Stromboli
Vulcano
Lautat maahan Eoliset saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Stromboli satamaan Vulcano

Eoliset saaret ja Eoliset saaret yhdistyvät reitillä Stromboli Vulcano, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Liberty Lines Fast Ferries -lautta kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 tunti 25 minuuttia samalla kun Siremar reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 tuntia 25 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 31 ylitystä viikko reitillä Stromboli Vulcano kohteiden Eoliset saaret ja Eoliset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Stromboli - Vulcano?

Lautan ylitysaika Stromboli - Vulcano on noin 2h 25m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Stromboli - Vulcano?

Stromboli to Vulcano lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Stromboli - Vulcano on 59 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Stromboli - Vulcano?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Stromboli ja Vulcano välillä. Nämä ovat
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Miten voin varata lauttalippuja Stromboli - Vulcano?

Varaa lautat reitiltä Stromboli kohteeseen Vulcano tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Stromboli - Vulcano?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Stromboli - Vulcano
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Stromboli - Vulcano?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Stromboli ja Vulcano välillä
  • Siremar

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Stromboli - Vulcano?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Liberty Lines Fast Ferries

Mikä on etäisyys Stromboli ja Vulcano välillä?

Etäisyys Stromboli ja Vulcano välillä on noin 27 meripeninkulmaa.

Stromboli opas

Stromboli on pieni saari Tyrrhenanmerellä Italian Sisilian pohjoisrannikolla. Saari on osa Aeolian saariryhmää ja sillä on yksi Italian kolmesta aktiivisesta tulivuoresta. Tulivuoren merkittävä geologinen piirre on Sciara del Fuoco ("Stream of fire"), viimeisten 13 000 vuoden aikana muodostunut iso hevosenkengän muotoinen vajoama. Saarella on periaatteessa kolme tehtävää asiaa. Yksi on kuljeskella ympäri pääkylää, ihaillen näkymiä - vaikka täältä tulivuoren kraatteri ei ole näkyvissä. Toinen on tehdä veneretki ympäri Sciara del Fuocoa, nähden jyrkän laavakentät vyöryen alas tulivuoren puolella ja mahdollisesti Strombolin räjähdyksiä. Tämä on dramaattisin pimeässä, kun tulisen päästöt ovat selvästi näkyvissä. Kolmas toiminta ei heikkohermoisille tai heikoille, sillä se on kiivetä tulivuori ja nähdä tulivuorenpurkaukset paljon lähempänä toimintaa.

Jotkut lautat ja kantosiipialukset Sisiliasta ja mantereelta pysähtyvät Strombolissa. Vaihtoehtoisesti matkustajat voivat vaihtaa lauttaa Liparin saarella. Stromboli on koilliseen muilta Liparisaarilta, ja kantosiipialuksilla matka Liparista voi kestää niin kauan kuin 1 tunti ja 40 minuuttia. Palvelut Messinasta Sisiliasta kestävät vajaat 1,5 tuntia.


Vulcano opas

Pieni Italian saari Vulcano sijaitsee Tyrrhenanmerellä ja on noin 25 km päässä Sisilian saaren rannikolta. Se on eteläisin kahdeksasta saaresta, jotka muodostavat Aeolian saariryhmän. Saarella on useita tulivuorikeskuksia, joihin kuuluu yksi neljästä on aktiivisesta meren päällisestä tulivuoresta Italiassa. Tuorein vulkaaninen toiminta saarella oli Gran Craterssae Fossa Conen yläreunassa, jossa kartio on kasvanut Lentia Calderassa keskellä saarta, ja jossa on ollut noin 9 suurta purkausta viime 6000 vuoden ajan. Kuitenkin, Fossa Conen purkauksen jälkeen vuosien 1888 ja 1890 välillä, saarella on ollut hiljaista. Rohkeat vierailijat voivat kävellä tulivuoren kraatterille, jossa voi tarkkailla savun tuloa ulos maasta! Tulivuoren lisäksi saari on suosittu turistien keskuudessa koska siellä on kuumia lähteitä, jotka ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä saaren satamasta.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 22/07/002024 ja 28.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Siremar 06:15 10:35 4 tuntia 20 minuuttia Ti, To
Siremar 06:15 12:30 6 tuntia 15 minuuttia Sun
Liberty Lines Fast Ferries 07:15 08:40 1 tunti 25 minuuttia Jokapäiväinen
Liberty Lines Fast Ferries 08:45 11:00 2 tuntia 15 minuuttia Jokapäiväinen
Liberty Lines Fast Ferries 10:20 12:20 2 tuntia Jokapäiväinen
Liberty Lines Fast Ferries 11:10 12:45 1 tunti 35 minuuttia Ti, Ke, To, La, Sun
Siremar 13:55 17:20 3 tuntia 25 minuuttia Ke, La
Liberty Lines Fast Ferries 15:30 17:00 1 tunti 30 minuuttia Jokapäiväinen
Liberty Lines Fast Ferries 17:40 19:30 1 tunti 50 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.