Serifos
Kimolos
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Serifos satamaan Kimolos

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Serifos Kimolos, jolla liikennöi tällä hetkellä 4 lauttayhtiötä. Zante Ferries liikennöi reittiä jopa 3 kertaa viikko, Aegean Speed Lines 3 kertaa viikko, Hellenic Seaways 3 kertaa viikko & Aegean Sea Lines kulkee reittiä jopa 4 kertaa viikko.

Kohteiden Kykladit ja Kykladit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 13 viikko reitillä Serifos Kimolos ja koska tarjolla on 4 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Serifos - Kimolos?

Lautan ylitysaika Serifos - Kimolos on noin 1h 58m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Serifos - Kimolos?

Serifos to Kimolos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Serifos - Kimolos on 22 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Serifos - Kimolos?

On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Serifos ja Kimolos välillä. Nämä ovat
  • Zante Ferries
  • Aegean Speed Lines
  • Hellenic Seaways
  • Aegean Sea Lines

Miten voin varata lauttalippuja Serifos - Kimolos?

Varaa lautat reitiltä Serifos kohteeseen Kimolos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Serifos ja Kimolos välillä?

Etäisyys Serifos ja Kimolos välillä on noin 19 meripeninkulmaa.

Serifos opas

Serifos on kreikkalainen saari Egeanmerellä. Se on osa Kykladien saariryhmää. Serifos sijaitsee etelään Kythnokselta ja luoteeseen Sifnokselta ja se on noin 170 km kaakkoon Piraeuksen satamasta. Kreikkalaisen mytologian mukaan Danae ja hänen taaperopoika Perseus huuhtoutuivat saaren rantaan sen jälkeen, kun hänen isänsä Acrisius lähettivät heidät tuuliajolle puisessa laatikossa. Kun Perseus palasi Serifosiin Gorgon Medusan johtajan kanssa, hän kääntyi Polydektesen puoleen, Serifosin kuninkaan, ja hänet kiinnitettiin kiveen rangaistuksena kuninkaan pyrkimyksistä mennä naimisiin hänen äitinsä kanssa väkivalloin. Livadin kaupunkissa on saaren satama, ja siellä kaikki toiminta tapahtuu. Siellä on suurin osa baareista, klubeista, tavernoista, ruokakaupoista, autonvuokrausvirastoista ja hotelleista. Livadin ranta (Avlomonas) on hyvin pitkä hiekkaranta ja sillä on kristallinkirkas vesi. Kesällä monet purjeveneet ja jahdit ankkuroivat rauhallisille vesille täällä luonnollisesti suojatulla lahdella.

Saarelle pääsee tavanomaisilla ja highspeed lautoilla. Kesäisin on lauttoja, jotka yhdistävät Serifosin muille läheisille saarille, kuten Sifnokselle, Naxokselle, Parokselle, Santorinille, Kythnokselle jne.


Kimolos opas

Kreikan saari Kimolos sijaitsee Egeanmerellä ja on osa Kykladien saariryhmää. Saari on erotettu läheiseltä saarelta Milokselta Kimoloksen salmella. Perimätiedon mukaan se on nimetty Kimolokseksi saaren ensimmäisen asukkaan mukaan. Echinousa on myös kirjattu saaren nimi antiikin aikoina, luultavasti koska käärme Echidna (Viper), on yleinen tänäkin päivänä saarella. Antiikin ajoista lähtien saari on ollut taistelukenttä saaren hallitsijan Antiikin Ateenan ja läheisen Miloksen hallitsijan Spartan välillä.

Kimolos kuuluu länsi-Kykladeihin ja on kytketty läheisille saarille ja Piraeuksen satamaan ympäri vuoden (katamaraani kulkee vain kiireisenä turistikautena). Turistiaikana saarella on yleensä päivittäin yhteys Piraeukselle ja muille saarille.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Hellenic Seaways 09:30 11:30 2 tuntia To
Hellenic Seaways 10:55 13:00 2 tuntia 5 minuuttia Mon, Ke
Aegean Sea Lines 11:15 14:50 3 tuntia 35 minuuttia La
Aegean Sea Lines 11:55 13:30 1 tunti 35 minuuttia Sun
Zante Ferries 18:30 22:10 3 tuntia 40 minuuttia To
Aegean Sea Lines 19:50 21:30 1 tunti 40 minuuttia Ke

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.