stena_line_stena_germanica

Stena Germanica

Stena Line toimii satamien Göteborg Kiel välillä

Stena Germanica on suurin lautta Pohjoismaissa ja tarjoaa ihanteellisen lauttamatkan, voit aloittaa matkasi sen valikoimassa baareja, ravintoloita ja viihdettä.

Hytit / Lepotuolit

Laivalla on valikoima hyttejä ja sopivat kaikkiin budjetteihin, vaihdellen standardeista kahden hengen sisähyteistä ylellisiin sviitteihin, joissa on poreallas ja terassi. Kaikki hytit ovat kylpyhuoneella ja DUX patjoilla varustettuja, jotka takaavat paremman unen laadun. Hyteissä on myös liinavaatteet, pyyhkeet ja suihkugeeli.

Ravintolat

Stena Germanica tarjoaa kaksi ravintolaa, jotka viettelevät makuhermojasi. Metropolipan tarjoaa a la carte-menun, jossa on sesongin ruokia ja erinomaisia drinkkejä, kun taas Taste on moderni, all-inclusive buffet-ravintola, jossa voit nauttia Skandinavian ruokia. Mitä tulee baareihin, voit valita tyylikkään Riva baarin, jossa on yli 40 viinin valikoima, kaksikerroksisen Sundeck baarin, jossa on paikkoja noin 180 matkustajalle, tai Taste ravintolan, jossa voit valita noin 40 eri maassa tuotetuista viineistä ja rypäleistä.

Ostokset

Laivalla löydät kaikkea meikeistä väkeviin alkoholijuomiin ja suklaaseen ja kaikki ovat kohtuuhintaisia! Siellä on kaikkien suurien muotitalojen hajuvesiä ja johtavien tuotemerkkien kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita.

Valitse hyviä oluita ja viinejä edulliseen hintaan, mallasviskejä, klassikoita ja uusia lisäyksiä maailman jännittävimmiltä tuottajilta ja paljon muuta!

Muut palvelut

C–aulassa on suuri videonäyttö, joka näyttää tärkeät tapahtumat kuten jalkapallopelit, pop-konsertit ja uutiset. Lue päivän sanomalehdet eri puolilta maailmaa, valitse suosikkisi 1450 sanomalehdestä, jotka tulevat 90 eri maasta ja ovat 60 eri kielellä, ja tulosta ne pientä maksua vastaan. Stena Line tarjoaa myös ilmaisen Wifi:n.

Matkalla lasten kanssa

Stena Germanicalla on ’lasten nurkka’ leikkihuone, jossa näytetään lasten elokuvia.

Liikuntarajoitteiset

Laivalla on erityisesti mukautettuja hyttejä liikuntarajoitteisille matkustajille sekä hissit kaikille kansille.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Stena Germanica oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Stena Germanica arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!