Lautta satamasta Tinos satamaan Thira

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Tinos Thira, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. SeaJets -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia 20 minuuttia samalla kun Golden Star Ferries reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 21 ylitystä viikko reitillä Tinos Thira kohteiden Kykladit ja Kykladit välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Tinos - Thira lauttaoperaattorit

  • SeaJets
    • 7 lähtöä viikoittain 3 h 20 min
    • Etsi hinta
  • Golden Star Ferries
    • 14 lähtöä viikoittain 4 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Tinos Thira

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Tinos Thira on auto ja 2 matkustajaa.

Tinos opas

Tinos on kreikkalainen saari Egeanmerellä ja se on osa Kykladien saariryhmää. Sen lähimmät saaret ovat Andros, Delos ja Mykonos. Muinaisina aikoina saari tunnettiin Opiussana ja Hydroessana. Neitsyt Marian kirkko tai Evangelistria kirkko Hora on tunnetuin ja yksi Kreikan mahtipontisimmista kirkoista. Se rakennettiin vuosina 1823–1831 kohtaan, josta ortodoksinen ikoni Neitsyt Mariasta löytyi, kun nunna Pelagia (joka myöhemmin tunnustettiin pyhimykseksi) sai näyn. Tilava temppeli on perinteistä arkkitehtuuria, siinä on monia kaaria ja se koostuu kahdesta kerroksesta ja pienemmistä rakennuksista pihalla, jotka sisältävät taiteellisia esineitä, kirkollisia esineitä ja muita arvokkaita historiallisia esineitä. Toinen vierailun arvoinen paikka saarella on Monastery of the Lady of the Angels at Kechrovouni, joka rakennettiin kun kolme siskoa sai saman visio: nainen, Neitsyt Maria, käski heidän rakentaa luostarin tiettyyn pisteeseen Kechrovounissa, jossa oli outo valo.

Tinoksella on veneyhteydet Piraeukseen ja Rafinaan ja myös saarille Andros, Syros ja Mykonos, ja lähes kaiillei Kykladien saarille.