Sassnitz satamaan Trelleborg lautta

Saksa ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Sassnitz Trelleborg. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Stena Line. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia.

Sassnitz Trelleborg matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Sassnitz satamaan Trelleborg lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Saksa - Ruotsi lautat sivullamme.

Sassnitz - Trelleborg lauttaoperaattorit

 • Stena Line
  • 14 lähtöä viikoittain 4 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Sassnitz Trelleborg hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Sassnitz Trelleborg on auto ja 2 matkustajaa.

Sassnitz Trelleborg lautta arvostelut

 • "Sassnitc - Trelleborg"

  Edullinen ja nopea matkustustapa Saksasta Ruotsiin. Ajomatkan sijaan, saa kuljettajakin levätä ja rentoutua laivamatkan ajan.

  'Nina Rautanen' matkusti Sassnitz Trelleborg operaattorilla Stena Line aluksella Sassnitz

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "mp matka"

  Mp: matkustavien eli moottoripyörien sidontaan matkan ajaksi kiinnitettävä huomiota. Sidonta mahdollisuudet huonot. Kiinnityspisteet !! Kaikissa moottoripyörissä ei ole keskiseisontatukea. Siksi henkilökunnan osaaminen heikko.

  'TOMMI LEINONEN' matkusti Sassnitz Trelleborg operaattorilla Stena Line aluksella Sassnitz

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Stena Line"

  Kelpo laivayhteys Saksasta Ruotsiin. Ainut miinus oli se, että terminaalia (pienessä kiireessä) ei meinannut löytää, olisi voinut olla paremmin merkitty.

  'Miia' matkusti Sassnitz Trelleborg operaattorilla Stena Line aluksella Sassnitz

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Nopeasti Ruotsiin"

  Laivalla oli riittävästi oleskelutilaa,ja mukava ilmapiiri.Ruoka oli hyvää.

  'Anonyymi' matkusti Sassnitz Trelleborg operaattorilla Stena Line aluksella Sassnitz

  Lue lisää Näytä vähemmän

Sassnitz opas

Sassnitz on kaupunki Jasmundin niemimaalla Rügenin saarella, Saksassa. Kaupunki on tunnettu satamakaupunkina ja lomakohteena ja on portti Jasmund National Parkiin, Saksan pienimpään kansallispuistoon. Siellä on ainutlaatuinen liitujyrkänne, joka on inspiroinut taiteilijoita kuten Casper David Friedrichiä. Maaliskuusta 2004 lähtien kansallispuistolla on ollut kansallispuiston keskus Königsstuhlissä, jossa kaksi näyttelyä tarjoaa kävijöille tietoa luonnosta, liidusta, Itämerestä ja pyökkimetsistä puistossa. Kalastus ja Harbour Museum (Fischerei- und Hafenmuseum) dokumentoi kalastuksen historiaa Rügenissä ja vanhasta Sassnitzin satamasta. Näyttelyiden joukossa on Havel kalastus Smack (Fischcutter). Satamassa, retkien ja kalastusalusten lisäksi, vierailijat voivat nähdä brittiläisen sukellusveneen HMS Otuksen, museoesineen. Samoin on rannikon purjehduslastivene, Annemarie, joka muutettiin vuonna 2007 matkustajaveneeksi.

Seurauksena sen hyvistä yhteyksistä sisämaahan ja sen maantieteellisesta läheisyydestä Skandinaviaan, Venäjään ja Baltian maihin, Sassnitzin satama on tärkeä solmukohta kansainväliseen henkilö- ja tavaraliikenteeseen.

Trelleborg opas

Trelleborg on Ruotsin eteläisin kaupunki. Kaupungin historia voidaan jäljittää vuoteen 1257, kun kaupunki esiteltiin häälahjaksi Tanskan kuninkaalliselta perheeltä Ruotsin prinssi Valdemarille. Kuitenkin tanskalaiset ottivat kaupungin takaisin, ja se oli Tanskan vallan alla vuoteen 1658. Trelleborgissa käy usein matkustajia matkalla Ruotsista Saksaan, koska lautat kulkevat Rostockiin, Sassnitzin ja Lyypekkiin - Saksan Travemündeen. Nämä lautat alkoivat purjehtimaan vuonna 1897 Sassnitzin linjalla; reitti Travemündeen perustettiin vuonna 1962, kun taas linja entisen Itä-Saksan Rostockin kaupungissa vihittiin Berliinin muurin kaatumisen jälkeen vuonna 1989. Lautat kuljettavat sekä matkustajia, autoja, että raskauta rahtiavoneuvoja. Vuonna 1917 Lenin saapui lautalla Sassnitzista Trelleborgiin matkalla maanpaosta takaisin Venäjälle johtamaan vallankumousta.