Napolista Sorrentoon

Napolin ja Sorrenton välisiä reittejä ei ole tällä hetkellä tarjolla. Reitillä liikennöi ennen Alilauro, NLG, SNAV & SNAV Aliscafi.

Siitä huolimatta laajan valikoiman omaavana lauttavertailusivustona tarjoamme sinulle alla olevia vaihtoehtoisia ylityksiä Italian kaupunkien välillä.

Voit klikata alla olevia linkkejä tai käyttää vasemmanpuoleista valikkoa saadaksesi lisätietoa ja vertaillaksesi hintoja ja aikatauluja, sekä varataksesi laivalippuja.

Napoli - Sorrento lauttaoperaattorit

  • NLG
    • 7 lähtöä viikoittain 35 min
    • Etsi hinta
  • Alilauro
    • 5 lähtöä päivittäin 45 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Napoli Sorrento

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Sorrento opas

Italian kaupunki Sorrento on erittäin suosittu lomakohde, joka sijaitsee erinomaisella paikalla rannikolla. Kaupunki onnistuu selviytymään suurista määristä saapuvia turisteja joka kesä, jättäen ilmapiirin yllättävän herraskaiseksi ja rauhalliseksi. Sorrento on erittäin hienostunut kaupunki ja tämä heijastuu matkailun laatuun. Esimerkiksi lahjatavaraliikkeissä myytävät matkamuistot ovat yleensä hyvälaatuisia. Yksi vanhimmista maamerkeistä kaupungissa on Duomo (tuomiokirkko), joka hallitsee Sorrenton horisonttia ja seisoo ylpeänä pitkin Corso Italiaa. Piazza San Antoniolla sijaitseva Basilica di San Antonino on toinen suosittu nähtävyys kuten 1400-luvun Sedil Dominova ja Villa Comunale n Chiesa di San Francesco, joka on kuuluisa häikäisevästä 1300-luvun luostarista. Vaihtoehtoisesti kävijöiden kannattaa käydä Piazza della Vittoriassa, joka on lähellä Marina Grandea ja samalla nähdä näkymät Sorrenton lahdelle.

Sorrenton satamasta lautat purjehtivat Capriin, Napoliin ja Stabiaeen.