Stavanger
Bergen
Lautat maahan Norja
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Stavanger satamaan Bergen

Norja ja Norja yhdistyvät reitillä Stavanger Bergen. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Fjord Line. Reittiä kuljetaan jopa 13 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 5 tuntia 30 minuuttia.

Stavanger Bergen matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Stavanger - Bergen?

Lautan ylitysaika Stavanger - Bergen on noin 5h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Stavanger - Bergen?

Stavanger to Bergen lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Stavanger - Bergen on 100 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Stavanger - Bergen?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Stavanger to Bergen ja tämä on
  • Fjord Line

Miten voin varata lauttalippuja Stavanger - Bergen?

Varaa lautat reitiltä Stavanger kohteeseen Bergen tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Stavanger - Bergen?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Stavanger - Bergen
  • Fjord Line

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Stavanger - Bergen?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Stavanger ja Bergen välillä
  • Fjord Line

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Stavanger - Bergen?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Fjord Line

Mikä on etäisyys Stavanger ja Bergen välillä?

Etäisyys Stavanger ja Bergen välillä on noin 89 meripeninkulmaa.

Stavanger opas

Stavanger on kaupunki Norjassa ja se sijaitsee Stavangerin niemimaalla Lounais-Norjassa. Kaupunki juontaa juurensa aikaiselle 1100–vuosisadalle, jolloin kaupungin katedraali valmistui, vaikka kaupungin keskusta on suurelta osin 1700–1800–vuosisadan puutaloja, jotka ovat suojattuja niiden historiallisen merkityksen vuoksi. Kaupungin keskusta on siis onnistunut säilyttämään pikkukaupungin charmin. Kaupungissa on useita museoita ja kokoelmia, jotka ovat sekä paikallisia että kansallisia. Kaupungin suosituin museo on Norjan Petroleum museo, joka avattiin vuonna 1998 ja se on ainoa Petroleum Museum Euroopassa. Kaupungin vanhin museo on Missjonmuseet, perustettu vuonna 1864, ja se sijaitsee tiedekunnan rakennuksen pohjakerroksessa. Museossa on noin 5000 näyttelyä jotka koostuvat useista etnografisista ja historiallisista esineitä. Stavanger on myös portti Norjan vuonoille, joiden yksi suosituimmista nähtävyyksistä on Pulpit Rock. Yli 200 000 ihmistä vaeltaa tällä kalliolla vuosittain.

Stavangerin ulkopuolella sijaitseva satama tarjoaa lauttoja Hirtshalsiin, Tanskaan. Paikalliset lautat menevät Tauun ja Kvitsøyyn, kun taas nopeat matkustajaveneet menevät moniin kyliin ja saariin reiittien Stavanger Haugesund ja Sauda välillä.


Bergen opas

Bergen on "Porttikäytävä Norjan vuonoille" ja vakiintunut risteilyportti. Kaupunki sijaitsee Norjan länsirannikolla, Bergenhalvoyen niemellä, ja sitä joskus kutsutaan seitsemän vuoren kaupungiksi. Bergen on kansainvälinen kaupunki täynnä historiaa ja perinteitä, iso kaupunki, jossa on kuitenkin pikkukaupungin charmia ja tunnelmaa. Kaupunkia ympäröi yksi maailman upeimmista nähtävyyksistä - Norjan vuonot, jotka on nyt julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi.

Kaupungin kulttuurilaitoksiin kuuluu teattereita kuten Den Nationale Scene, konserttihalli Grieg, orkestereita kuten Bergenin filharmoninen orkesteri, joka perustettiin vuonna 1765, yhtyeitä kuten Bergen Puupuhaltimet Quintet ja tanssiryhmiä kuten Carte Blanche. Kaupungissa järjestetään estivaaleja kuten Bergenin kansainvälinen festivaali ja Bergenin International Film Festival.

Kaupungin satama on suurin satamakaupunki Norjassa ja sieltä on lauttayhteys Hirtshalsiin Tanskaan. Bergen on eteläinen päätepysäkki Hurtigrutenista tulevalle Coastal Expressille, joka liikennöi päivittäin palveluja rannikolta Kirkenesiin. Matkustajakatamaraanit kulkevat myös Bergenistä etelään Haugesundiin ja Stavangeriin ja pohjoiseen Sognefjordiin ja Nordfjordiin.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 22/07/002024 ja 28.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Fjord Line 07:00 12:30 5 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen
Fjord Line 20:00 12:30 40 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.