stena_line_stena_vision

Stena Vision

Stena Line toimii satamien Gdynia Karlskrona välillä

Stena Vision voi kuljettaa noin 1700 matkustajaa ja 460 autoa. Laivalla on jokaiselle jotakin, mukaan lukien a la carte –ravintola, Taste –buffet-ravintola, suuri myymälä, useita baareja, kylpylä ja lukuisia hauskoja aktiviteetteja lapsille, joita järjestetään sesongin aikana.

Hytit / Lepotuolit

Stena Vision tarjoaa laajan valikoiman hyttejä, vaihdellen standardeista sisähyteistä sviitteihin, joissa on kaunis merinäköala. Kaikissa hyteissä on DUX patjat, jotka takaavat parhaan nukkumismukavuuden ja varmistavat, että saavut perille hyvin levänneenä. Kaikki hytit ovat kylpyhuoneella varustettuja.

Ravintolat

Stena Visionin lukuisat baarit ja ravintolat ovat levittyneet kolmelle eri kannelle. Kannella 9 löydät tyylikkään Riva baarin, joka drinkkien lisäksi tarjoilee italialaisen keittiön innoittamia ruokia. Löydät myös Taste buffet-ravintolan, jossa voit saada all-inclusive aamiaisen tai illallisen noutopöydästä. Iltaisin Taste tarjoaa Skandinavisen buffetin, johon kuuluu raikkaita salaatteja, kuumia ja kylmiä ruokia, välipaloja ja useita jälkiruokia. Buffet sisältää olutta, viiniä ja virvoitusjuomia. Metropolitanin a la carte-ravintolassa voit nauttia elämän hyvistä asioista. Puolalaisten ja ruotsalaisten erikoisuuksien lisäksi löydät myös valikoiman sesonkiruokia. Kun haluat vain välipalaa, voit suunnata Food Cityn itsepalveluravintolaan, jossa on myös näyttöjä, joissa näytetään elokuvia tai urheilutapahtumia. Barista Coffee Bar tarjoaa hienon valikoiman kuumia juomia sekä italialaisia voileipiä, salaatteja, makeisia ja alkoholijuomia.

Kannella 10 löydät tilavan C-View baarin, joka tarjoilee upeita drinkkejä, herkullisia cocktaileja ja viikonloppuisin siellä on DJ, joka soittaa uusimpia hittejä ja live-bändit soittavat tanssimusiikkia. Aurinkoterassin baarissa kannella 11 voit nauttia laajasta merinäköalasta ja katsoa auringonlaskua. Siellä on tarjolla olutta, viiniä, alkoholijuomia, jäätelöä, pikkupurtavaa ja grillattuja ruokia.

Ostokset

Shoppaile sydämesi kyllyydestä Stena Visionin myymälässä kannella 8. Kätevästi järjestetyssä myymälässä on laaja valikoima tuotteita ja kaikki edulliseen hintaan, tuotteita on matkamuistoista hajuvesiin, kosmetiikkaan ja viineihin.

Muut palvelut

Stena Vision sisältää Nordic Season Spa wellness-keskuksen, jossa on sauna, kuuma kylpy, nuorentava ’sadesuihku’ ja ammattimaisia kauneushoitopalveluja, jotka saavat olosi täysin uudistetuksi. Laivalla on myös useita WiFi pisteitä ja Internet-aulassa on tietokoneita saatavilla Internet-yhteyden kanssa.

Matkalla lasten kanssa

Laiva sisältää lasten leikkipaikan ja siellä on lukuisia hauskoja aktiviteetteja, jotka viihdyttävät lapsia sesongin aikana.

Liikuntarajoitteiset

Laivalla on erityisesti mukautettuja hyttejä liikuntarajoitteisille matkustajille sekä hissit eri kansille.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Stena Vision oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Stena Vision arvostelut

4.2
/5:sta

100% asiakkaistamme suosittelee tätä alusta

 • Yleistä:4.0
 • Henkilökunta:4.0
 • Ateriapalvelut:5.0
 • Täsmällisyys:4.0
 • Puhtaus:4.0
 • "Buffet"

  Nautin matkasta kanssanne ja etenkin mahdollisuus syödä illallinen buffetissa oli mukava kokemus. Kohtuullinen hinta ja erinomainen ruoka ja palvelu. Hyvä kokemus minulle ja perheelleni.

  • Yleisarviointi:
  • Yleistä:
  • Ateriapalvelut:
  • Puhtaus:
  • Henkilökunta:
  • Täsmällisyys:
  • Suositeltu?
   Kyllä

  Lars arvioi matkustettuaan operaattorin Stena Line laivalla Stena Vision

  Lue lisää Näytä vähemmän