COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sorrento - Napoli on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Sorrento - Napoli lauttaoperaattorit

    • 6 Sailings Weekly 35 min
    • Get price
    • 5 Sailings Daily 45 min
    • Get price

Lautta satamasta Sorrento satamaan Napoli

Italia ja Italia yhdistyvät reitillä Sorrento Napoli, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. NLG -lautta kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 35 minuuttia samalla kun Alilauro reitti kulkee jopa 5 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 45 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 41 ylitystä viikko reitillä Sorrento Napoli kohteiden Italia ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Sorrento opas

Sorrento on italialainen kaupunki Camaniassa Etelä-Italiassa. Kaupunki sijaitsee Napolin lahden yläpuolalla ja sieltä on upeat näkymät Napoliin, Vesuviukselle ja Caprin saarelle. Sorrento on suosittu turistien keskuudessa ja sinne pääsee helposti Napolista ja Pompeijista koska se sijaitsee kaakkoon Circumvesuvianan junaradalta. Myös Amalfi Drive, joka yhdistää Sorrenton Amalfiin, on kapea tie, joka mutkittelee pitkin korkeita kallioita Tyrrhenanmeren yläpuolella. Tien rakensi alun perin roomalaiset ja se seuraa rannikkoa noin 80 km. Tie itsessään on myös merkittävä matkailukohde henkeäsalpaavien maisemien ansiosta.

Kaupungissa ei ole paljon todellisia "nähtävyyksiä", ja monet ihmiset käyttävät Sorrentoa tukikohtana, josta tutustua alueeseen. Kuitenkin kaupungissa on 1300–luvun Chiesa di San Francesco, joka on viehättävä kukkainen luostari, ja pieni puutarha kirkon vieressä, joka tarjoaa rauhallisen paikan ja kauniin näköalan Napolin lahdelle. Etelä-Corsossa Italiassa on keskiaikainen katedraali, ja lisää kaupungin historiasta voidaan selvittää Museo Correalessa, aseman läheisyydessä.

Sorrenton satamasta lautat purjehtivat Capriin, Napoliin ja Stabiaeen.