Split
Dubrovnik
Lautat maahan Kroatia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Split satamaan Dubrovnik

Kroatia ja Kroatia yhdistyvät reitillä Split Dubrovnik, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. TP Line -lautta kulkee jopa 12 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 5 tuntia 10 minuuttia samalla kun Krilo Kapetan Luka reitti kulkee jopa 11 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 tuntia 30 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 23 ylitystä viikko reitillä Split Dubrovnik kohteiden Kroatia ja Kroatia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Split - Dubrovnik?

Lautan ylitysaika Split - Dubrovnik on noin 4h 50m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Split - Dubrovnik?

Split to Dubrovnik lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Split - Dubrovnik on 141 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Split - Dubrovnik?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Split ja Dubrovnik välillä. Nämä ovat
  • TP Line
  • Krilo Kapetan Luka

Miten voin varata lauttalippuja Split - Dubrovnik?

Varaa lautat reitiltä Split kohteeseen Dubrovnik tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Split ja Dubrovnik välillä?

Etäisyys Split ja Dubrovnik välillä on noin 110 meripeninkulmaa.

Split opas

Split on Kroatian toiseksi suurin kaupunki Dalmatian alueella Adrianmeren itärannalla. Kaupunki levittäytyy keskeisen niemimaan yli. Split on suosittu matkailukohde ja tärkeä liikenteen solmukohta, joka tarjoaa linkit monille saarille Adrianmerellä ja Apenniinien niemimaalla. Kaupunki perustettiin 300–luvulla eaa Kreikan Aspalathoksen siirtomaaksi. Nykyään Split on vilkas kaupunki, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Astu sisään Diocletianuksen palatsiin (Unescon maailmanperintökohde ja yksi maailman upeimmista Rooman monumenteista) niin näet kymmeniä baareja, ravintoloita ja kauppoja jotka kukoistavat vanhojen seinien sisällä. Splitin dramaattisen rannikon vuoret toimivat myös täydellisenä taustana Adrianmeren turkoisiin vesiin.

Lautat liikennöivät kaupungin satamasta Anconaan, Pescaraan, Rijekaan, Korculaan, Dubrovnikiin ja Mljetiin.


Dubrovnik opas

Dubrovnikin kaupunki sijaitsee Dalmatian alueella Kroatiassa, Adrianmeren rannikolla. Kaupunki on yksi suosituimmista kohteista Välimerellä ja on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi. 6 m paksu muuri, joka kulkee noin 2 km ympäri kaupunkia, on kaupungin merkittävä piirre. Muuri rakennettiin useilla torneilla jotta se voisi puolustaa kaupunkia maraudereilta. Dubrovnik on täynnä upeaa arkkitehtuuria ja veistoksellisia yksityiskohtia, ja upeita kirkkoja, luostareita, museoita ja suihkulähteitä. Dubrovnikin barokkikatedraali rakennettiin 1700–luvulla ja se sisältää muistomerkkejä 1000-1700–luvuilta; pääasiassa Saint Blaisen kullattu käsi, jalka ja kallo ja True Crossin jäänteet.

Dubrovnik Ferry Terminal sijaitsee Kantafigin alueella Gružin lahdella noin 3 km: n päässä vanhastakaupungista. Kaikki saapuvat ja lähtevät lautat kuklevat täältä. Lauttakohteisiin kuuluu Bari, Rijeka, Split, Stari Grad, Korcula ja Mijet.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Krilo Kapetan Luka 08:00 12:30 4 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen
Krilo Kapetan Luka 08:45 14:05 5 tuntia 20 minuuttia Jokapäiväinen
TP Line 09:15 14:35 5 tuntia 20 minuuttia Jokapäiväinen
TP Line 15:15 20:25 5 tuntia 10 minuuttia Jokapäiväinen
Jadrolinija 15:30 21:25 5 tuntia 55 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.