tallink_silja_baltic_queen

Baltic Queen

Tallink Silja operoi satamien Maarianhamina Tukholma, Maarianhamina Tallinna & Tukholma Tallinna välillä

M/S Baltic Queen on yksi moderneimmista laivoista Tallink Siljan laivastossa ja sen neitsytmatka tapahtui niinkin äskettäin kuin vuonna 2009. Laiva täyttää korkeatasoisen Tallink Silja laivan vaatimukset, sisältäen laajan valikoiman ylellisiä hyttejä, useita ravintoloita, lukuisia baareja, yökerhoja, ostosalueen, lasten leikkipaikan, erinomaisen saunaosaston, modernin kokoushuoneen ja viihdettä.

Hytit / Lepotuolit

Laivalla on yli 900 hyttiä, vaihdellen tilavista parvekkeellisista sviiteistä standardeihin sisähytteihin. Kaikissa hyteissä on kylpyhuone ja TV, laivalla on saatavilla myös erityisesti mukautettuja hyttejä liikuntarajoitteisille matkustajille ja allergikoille.

Ravintolat

Baltic Queenin laivalla on useita ruokapaikkoja, jotain jokaiseen makuun. A la carte Gourmet-ravintolassa voit nauttia Itämeren parhaita makuja ihaillen upeaa merinäköalaa. Laivalla on myös venäläinen a la carte-ravintola Katarina ja 266 paikkainen Grill House. Jos haluat vähän kaikkea, suuntaa sitten buffettiin, jossa on runsaasti erilaisia ruokia ja ne nautitaan upean merinäköalan edessä tai suuntaa kahvilaan, jos haluat kevyitä välipaloja. Mitä tulee juomapaikkoihin, Baltic Queen ei tuota pettämystä! Klassinen Martini Bar on mainio paikka nauttia aperitiivi kuunnellen pianoa. Kodikas Cigar Club vie sinut pois arjen stressistä, siellä on mukavia tuoleja, laaja sikarivalikoima ja kutsuva sisustus ei lumoa vain sikarin ystäviä. Laivalla löydät myös kaksi pubia – Sailors Pub ja Baltic Pub. Molemmissa on laaja valikoima drinkkejä ja rentouttava ilmapiiri. Jos haluat nauttia viihteestä, Art Deco-tyylinen Starlight yökerho tarjoaa upean ympäristön ja viihdyttäviä esityksiä. Disco Zenithissa matkustajat tanssivat aamuun asti parhaan musiikin tahdissa, kun taas laivan keulassa oleva Moonlight Dance Bar tarjoaa monipuolisen valikoiman parhaita tanssihittejä diskomusiikista nykyajan musiikkiin.

Ostokset

Baltic Queenin kannelta 6 löydät tyylikkään ostoskadun, josta löydät kansainvälistä muotia, makuja ja tuoksuja. Kosmetiikkakaupasta löydät parhaat hajuvedet, kosmetiikkatuotteet ja ihonhoitotuotteet, kun taas myymälästä löydät valikoiman lahjoja, koruja, vaatteita, leluja, matkamuistoja, hygieniatuotteita, elektroniikkaa ja muuta. Supermarketissa on valikoima vahvoja liköörejä, viinejä, oluita, tupakkaa, makeisia ja elintarvikkeita.

Muut palvelut

Baltic Queen on klassinen risteilyalus jossa on kiinnitetty paljon huomiota siihen, että laiva tarjoaa viihdettä matkustajilleen. Jotta koko matka olisi vieläkin hohdokkaampi ja aisteja innostavampi, Baltic Princesssillä on myös ‘Show Time’. Syksyllä upeat komiikka-esitykset kietovat yhteen huumoria, tanssia ja laulua ja ne nähdään koko Itämeren parhailla risteilyaluksilla. Unohtumattomat kokemukset näistä öistä tuovat pitkäaikaisen hymyn huulillesi. Rentoutumista varten, 2. kannen saunaosasto tekee miellyttävästä matkasta vieläkin nautittavamman. Kauniisti rakennettussa saunaosastossa on kaksi yksityistä saunaa, julkinen sauna ja uima-altaat sekä lapsille että aikuisille. Laivalla on erilliset julkiset saunat miehille ja naisille.

Matkalla lasten kanssa

Baltic Queen on laiva, joka pystyy viihdyttämään koko perhettä! Lasten leikkihuoneen ja PlayStation huoneen lisäksi, koulujen loma-aikoina Tallink tarjoaa erikoisohjelmaa yhdessä lasten kanssa, tehtävään koulutetun henkilökunnan kanssa ja he tekevät kokemuksesta mahdollisimman nautinnollisen järjestäen kaikenlaista toimintaa matkan aikana.

Huomioi: Vaikka olemme huolehtineet, että Baltic Queen oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voi vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattorit pidättävät oikeuden liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Baltic Queen arvostelut

5.0
/5:sta

100% asiakkaistamme suosittelee tätä alusta

 • Yleistä:5.0
 • Henkilökunta:4.8
 • Ateriapalvelut:5.0
 • Täsmällisyys:5.0
 • Puhtaus:5.0
 • "Yllätys risteilyalus"

  Jostain syystä en tajunnut lippua varatessani että kyseessä oli risteilyalus. Wow, matkustimme 11-vuotiaan kanssa ja hän rakasti lasten juttuja. Matka oli sujuva, ruoka oli hyvää, ja palvelut tarjoiltiin hymyjen kera. Mahtava matka, kiitos.

  • Yleisarviointi:
  • Yleistä:
  • Ateriapalvelut:
  • Puhtaus:
  • Henkilökunta:
  • Täsmällisyys:
  • Suositeltu?
   Kyllä

  Anonyymi arvioi 17 heinäkuuta 2013 matkustettuaan operaattorin Tallink Silja laivalla Baltic Queen

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "tallink silja"

  Erinomaiset palvelut, paitsi tax free kaupassa. Henkilökunta oli ystävällinen ja todella auttavainen. Olin yllättynyt aluksen suuresta koosta, sillä en ole ennen matkustanut tällä yhtiöllä. Matka oli kokemus joka jäi mieleemme yhtenä pohjois-Euroopan matkamme kohokohtana.

  • Yleisarviointi:
  • Yleistä:
  • Ateriapalvelut:
  • Puhtaus:
  • Henkilökunta:
  • Täsmällisyys:
  • Suositeltu?
   Kyllä

  Jennifer arvioi 04 heinäkuuta 2013 matkustettuaan operaattorin Tallink Silja laivalla Baltic Queen

  Lue lisää Näytä vähemmän