COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tallink Silja

Tallink Silja mahdollistaa matkustamisen Itämeren parhaiden kohteiden välillä, joihin kuuluvat Suomi, Viro, Latvia, Ruotsi ja Ahvenanmaa.

Vertaansa vailla olevalla modernilla kalustolla matkasi alkaa heti astuessasi kauniiseen huippuluokkaiseen laivaan. Matkat vaihtelevat ykkösluokan risteilyistä nopeisiin ja edullisiin meren ylityksiin, sekä unohtumattomista loma elämyksistä työmatkoihin. Tallink Silja tunnetaan hyvistä ostosmahdollisuuksistaan ja se on ainoa laivayhtiö, joka listataan säännöllisesti maailman 10 parhaan tax-free -myyjän joukkoon, vaikka yleisemmin sijat kuuluvat maailman suurimmille lentokentille.

Emoyhtiö Tallink on johtava huipputason risteilyjen ja matkustajaliikennepalveluiden tarjoaja Pohjois-Itämerellä. Kaikkiaan 16 aluksen laivaston liikennöinnin parantamiseksi yhtiö vastaanotti huomattavia investointeja, joita käytetään laivojen vuosittaiseen parantamiseen.

Directferries.fi tarjoaa tasavertaisen vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Tallink Siljan aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin laivayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Tallink Siljain aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Tallink Silja kaikki reitit

Tallink Silja asiakasarviot

 • "Kätevä"

  Ihan hyvin ja kätevästi meni kaikki

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä kokemus"

  Viihdyin hyvin laivalla, hytti oli siisti ja kotoisa, ravintolan ruoka hyvää, pidin erityisesti kahvilasta jossa oli hyvä, siisti sisustus , huippu valikoima ja sopivat hinnat.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Oma mielipiteeni"

  Miellyttävä matka

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Tallinnan matka tammikuussa 2020"

  Laivaan siirtyminen kävi ketterästi molemmissa päissä. Tallinassa on parannettu Terminaali D pääsyä tehokkaasti. Todella helppo päästä satama-alueelle. Laivat hyväkuntoisia ja palvelut toimii ensiluokkaisesti myös turistiluokassa. Matkustajat ovat siistejä ja alkoholin käyttö on selvästi vähentynyt. Ravintoloissa hintataso on noussut sellaiselle tasolle, että kannattaa ottaa omat eväspalaset mukaan laivalle tai syödä maissa ennakkoon.

  Lue lisää Näytä vähemmän