Sorrento
Castellammare di Stabia
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Sorrento satamaan Castellammare di Stabia

Italia ja Italia yhdistyvät reitillä Sorrento Castellammare di Stabia, jolla liikennöi tällä hetkellä 5 lauttayhtiötä. SNAV liikennöi reittiä jopa 6 kertaa viikko, Alilauro 7 kertaa viikko, Seremar 6 kertaa viikko, NLG 6 kertaa viikko & Alilauro Gruson kulkee reittiä jopa 6 kertaa viikko.

Kohteiden Italia ja Italia välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 31 viikko reitillä Sorrento Castellammare di Stabia ja koska tarjolla on 5 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Sorrento - Castellammare di Stabia?

Lautan ylitysaika Sorrento - Castellammare di Stabia on noin 29m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Sorrento - Castellammare di Stabia?

Sorrento to Castellammare di Stabia lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Sorrento - Castellammare di Stabia on 20 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Sorrento - Castellammare di Stabia?

On olemassa 5 suosittuja lauttaoperaattoreita Sorrento ja Castellammare di Stabia välillä. Nämä ovat
  • SNAV
  • Alilauro
  • Seremar
  • NLG
  • Alilauro Gruson

Miten voin varata lauttalippuja Sorrento - Castellammare di Stabia?

Varaa lautat reitiltä Sorrento kohteeseen Castellammare di Stabia tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Sorrento - Castellammare di Stabia?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Sorrento - Castellammare di Stabia
  • NLG
  • Alilauro Gruson

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Sorrento - Castellammare di Stabia?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Sorrento ja Castellammare di Stabia välillä
  • NLG

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Sorrento - Castellammare di Stabia?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • NLG

Mikä on etäisyys Sorrento ja Castellammare di Stabia välillä?

Etäisyys Sorrento ja Castellammare di Stabia välillä on noin 6 meripeninkulmaa.

Sorrento opas

Sorrento on italialainen kaupunki Camaniassa Etelä-Italiassa. Kaupunki sijaitsee Napolin lahden yläpuolalla ja sieltä on upeat näkymät Napoliin, Vesuviukselle ja Caprin saarelle. Sorrento on suosittu turistien keskuudessa ja sinne pääsee helposti Napolista ja Pompeijista koska se sijaitsee kaakkoon Circumvesuvianan junaradalta. Myös Amalfi Drive, joka yhdistää Sorrenton Amalfiin, on kapea tie, joka mutkittelee pitkin korkeita kallioita Tyrrhenanmeren yläpuolella. Tien rakensi alun perin roomalaiset ja se seuraa rannikkoa noin 80 km. Tie itsessään on myös merkittävä matkailukohde henkeäsalpaavien maisemien ansiosta.

Kaupungissa ei ole paljon todellisia "nähtävyyksiä", ja monet ihmiset käyttävät Sorrentoa tukikohtana, josta tutustua alueeseen. Kuitenkin kaupungissa on 1300–luvun Chiesa di San Francesco, joka on viehättävä kukkainen luostari, ja pieni puutarha kirkon vieressä, joka tarjoaa rauhallisen paikan ja kauniin näköalan Napolin lahdelle. Etelä-Corsossa Italiassa on keskiaikainen katedraali, ja lisää kaupungin historiasta voidaan selvittää Museo Correalessa, aseman läheisyydessä.

Sorrenton satamasta lautat purjehtivat Capriin, Napoliin ja Stabiaeen.


Castellammare di Stabia opas

Castellammare de Stabia, jota yleensä kutsutaan vain Stabiaksi sijaitsee Napolin maakunnassa Campanian alueella Etelä-Italiassa. Kaupunki sijaitsee Napolinlahdella, noin 30 km etelään Napolista. Stabia on lähellä antiikin Rooman kaupunkia Stabiaeta, joka tuhoutui vuoden 79 Vesuviuksen tulivuorenpurkauksessa. Antiikin arkeologiset löydöt Stabiaesta, sekä viehättävä arkkitehtuuri, lukuisat kirkot, ja ihanat taideteokset vanhankaupungin keskustassa tekevät Stabiaesta täydellisen paikan rentouttavalle lomalle niille, jotka rakastavat hieman kulttuuriretkiä ja uskomattomia rantoja.

Kaupungin satamasta lautat lähtevät Capriin ja Sorrentoon. Matkustajaliikenteen lisäksi satamaa käytetään myös kaupallisen meriliikenteesenn ja kalastusaluksille. Satama on myös Campanian kolmanneksi suurin satama Napolin ja Salernon jälkeen.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 22/07/002024 ja 28.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Alilauro Gruson 17:55 18:05 10 minuuttia Jokapäiväinen
Seremar 18:10 18:50 40 minuuttia Jokapäiväinen
NLG 18:35 19:20 45 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.