Lautta satamasta Sorrento satamaan Napoli

Italia ja Italia yhdistyvät reitillä Sorrento Napoli, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. NLG -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 35 minuuttia samalla kun Alilauro reitti kulkee jopa 5 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 45 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 42 ylitystä viikko reitillä Sorrento Napoli kohteiden Italia ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Sorrento - Napoli lauttaoperaattorit

  • NLG
    • 7 lähtöä viikoittain 35 min
    • Etsi hinta
  • Alilauro
    • 5 lähtöä päivittäin 45 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Sorrento Napoli

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Sorrento opas

Sorrento on italialainen kaupunki Camaniassa Etelä-Italiassa. Kaupunki sijaitsee Napolin lahden yläpuolalla ja sieltä on upeat näkymät Napoliin, Vesuviukselle ja Caprin saarelle. Sorrento on suosittu turistien keskuudessa ja sinne pääsee helposti Napolista ja Pompeijista koska se sijaitsee kaakkoon Circumvesuvianan junaradalta. Myös Amalfi Drive, joka yhdistää Sorrenton Amalfiin, on kapea tie, joka mutkittelee pitkin korkeita kallioita Tyrrhenanmeren yläpuolella. Tien rakensi alun perin roomalaiset ja se seuraa rannikkoa noin 80 km. Tie itsessään on myös merkittävä matkailukohde henkeäsalpaavien maisemien ansiosta.

Kaupungissa ei ole paljon todellisia "nähtävyyksiä", ja monet ihmiset käyttävät Sorrentoa tukikohtana, josta tutustua alueeseen. Kuitenkin kaupungissa on 1300–luvun Chiesa di San Francesco, joka on viehättävä kukkainen luostari, ja pieni puutarha kirkon vieressä, joka tarjoaa rauhallisen paikan ja kauniin näköalan Napolin lahdelle. Etelä-Corsossa Italiassa on keskiaikainen katedraali, ja lisää kaupungin historiasta voidaan selvittää Museo Correalessa, aseman läheisyydessä.

Sorrenton satamasta lautat purjehtivat Capriin, Napoliin ja Stabiaeen.