Sifnos
Ateena (Piraeus)
Lautat maahan Ateena
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Sifnos satamaan Ateena (Piraeus)

Kykladit ja Ateena yhdistyvät reitillä Sifnos Ateena (Piraeus), jolla liikennöi tällä hetkellä 5 lauttayhtiötä. Aegean Speed Lines liikennöi reittiä jopa 9 kertaa viikko, Zante Ferries 6 kertaa viikko, SeaJets 14 kertaa viikko, Aegean Speed Lines 9 kertaa viikko & Aegean Sea Lines kulkee reittiä jopa 7 kertaa viikko.

Kohteiden Kykladit ja Ateena välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 45 viikko reitillä Sifnos Ateena (Piraeus) ja koska tarjolla on 5 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kykladit - Ateena lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Sifnos - Pireus?

Lautan ylitysaika Sifnos - Pireus on noin 3h 33m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Sifnos - Pireus?

Sifnos to Pireus lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Sifnos - Pireus on 133 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Sifnos - Pireus?

On olemassa 5 suosittuja lauttaoperaattoreita Sifnos ja Pireus välillä. Nämä ovat
  • Aegean Speed Lines
  • Zante Ferries
  • SeaJets
  • Aegean Speed Lines
  • Aegean Sea Lines

Miten voin varata lauttalippuja Sifnos - Pireus?

Varaa lautat reitiltä Sifnos kohteeseen Pireus tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Sifnos ja Pireus välillä?

Etäisyys Sifnos ja Pireus välillä on noin 81 meripeninkulmaa.

Sifnos opas

Sifnos, jota joskus kutsutaan Siphnokseksi, on kreikkalainen saari Kykladien saariryhmässä. Saari sijaitsee saaren Serifosis ja saaren Milos välillä, länteen Delokselta ja Parokselta ja noin 130 km päässä Piraeukselta Kreikan mantereellt. Sifnoksen pääkaupunki Apollonia (kutsutaan myös Hora), on rakennettu amfiteatterin muotoon yli kolmen kukkulan keskellä saarta. Kapeine katuineen ja kalkittuine taloineen Hora muodostaa kauniin, perinteisen Kykladien kaupungin. Apollonia on koti saaren kansanperinteen museolle, joka sijaitsee Hiróon Squarellä (joka tarkoittaa "Square of Heroes"). Kastro (linna / linnoitus) on yksi upeimmista nähtävyyksistä saarella, puhumattakaan eniten valokuvatuimmista. Noin 3,5 km päässä Apolloniasta tie johtaa upeaan asutukseen, joka on yksi tärkeimmistä keskiaikaisista asutuksista Kreikassa. Se on rakennettu saaren vanhan pääkaupungin päälle ja ylläpitää alkuperäisiä venetsialaisen linnoituksen (perustettu Da Corogna dynastian toimesta noin vuonna 1635) ominaisuuksia.


Saaren satama sijaitsee Kamares kaupungissa. Kesäisin sieltä on päivittäin lauttoja Piraeukselle ja muille Kykladien saarille kuten Serifosissa, Folegandrosin Kythnos, Milos, Ios, Santorinille ja Kreetalle.


Ateena (Piraeus) opas

Kreikan kaupunki ja satama Piraeus on merkittävä kreikkalainen satama ja yksi suurimmista koko Välimerellä. Se on tärkeä kaupunki jota usein pidetään Ateenan esikaupunkialueena, sillä se sijaitsee vain muutaman minuutin päässä pääkaupungista. Piraeuksesta on tullut suorastaan lauttaverkon solmukohta kun matkustat ympäri Egeanmeren ja samalla sen läheisyys Ateenaan tarkoittaa, että se usein sulautuu huomaamattomasti Kreikan pääkaupungin kanssa, sen merenranta tarjoaa hyvin erilaisen ja erottuvan ulkonäön. Monet Piraeuksen kävijät huomaavat, että kaikkein houkuttelevin kaupungin alue sijaitsee sen itä- kaupunginosassa sekä Mikrolimano Harbourin ja Zea Marinan rinnalla. Tämä merenrantahotellialue on täynnä rantaravintoloita, baareja ja yöelämää, ja parani huomattavasti viime Ateenan olympialaisisten aikaan, luomalla kauniin puilla vuoratun rantakadun, joka kulkee keskiaikaisten kaupungin muurien ohi, jotka tarjoavat tietoa ja historiallista tietoa kaupungin rikkaasta menneisyydestä.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
SeaJets 12:35 15:10 2 tuntia 35 minuuttia Sun
Aegean Sea Lines 13:45 18:50 5 tuntia 5 minuuttia Mon
Zante Ferries 14:00 19:05 5 tuntia 5 minuuttia Mon
Aegean Sea Lines 14:45 19:50 5 tuntia 5 minuuttia To, La
Zante Ferries 14:50 19:45 4 tuntia 55 minuuttia Ke
SeaJets 16:40 19:15 2 tuntia 35 minuuttia Mon
SeaJets 17:05 19:35 2 tuntia 30 minuuttia Mon, La, Sun
Zante Ferries 21:20 02:20 5 tuntia Pe

Laivalla

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.