COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Golden Star Ferries

Golden Star Ferriesin kausiluonteiset reitit yhdistävät manner-Kreikan Egeanmeren Kykladeihin, joihin kuuluuvat matkakohteina suositut Mykonos ja Santorini.

Vuonna 2011 perustetun Golden Star Ferriesin laivasto on yksi Egeanmeren muodikkaimmista. Yrityksen lautat sopivat hyvin tämän päivän matkustajille, sillä nopeus, turvallisuus ja luotettavuus ovat Golden Star Ferriesin kulmakivet. Laaja aikataulu tarjoaa nopeita ja säännöllisiä reittejä Rafinan ja arkeologisesti rikkaiden Kykladien välillä. Tätä väliä kulkevat tyylikkäät, huipputekniset lautat.

Vuonna 2016 ostettu F/B Superferry on täysin remontoitu, ja nyt se on Kykladejen välisen merikuljetuksen laatujohtaja. Pienempi ja nopeampi Super Runner-alus ostettiin vuonna 2017, ja se kulkee Tinoksen, Mykonoksen, Paroksen, Naxoksen, Ioksen ja Santorinin välillä. F/B Superferry II on yrityksen alkuperäinen alus, jolle mahtuu 1 600 matkustajaa, kotiteatterihuone, ylellisiä oleskelutiloja ja paljon avaraa kansitilaa.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Golden Star Ferries -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Golden Star Ferries -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin Golden Star Ferries reitit ja satamat

Operaattorin Golden Star Ferries matkassa

Operaattorin Golden Star Ferries kaikki reitit

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit