COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Sassnitz satamaan Trelleborg

Saadaksesi lisätietoa vieraile Saksa - Ruotsi lautat sivullamme.

Sassnitz - Trelleborg lauttaoperaattorit

Laiva Sassnitzista Trelleborgiin

Stena Line liikennöi Saksan ja Ruotsin välisiä laivamatkoja Sassnitzistä Trelleborgiin. Ylityksiä on tarjolla viikottain jopa 14 ja matkat taittuvat nopeimmillaan neljässä tunnissa.
Sassnitz-Trelleborg väliset aikataulut sekä lähtöjen säännöllisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkimmat tiedot aikatauluista ja hinnoista löydät tekemällä hintahaun.

Sassnitz opas

Sassnitz on kaupunki Jasmundin niemimaalla Rügenin saarella, Saksassa. Kaupunki tunnetaan satamakaupunkina ja lomakohteena. Sassnitz on myös portti Saksan pienimpään kansallispuistoon, Jasmund National Parkiin. Puistossa on ainutlaatuinen liitujyrkänne, joka on inspiroinut taiteilijoita kuten Casper David Friedrichiä. Vuodesta 2004 lähtien kansallispuistolla on ollut keskus Königsstuhlissä, jossa kaksi esittelyä tarjoaa kävijöille tietoa luonnosta, liidusta, Itämerestä ja puiston pyökkimetsistä. Kalastus ja satama museo (Fischerei- und Hafenmuseum) dokumentoi Rügenin kalastushistoriaa sekä
historiaa vanhasta Sassnitzin satamasta. Satamassa, retkien ja kalastusalusten lisäksi, vierailijat voivat nähdä brittiläisen sukellusveneen HMS Otuksen sekä rannikon purjehduslastivene, Annemarien, joka muutettiin vuonna 2007 matkustajaveneeksi.

Johtuen sen erinomaisista yhteyksistä sisämaahan sekä maantieteellisestä läheisyydestä Skandinaviaan, Venäjään ja Baltian maihin, Sassnitzin satama on tärkeä solmukohta kansainväliselle henkilö- ja tavaraliikenteelle.


Trelleborg opas

Trelleborg on Ruotsin eteläisin kaupunki, jonka historia juontaa juurensa 1200 luvulle asti, jolloin kaupunki lahjoitettiin Ruotsin prinssi Valdemarille Tanskan kuninkaallisilta. Myöhemmin tanskalaiset ottivat kaupungin takaisin ja hallitsivat sitä vuoteen 1658 asti, jolloin kaupunki siirtyi Ruotsin haltuun. Tänä päivänä kaupungissa vierailee pääosin matkustajia Ruotsin ja Saksan välillä, sillä Trelleborgista lähtee laivoja Rostockiin, Sassnitziin sekä Lubeckiin ja Travemundeen. Nämä lauttayhteydet avattiin vuonna 1962, kun taas reitti Rostockiin Itä-Saksassa avattiin vuonna 1989 Berliinin muurin kaatumisen jälkeen.
Lautat kuljettavat sekä matkustajia, autoja, että raskaita rahtiajoneuvoja matkalla Eurooppaan läpi. Vuonna 1917 Lenin saapui lautalla Sassnitzista Trelleborgiin matkallaan maanpaosta takaisin Venäjälle johtamaan vallankumousta.