Santa Cruz de Tenerife
Puerto del Rosario
Lautat maahan Fuerteventura
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Santa Cruz de Tenerife satamaan Puerto del Rosario

Teneriffa ja Fuerteventura yhdistyvät reitillä Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Naviera Armas -lautta kulkee jopa 1 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 11 tuntia samalla kun Trasmediterranea reitti kulkee jopa 0 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 16 tuntia 30 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 7 ylitystä viikko reitillä Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario kohteiden Teneriffa ja Fuerteventura välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Teneriffa - Fuerteventura lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Santa Cruz de Tenerife - Puerto del Rosario?

Lautan ylitysaika Santa Cruz de Tenerife - Puerto del Rosario on noin 13h 45m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Santa Cruz de Tenerife - Puerto del Rosario?

Santa Cruz de Tenerife to Puerto del Rosario lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Santa Cruz de Tenerife - Puerto del Rosario on 241 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Santa Cruz de Tenerife - Puerto del Rosario?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Santa Cruz de Tenerife ja Puerto del Rosario välillä. Nämä ovat
  • Naviera Armas
  • Trasmediterranea

Miten voin varata lauttalippuja Santa Cruz de Tenerife - Puerto del Rosario?

Varaa lautat reitiltä Santa Cruz de Tenerife kohteeseen Puerto del Rosario tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Santa Cruz de Tenerife ja Puerto del Rosario välillä?

Etäisyys Santa Cruz de Tenerife ja Puerto del Rosario välillä on noin 143 meripeninkulmaa.

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife on Las Palmasin kanssa Espanjan Kanarian saarten yhteinen pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee Teneriffan saarella ja sitä kutsutaan yleensä vain Santa Cruziksi, vaikka sen koko nimi on Santa Cruz de Santiago de Tenerife. Kaupunki sijaitsee Koillis-saarella, noin 210 km päässä Luoteis-Afrikan rannikolta. Kaupungissa sijaitsee Kanariansaarten parlamentti, Kanarian pääministerin kanslia (jaettu neljän vuoden jaksoissa Las Palmasin kanssa), puolet Kanarian hallituksen ministeriöistä ja komiteoista, (toinen puoli on sijoitettu Gran Canarialle), Teneriffan maakunnan tuomioistuin ja kaksi Kanariansaarten tuomioistuinten Superior tuomioistuimia.

Kaupungin satama on erittäin tärkeä kaupankäynninkeskus Euroopan, Afrikan ja Amerikan välillä. Kaupunki on kotimaan ja saarten välisen viestinnän keskityttämä Kanariansaarilla. Lauttoja lähtee manner-Espanjaan sekä muille Kanariansaarille.


Puerto del Rosario opas

Fuerteventuran pääkaupunki Puerto del Rosario on kirjaimellisesti käännettynä "satama Rosary" ja se on pieni kaupunki, jossa elää noin puolet saaren koko väestöstä. Puerto del Rosario alkoi saada merkitystä 1850-luvulla, kun sen satama toi paljon vaurautta alueelle. Kaupunki sijaitsee Fuerteventuran itärannikolla. Puerto del Rosarion keskusta sijaitsee satamaa vastapäätä ja tarjoaa hyvän valikoiman kauppoja, ravintoloita, baareja ja hotelleja. Monet näistä sijaitsevat Calle León y Castillon ympärillä, joka johtaa satamaan, ja pitkin Avenida Juan de Betancourtia. Tämä katu, Avenida Primero de Mayo, on yksi saaren tärkeimmistä liiketoiminnan keskuksista, vaikka se on suhteellisen pieni. Nähtävää ja koettavaa tässä osassa Fuerteventuraa on mm. Casa Museo de Unamuno, merkittävä kotiseutumuseo ja Casa de la Cultura, joka on kulttuurinen keskus ja järjestää säännöllisesti näyttelyitä.

Lautat kaupungin satamaan lähtevät Las Palmasista, Santa Cruz de Tenerifestä ja Morro Jablesta.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/07/002024 ja 14.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Naviera Armas 01:30 18:00 16 tuntia 30 minuuttia Sun
Naviera Armas 16:30 06:30 14 tuntia Ti, Ke, To, Pe, La
Naviera Armas 19:30 03:30 8 tuntia Mon
Naviera Armas 19:30 06:30 11 tuntia Ti, Ke, To, Pe, La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.