aguloa saaren pohjoisrannikolla jossa voit tutkiskella saaren koloniaalista arkkitehtuuria, mutkittelevia katuja ja ällistyttäviä kalliojyrkänne maisemia. Saarelta löytyy myös pieni kaunis kirkko nimeltä ‘San Marco’ josta löytyy kaunis patsas Kristuksesta.

Jos olet kiinnostunut saaren ekosysteemeistä, metsätieteestä ja maataloudesta, suuntaa Museo Etnograficoon joka sijaitsee Hermiguan kaupungissa. Mielenkiintoisiin nähtävyyksiin kuuluu myös 1500-luvulta peräisin oleva Santo Domingon kirkko jolla on yksityiskohtaisesti kaiverrettu katto.

Playa de las Vueltas on La Gomeran rannoista suojaisin ja tuulettomin mikä tekee siitä täydellisen lapsiperheille. Rannalta löytyy mustaa hiekkaa, tyyni rannikko sekä muutama rentouttava rantabaari.

La Gomeralle pääsy on vaivatonta. Sen pääsatama on San Sebastian joka sijaitsee saaren itärannikolla. Teneriffan Los Cristianosiin on tarjolla muutamia päivittäisiä ylityksiä. Myös La Palmalle on yhteyksiä, mutta matkat kestävät hieman kauemmin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Suositut lauttaoperaattorit

  • Naviera Armas
    • Etsi hinta
  • Fred Olsen Express
    • Etsi hinta

Reitit ja satamat maassa La Gomera