Split
Korcula
Lautat maahan Korculan saari
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Split satamaan Korcula

Kroatia ja Korculan saari yhdistyvät reitillä Split Korcula. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: TP Line. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia 55 minuuttia.

Split Korcula matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kroatia - Korculan saari lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Split - Korcula?

  Lautan ylitysaika Split - Korcula on noin 2h 55m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Split - Korcula?

  On olemassa 1 lauttaoperaattoria Split to Korcula ja tämä on
  • TP Line
 • Miten voin varata lauttalippuja Split - Korcula?

  Varaa lautat reitiltä Split kohteeseen Korcula tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Split opas

Split on Kroatian toiseksi suurin kaupunki Dalmatian alueella Adrianmeren itärannalla. Kaupunki levittäytyy keskeisen niemimaan yli. Split on suosittu matkailukohde ja tärkeä liikenteen solmukohta, joka tarjoaa linkit monille saarille Adrianmerellä ja Apenniinien niemimaalla. Kaupunki perustettiin 300–luvulla eaa Kreikan Aspalathoksen siirtomaaksi. Nykyään Split on vilkas kaupunki, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Astu sisään Diocletianuksen palatsiin (Unescon maailmanperintökohde ja yksi maailman upeimmista Rooman monumenteista) niin näet kymmeniä baareja, ravintoloita ja kauppoja jotka kukoistavat vanhojen seinien sisällä. Splitin dramaattisen rannikon vuoret toimivat myös täydellisenä taustana Adrianmeren turkoisiin vesiin.

Lautat liikennöivät kaupungin satamasta Anconaan, Pescaraan, Rijekaan, Korculaan, Dubrovnikiin ja Mljetiin.


Korcula opas

Kroatian saari Korcula on yksi vihreimmistä saarista Adrianmerellä ja on myös yksi suosituimmista kohteista Kroatiassa. Kuten monet Kroatian saariet, kreikkalaiset asuttivat sitä ensin ja antoivat sille sen nimen Korkyra Melaina tai "musta Korfu” sen tumman ja tiheämetsäisen ulkonäön mukaan. Saarella itsellään on runsaasti taidetta ja kulttuuria, sekä kaunis luonto monine pienine ja eristäytyneine rantoineen ja lahtineen, pienine ja asumattomine saarineen ja henkeäsalpaavine näkymineen. Saaren tärkein kaupunki on myös nimetty Korculaksi ja se on tyypillinen keskiaikainen Dalmatian muurillinen kaupunki, jossa on pyöreitä torneja ja punakatettuja taloja.

Korculan vanhakaupunki sijaitsee Peljesacin kanaalilla ovaailnmuotoisella maalla. Sillä on keskiaikaiset muurit ja se on täynnä kapeita katuja, jotka haarautuvat pääkadulta, ”selkärangasta”. Kalan luun muotoa käytettiin Korculan vanhankaupungin rakenteessa vähentämään tuulen ja auringon vaikutuksia ja tarjoamaan asukkailleen suojaisen ja viihtyisän majoituksen. Vanhankaupungin arkkitehtuuriin vaikuttivat pääasiassa Venetian renessanssi, vaikka siellä on myös joitakin hienoja esimerkkejä 1930-luvun arkkitehtuurista.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 27/11/002023 ja 3.12.2023


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Krilo Kapetan Luka 10:00 12:30 2 tuntia 30 minuuttia La, Sun
Krilo Kapetan Luka 16:00 18:30 2 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.