COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Thira - Rethymno on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kykladit - Kreeta lautat sivullamme.

Laivalla

Thira - Rethymno lauttaoperaattorit

    • 3 Sailings Weekly 2 hr 15 min
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 3 hr 45 min
    • Get price

Lautta satamasta Thira satamaan Rethymno

Kykladit ja Kreeta yhdistyvät reitillä Thira Rethymno, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. SeaJets -lautta kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 15 minuuttia samalla kun Golden Star Ferries reitti kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 tuntia 45 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 5 ylitystä viikko reitillä Thira Rethymno kohteiden Kykladit ja Kreeta välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Thira opas

Thira on kreikkalaisten Santorinin saarten pääsaari ja niistä suurin. Se sijaitsee eteläisessä Egeanmeressä noin 200 kilometriä manner-Kreikasta kaakkoon.
Santorinin saaret ovat valtavan räjähtävän tulivuorenpurkauksen jäännös. Purkaus tuhosi alunperin yhtenäisen saaren alkuperäiset kylät ja muodosti nykyisen räjähdyskraatterin.
Dramaattisine maisemineen, mykistyttävine auringonlaskuineen ja kauniine rantoineen Thiran valtava suosio lomailijoiden keskuudessa ei ole mikään yllätys.