Scrabster
Stromness
Lautat maahan Orkneysaaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Scrabster satamaan Stromness

Skotlanti ja Orkneysaaret yhdistyvät reitillä Scrabster Stromness. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Northlink Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 21 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 30 minuuttia.

Scrabster Stromness matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Skotlanti - Orkneysaaret lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Scrabster - Stromness?

Lautan ylitysaika Scrabster - Stromness on noin 1h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Scrabster - Stromness?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Scrabster to Stromness ja tämä on
  • Northlink Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Scrabster - Stromness?

Varaa lautat reitiltä Scrabster kohteeseen Stromness tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Scrabster opas

Scrabster on pieni kaupunki Thurson lahdella Caithnessissa Skotlannin pohjoisrannikolla. Kaupunki on noin 2 km päässä Thursosta, 26 km päässä Wickistä ja 180 km päässä Invernessistä. Toisen maailmansodan aikana Scrabsterin satama oli tukikohtanana lauttatoiminnalle, joka alkoi kulejttaa sotilaallisia räjähteitä Scapa Flowiin. Kuningas Lynnin luotsikutteri "Merenneito" valmistui vuonna 1908. Se oli 12,2m pitkä ja sitä kuljetti Antony Bridges vuoteen 1945. Kaupungin satamalla on tärkeä rooli alueen talouteen, sillä se on tärkeä kalastuselinkeinon portti. Scrabster on Skotlannin mantereen pohjoisin satama, ja jo useiden vuosikymmeniä satama on ollut Britannian kuningattaren ja hänen perheensä valinta, kun he saapuvat joka elokuiselle vierailulle kuninkaalliseen Highlandin lomamökkiin, Castle of Meyhin, 11 kilometrin päähän Scrabsterista. Tänäpäivänä kävijät voivat seurata heidän jalanjälkiään, koska linna on avoinna vierailijoille.

Lautat satamasta menevät Stromnessiin Orkneyyn.


Stromness opas

Stromness on kaupunki Orkneyssa, Skotlannissa ja se sijaitsee saaren lounaispuolella. Satamakaupungiksi perustettu kaupunki on keskittynyt sen pääkadun ympärille, joka on vuorattu paikallisesta kivestä rakennetuilla taloilla ja kaupoilla. Kapeat persoonallinet kadut ja kujat haarautuvat pääkadulta. Kaupunki juontaa juurensa noin 1500–luvulle, jossa historiantietojen mukaan sijaitsi majatalo nykyisen kaupungin paikalla. Kaupungin merkitys kasvoi 1600–luvun aikana, kun Englanti oli sodassa Ranskan kanssa. atama ja laiturit sijaitsevat kaupungin pohjoispuolella, ja niihin johtaa uusi rannikkotie, joka pitää liikenteen vähäisenä kaupungin pohjoisosissa. Tämä alue tarjoaa hienot näkymät Stromnessista. Lauttayhteys Stromnessistä Skotlannin mantereelle Scrabsterin kautta kulkee peräti kolme kertaa päivässä, matka kestäen noin 1,5 tuntia.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Northlink Ferries 08:45 10:15 1 tunti 30 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun
Northlink Ferries 12:00 13:30 1 tunti 30 minuuttia Mon
Northlink Ferries 13:15 14:45 1 tunti 30 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun
Northlink Ferries 19:00 20:30 1 tunti 30 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.