Sifnos
Milos
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Sifnos satamaan Milos

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Sifnos Milos, jolla liikennöi tällä hetkellä 5 lauttayhtiötä. Aegean Speed Lines liikennöi reittiä jopa 5 kertaa viikko, Zante Ferries 3 kertaa viikko, Hellenic Seaways 3 kertaa viikko, SeaJets 3 kertaa päivä & Aegean Sea Lines kulkee reittiä jopa 6 kertaa viikko.

Kohteiden Kykladit ja Kykladit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 38 viikko reitillä Sifnos Milos ja koska tarjolla on 5 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Sifnos - Milos?

Lautan ylitysaika Sifnos - Milos on noin 1h 17m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Sifnos - Milos?

Sifnos to Milos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Sifnos - Milos on 79 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Sifnos - Milos?

On olemassa 5 suosittuja lauttaoperaattoreita Sifnos ja Milos välillä. Nämä ovat
  • Aegean Speed Lines
  • Zante Ferries
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Miten voin varata lauttalippuja Sifnos - Milos?

Varaa lautat reitiltä Sifnos kohteeseen Milos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Sifnos ja Milos välillä?

Etäisyys Sifnos ja Milos välillä on noin 20 meripeninkulmaa.

Sifnos opas

Sifnos, jota joskus kutsutaan Siphnokseksi, on kreikkalainen saari Kykladien saariryhmässä. Saari sijaitsee saaren Serifosis ja saaren Milos välillä, länteen Delokselta ja Parokselta ja noin 130 km päässä Piraeukselta Kreikan mantereellt. Sifnoksen pääkaupunki Apollonia (kutsutaan myös Hora), on rakennettu amfiteatterin muotoon yli kolmen kukkulan keskellä saarta. Kapeine katuineen ja kalkittuine taloineen Hora muodostaa kauniin, perinteisen Kykladien kaupungin. Apollonia on koti saaren kansanperinteen museolle, joka sijaitsee Hiróon Squarellä (joka tarkoittaa "Square of Heroes"). Kastro (linna / linnoitus) on yksi upeimmista nähtävyyksistä saarella, puhumattakaan eniten valokuvatuimmista. Noin 3,5 km päässä Apolloniasta tie johtaa upeaan asutukseen, joka on yksi tärkeimmistä keskiaikaisista asutuksista Kreikassa. Se on rakennettu saaren vanhan pääkaupungin päälle ja ylläpitää alkuperäisiä venetsialaisen linnoituksen (perustettu Da Corogna dynastian toimesta noin vuonna 1635) ominaisuuksia.


Saaren satama sijaitsee Kamares kaupungissa. Kesäisin sieltä on päivittäin lauttoja Piraeukselle ja muille Kykladien saarille kuten Serifosissa, Folegandrosin Kythnos, Milos, Ios, Santorinille ja Kreetalle.


Milos opas

Kreikan saari Milos on kaikkein läntisin Kykladien saari. Siellä on noin 5000 asukasta hajallaan 7 pikkukaupungissa (kuten Adamas, Plaka). Milos on kuuluisa Afroditen "Venus de Milo" patsaasta (mikä on nykyisin Louvressa, Pariisissa). Turismi on vasta hiljattain alkanut havahtumaan Miloksen kauniisiin rantoihin, joissa on kiviä ja kristallinkirkasta vettä. Milos on myös nimetty "Island of Coloursiksi" upean vulkaanisen alkuperänsä ansiosta.

Milos on liitetty Piraeuksen satamaan Ateenassa, kaikille Kykladien ja Dodekanesian saarille, ja Kreetalle lautoilla ja nopeilla katamaraaneilla. Sesongin aikana kesällä on lautat kulkevatpäivittäin. Miloksella on kaksis atamaa, pääsatama Adamas ja toinen satama Apollonia joka yhdistää Miloksen Kimolosiin ja Glaronissiaan.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
SeaJets 10:20 11:05 45 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, Sun
Hellenic Seaways 10:30 12:45 2 tuntia 15 minuuttia To
SeaJets 11:15 11:55 40 minuuttia Mon, La
SeaJets 11:40 12:25 45 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, Sun
Hellenic Seaways 12:00 14:10 2 tuntia 10 minuuttia Mon, Ke
Aegean Sea Lines 12:05 13:25 1 tunti 20 minuuttia La
Aegean Sea Lines 12:45 14:40 1 tunti 55 minuuttia Sun
SeaJets 14:40 15:25 45 minuuttia Mon, La
Zante Ferries 19:35 20:55 1 tunti 20 minuuttia Ti, To
SeaJets 19:55 20:35 40 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, Sun
Aegean Sea Lines 20:45 22:35 1 tunti 50 minuuttia Ke
SeaJets 20:50 21:30 40 minuuttia Mon, La

Onboard the ferries

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.