Tallink Silja

Tallink Silja mahdollistaa matkustamisen Itämeren parhaiden kohteiden välillä. Kohteisiin kuuluvat Suomi, Viro, Latvia, Ruotsi ja Ahvenanmaa.

Vertaansa vailla olevalla modernilla kalustolla matkasi todella alkaa heti kauniiseen ajan hermolla pysyvään laivaan astuessasi. Matkat vaihtelevat ykkösluokan risteilyistä nopeisiin ja edullisiin ylityksiin, sekä unohtumattomista lomaelämyksistä työmatkoihin. Tallink Silja tunnetaan hyvistä ostosmahdollisuuksistaan ja se on ainoa laivayhtiö, joka listataan säännöllisesti maailman 10 parhaan tax-free -myyjän joukkoon, vaikka sijat yleensä kuuluvat maailman suurimmille lentokentille.

Emoyhtiö Tallink on johtava huipputason risteilyjen ja matkustajaliikennepalvelujen tarjoaja Pohjois-Itämerellä. Kaikkiaan 16 aluksen laivaston liikennöinnin parantamiseen saatiin huomattavia investointeja. Lisäksi käyttöön otettiin laivastouudistusohjelma, jossa jokaista alusta uudistetaan jatkuvasti edellisvuodesta.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Tallink Siljan aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin laivayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Tallink Siljain aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Tallink Silja kaikki reitit

Tallink Silja asiakasarviot

 • "Lauttamatka Tallinnaan"

  Oikein mukava ja ongelmaton kokemus, suosittelen tätä lauttaa kaikille se oli oikein rentouttava ja nautittava ilta.

  'Reginald Owen' matkusti operaattorilla Tallink Silja aluksella Victoria I

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno matka Tallinnaan"

  Otimme lautan Helsingistä Tallinnaan tänä kesänä. Sää oli hyvä. Helsingin keskustasta oli melkoinen kävelymatka lauttaterminaaliin. Lautta oli hieno. Istuimme mukavilla kansituolilla.

  'Rudolf Johannes' matkusti operaattorilla Tallink Silja aluksella Tallink Superstar

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ei huono"

  Laiva lähti tunnin myöhässä, mutta se ei haitannut minua. Palvelu oli erittäin hidasta (yllättävän hidasta) Happy Lobsterissa mutta ruoka oli hyvää. Viihdyin viettäin aikaa pubissa ja soolokitaristi oli erittäin hyvä. Matkustaisin heillä uudelleen, mutta vaan jos saisin toisen alennuslipun.

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla Tallink Silja aluksella Silja Symphony

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Helsingistä Tallinnaan"

  Kaikki selkeää, juuri sitä mitä haluat, helppo toimia, lautta lähti ajoissa ja toimitti minut perille turvallisesti.

  'Tim' matkusti operaattorilla Tallink Silja aluksella Tallink Star

  Lue lisää Näytä vähemmän