Lautta satamasta Stromboli satamaan Napoli

Eoliset saaret ja Italia yhdistyvät reitillä Stromboli Napoli, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. SNAV -lautta kulkee jopa 10 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 4 tuntia 45 minuuttia samalla kun Alilauro reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 h 55 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 17 ylitystä viikko reitillä Stromboli Napoli kohteiden Eoliset saaret ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Stromboli - Napoli lauttaoperaattorit

  • SNAV
    • 10 lähtöä viikoittain 4 h 45 min
    • Etsi hinta
  • Alilauro
    • 7 lähtöä viikoittain 4 h 55 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Stromboli Napoli

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Stromboli Napoli on auto ja 1 matkustaja.

Stromboli opas

Stromboli on pieni saari Tyrrhenanmerellä Italian Sisilian pohjoisrannikolla. Saari on osa Aeolian saariryhmää ja sillä on yksi Italian kolmesta aktiivisesta tulivuoresta. Tulivuoren merkittävä geologinen piirre on Sciara del Fuoco ("Stream of fire"), viimeisten 13 000 vuoden aikana muodostunut iso hevosenkengän muotoinen vajoama. Saarella on periaatteessa kolme tehtävää asiaa. Yksi on kuljeskella ympäri pääkylää, ihaillen näkymiä - vaikka täältä tulivuoren kraatteri ei ole näkyvissä. Toinen on tehdä veneretki ympäri Sciara del Fuocoa, nähden jyrkän laavakentät vyöryen alas tulivuoren puolella ja mahdollisesti Strombolin räjähdyksiä. Tämä on dramaattisin pimeässä, kun tulisen päästöt ovat selvästi näkyvissä. Kolmas toiminta ei heikkohermoisille tai heikoille, sillä se on kiivetä tulivuori ja nähdä tulivuorenpurkaukset paljon lähempänä toimintaa.

Jotkut lautat ja kantosiipialukset Sisiliasta ja mantereelta pysähtyvät Strombolissa. Vaihtoehtoisesti matkustajat voivat vaihtaa lauttaa Liparin saarella. Stromboli on koilliseen muilta Liparisaarilta, ja kantosiipialuksilla matka Liparista voi kestää niin kauan kuin 1 tunti ja 40 minuuttia. Palvelut Messinasta Sisiliasta kestävät vajaat 1,5 tuntia.