Sifnos
Kimolos
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Sifnos satamaan Kimolos

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Sifnos Kimolos, jolla liikennöi tällä hetkellä 5 lauttayhtiötä. Zante Ferries liikennöi reittiä jopa 3 kertaa viikko, Blue Star Ferries 2 kertaa viikko, Aegean Speed Lines 3 kertaa viikko, SeaJets 0 kertaa viikko & Aegean Sea Lines kulkee reittiä jopa 5 kertaa viikko.

Kohteiden Kykladit ja Kykladit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 13 viikko reitillä Sifnos Kimolos ja koska tarjolla on 5 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Sifnos - Kimolos?

Lautan ylitysaika Sifnos - Kimolos on noin 1h 04m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Sifnos - Kimolos?

Sifnos to Kimolos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Sifnos - Kimolos on 19 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Sifnos - Kimolos?

On olemassa 5 suosittuja lauttaoperaattoreita Sifnos ja Kimolos välillä. Nämä ovat
  • Zante Ferries
  • Blue Star Ferries
  • Aegean Speed Lines
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Miten voin varata lauttalippuja Sifnos - Kimolos?

Varaa lautat reitiltä Sifnos kohteeseen Kimolos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Sifnos ja Kimolos välillä?

Etäisyys Sifnos ja Kimolos välillä on noin 12 meripeninkulmaa.

Sifnos opas

Sifnos, jota joskus kutsutaan Siphnokseksi, on kreikkalainen saari Kykladien saariryhmässä. Saari sijaitsee saaren Serifosis ja saaren Milos välillä, länteen Delokselta ja Parokselta ja noin 130 km päässä Piraeukselta Kreikan mantereellt. Sifnoksen pääkaupunki Apollonia (kutsutaan myös Hora), on rakennettu amfiteatterin muotoon yli kolmen kukkulan keskellä saarta. Kapeine katuineen ja kalkittuine taloineen Hora muodostaa kauniin, perinteisen Kykladien kaupungin. Apollonia on koti saaren kansanperinteen museolle, joka sijaitsee Hiróon Squarellä (joka tarkoittaa "Square of Heroes"). Kastro (linna / linnoitus) on yksi upeimmista nähtävyyksistä saarella, puhumattakaan eniten valokuvatuimmista. Noin 3,5 km päässä Apolloniasta tie johtaa upeaan asutukseen, joka on yksi tärkeimmistä keskiaikaisista asutuksista Kreikassa. Se on rakennettu saaren vanhan pääkaupungin päälle ja ylläpitää alkuperäisiä venetsialaisen linnoituksen (perustettu Da Corogna dynastian toimesta noin vuonna 1635) ominaisuuksia.


Saaren satama sijaitsee Kamares kaupungissa. Kesäisin sieltä on päivittäin lauttoja Piraeukselle ja muille Kykladien saarille kuten Serifosissa, Folegandrosin Kythnos, Milos, Ios, Santorinille ja Kreetalle.


Kimolos opas

Kreikan saari Kimolos sijaitsee Egeanmerellä ja on osa Kykladien saariryhmää. Saari on erotettu läheiseltä saarelta Milokselta Kimoloksen salmella. Perimätiedon mukaan se on nimetty Kimolokseksi saaren ensimmäisen asukkaan mukaan. Echinousa on myös kirjattu saaren nimi antiikin aikoina, luultavasti koska käärme Echidna (Viper), on yleinen tänäkin päivänä saarella. Antiikin ajoista lähtien saari on ollut taistelukenttä saaren hallitsijan Antiikin Ateenan ja läheisen Miloksen hallitsijan Spartan välillä.

Kimolos kuuluu länsi-Kykladeihin ja on kytketty läheisille saarille ja Piraeuksen satamaan ympäri vuoden (katamaraani kulkee vain kiireisenä turistikautena). Turistiaikana saarella on yleensä päivittäin yhteys Piraeukselle ja muille saarille.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 22/07/002024 ja 28.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Hellenic Seaways 10:30 11:30 1 tunti To
Zante Ferries 11:45 12:30 45 minuuttia To
Aegean Sea Lines 11:45 12:40 55 minuuttia Mon
Hellenic Seaways 12:00 13:00 1 tunti Mon, Ke
Zante Ferries 12:15 16:55 4 tuntia 40 minuuttia Mon
Aegean Sea Lines 12:30 13:15 45 minuuttia Sun
Aegean Sea Lines 12:30 13:20 50 minuuttia Ke, To
Zante Ferries 12:50 13:35 45 minuuttia Ti, Sun
Aegean Sea Lines 12:55 13:45 50 minuuttia La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.