Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Trelleborg lauttasatamaan

 • Autolla

  Trelleborg on noin 35 Malmöstä ja 65 km Ystadista. Malmöstä ota E22/E6, joka johtaa suoraan satamaan. Ystadista ota 9-tie, joka johtaa suoraan satamaan tai ota E65 ja vaihda myöhemmin 108-tielle päästäksesi Trelleborgiin. Satama on alle 1 km keskustasta.

 • Junalla

  Statens Järnvägar (SJ) kulkee Malmön keskusrautatieasemalle, josta voit ottaa bussin nro. 146 Trelleborg Övreen. Täältä on 10 minuutin kävelymatka satamaan.

 • Bussilla

  Trelleborgista on hyvät bussiyhteydet Malmöön ja Ystadiin sekä moniin muihin kohteisiin. Linja-autoasemalta liikennöi myös busseja satamaan.

 • Osoite

  TT-Line Hamngatan 9, 23122 Trelleborg, Ruotsi Scandlines Kontinentplan, 23123 Trelleborg, Ruotsi

 • Trelleborg majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Trelleborg lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Trelleborg majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Trelleborg lauttapalvelut

Trelleborg opas

Mitä tehtävää Trelleborg tarjoaa?

Trelleborgin kaduilla ei sinäänsä tapahdu paljoa; sen asukkaat viettävät hiljaista ja yksinkertaista elämää ja kaupungin tuloista vastaa pääosin kaupungin satama, joten ensisijaisesti aikaa voi viettää kävelemällä ympäri tätä suloista kuvankaunista kaupunkia. Kaupungin maamerkit ovat viehättävän vanhanaikaisia sekä avokkaita. Ne tarjoavat yksinkertaisen ympäristön ja luonteen tälle hurmaavalle rannikkokaupungille; Smygehuk -patsas on silmiinpistävä kappale arkkitehtuuria. Lisäksi muinaisaikaiset rakennukset tuovat esiin Trelleborgin infrastruktuurin historian. Voit sukeltaa syvemmälle Trelleborgin historiaan vierailemalla Trelleborgin museossa ja nähdä rakennelmat jotka ovat vuosien saatossa vetäneet puoleensa lukuisia turisteja. Tehtyäsi reippaan kävelylenkin kaupungin kauniiden katujen ja kahviloiden ympäri, jos nautit vihreydestä ja golf väylistä, suuntaa yhteen Etelä-Ruotsin suosituimmista golfkentistä. 18-reiän kenttä saattaa pitkästyttää pitkällä aikavälillä, joten nälän sattuessa suuntaa yhteen kaupungin fiineistä ravintoloista, jotka tarjoilevat perinteistä ruotsalaista ruokaa.

Miten Trelleborgissa kannattaa liikkua?

Kompaktin kokonsa ansiosta kaupungin ympäri voi kävellä kätevästi jalan

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.