Tallink Silja

Tallink Silja mahdollistaa matkustamisen Itämeren parhaiden kohteiden välillä, joihin kuuluvat Suomi, Viro, Latvia, Ruotsi ja Ahvenanmaa.

Vertaansa vailla olevalla modernilla kalustolla matkasi alkaa heti astuessasi kauniiseen huippuluokkaiseen laivaan. Matkat vaihtelevat ykkösluokan risteilyistä nopeisiin ja edullisiin meren ylityksiin, sekä unohtumattomista loma elämyksistä työmatkoihin. Tallink Silja tunnetaan hyvistä ostosmahdollisuuksistaan ja se on ainoa laivayhtiö, joka listataan säännöllisesti maailman 10 parhaan tax-free -myyjän joukkoon, vaikka yleisemmin sijat kuuluvat maailman suurimmille lentokentille.

Emoyhtiö Tallink on johtava huipputason risteilyjen ja matkustajaliikennepalveluiden tarjoaja Pohjois-Itämerellä. Kaikkiaan 16 aluksen laivaston liikennöinnin parantamiseksi yhtiö vastaanotti huomattavia investointeja, joita käytetään laivojen vuosittaiseen parantamiseen.

Directferries.fi tarjoaa tasavertaisen vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Tallink Siljan aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin laivayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Tallink Siljain aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Tallink Silja kaikki reitit

Tallink Silja asiakasarviot

 • "Lauttamatka Tallinnaan"

  Oikein mukava ja ongelmaton kokemus, suosittelen tätä lauttaa kaikille se oli oikein rentouttava ja nautittava ilta.

  'Reginald Owen' matkusti operaattorilla Tallink Silja aluksella Victoria I

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno matka Tallinnaan"

  Otimme lautan Helsingistä Tallinnaan tänä kesänä. Sää oli hyvä. Helsingin keskustasta oli melkoinen kävelymatka lauttaterminaaliin. Lautta oli hieno. Istuimme mukavilla kansituolilla.

  'Rudolf Johannes' matkusti operaattorilla Tallink Silja aluksella Tallink Superstar

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ei huono"

  Laiva lähti tunnin myöhässä, mutta se ei haitannut minua. Palvelu oli erittäin hidasta (yllättävän hidasta) Happy Lobsterissa mutta ruoka oli hyvää. Viihdyin viettäin aikaa pubissa ja soolokitaristi oli erittäin hyvä. Matkustaisin heillä uudelleen, mutta vaan jos saisin toisen alennuslipun.

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla Tallink Silja aluksella Silja Symphony

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mistä satamasta lautta lähtee?"

  Ainoa ongelma tällä lautalla matkustamisessa oli saada selville mistä satamasta lautta lähtee. Matkustin Helsingistä Tallinnaan ja takaisin. Kummallakin matkalla oli hankalaa selvittää mistä terminaalista lautta lähtee. Kummassakin kaupungissa on noin 3 satamaa eikä missään varausvahvistuksessani sanottu mistä satamasta (tai terminaalista) lautta lähtee. Tätä voitaisiin parantaa, mutta ihmiset kummassakin maassa olivat avuliaita ja googlen avulla tilanne helposti selvitettävissä. Valitsisin tämän vaihtoehdon lentämisen sijaan uudestaan. Säästin rahaa ja lautta oli helppokäyttöinen.

  'Hreiðar Már' matkusti operaattorilla Tallink Silja aluksella Tallink Star

  Lue lisää Näytä vähemmän