COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Trelleborg - Sassnitz on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Saksa lautat sivullamme.

Trelleborg - Sassnitz lauttaoperaattorit

Trelleborg Sassnitz lautta arvostelut

 • "Stena Linen matka Trelleborg - Sassnitz"

  Stena Line tarjoaa peruslauttakuljetusta Ruotsin ja Saksan välillä ja siihen se sitten jääkin. Eikä se oli mitenkään negatiivista. Totta kai lautalla on hyttejä ja kauppoja ja ravintoloita. Yksi negatiivinen asia oli kansituolien puute. Niitä on vain muutama ja ihmiset käyttävät niitä kuin sänkyjä; eli varaavat monta paikkaa. Mitä sitten jos ulkona on kylmä? Missä voimme silloin istua?

  'Sassnitz' travelled on Sassnitz

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lauttakokemus"

  Kaikki meni oikein hyvin.

  'Sassnitz' travelled on Sassnitz

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Trelleborgista Sassnitziin

Stena Line yhdistää Ruotsin Trelleborgin Saksan Sassnitziin 14 kertaa viikossa matkaten kohteiden välillä 4 tunnissa ja 15 minuutissa.
Trelleborg-Sassnitz väliset aikataulut sekä matkojen yleisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan joten tarkimmat matkatiedot löydät tekemällä hintahaun.

Trelleborg opas

Trelleborg on kaupunki Skånen läänissä Etelä-Ruotsissa. Kaupungin historia voidaan jäljittää vuoteen 1257, jolloin kaupunki annettiin häälahjaksi Tanskan kuninkaalliselta perheeltä Ruotsin prinssi Valdemarille. Tanskalaiset kuitenkin ottivat kaupungin takaisin, ja pitivät sitä hallussaan vuoteen 1658 asti. Trelleborgista tuli teollisuuskaupunki 1800–luvun lopussa, ja tämä teollistuminen on ollut tärkeä osa kaupungin kehitystä.

Trelleborgissa käy usein matkustajia Ruotsista ja Saksasta, sillä lautat kulkevat Rostockiin, Sassnitzin ja Lyypekin Travemündeen. Lautat alkoivat purjehtimaan vuonna 1897 Sassnitzin linjalla; reitti Travemündeen perustettiin vuonna 1962, kun taas linja entisen Itä-Saksan Rostockin kaupungissa vihittiin Berliinin muurin kaatumisen jälkeen vuonna 1989. Lautat kuljettavat sekä matkustajia, autoja, että raskaita tavarankuljetusautoja. Vuonna 1917 Lenin saapui lautalla Sassnitzista Trelleborgiin matkallan maanpaosta takaisin Venäjälle, johtaakseen vallankumousta.


Sassnitz opas

Rügenin saarella on sen suurin kaupunki, Sassnitz, joka on magneetti vierailijoille ja lomailijoille. Sen satama ulottuu 1.5 kilometriä merelle ja sillä vierailee luksushuviveneitä, troolareita, matkustaja-aluksia sekä huviveneitä. Kaupungin vanha osa sijaitsee sataman koillispäädyssä, jonka takana, lähellä vanhaa lauttaterminaalia, on U-Boat Museum joka esittelee brittiläistä Portsmouthin romuttamosta pelastettua sukellusvene HMS Otusta. Saarella on hämmästyttävät 40 museota, jotka kattavat monenlaisia asioita kaupungin paikallisesta historiasta meriarkeologiaan. Vierailijat suosivat myös Sassnitzin kirkkoja ja palatseja kuten Ralswiekin palatsia sekä 1800-luvulta peräisin olevaa Granitzin metsästysmajaa.

Johtuen Sassnitzin hyvistä yhteyksistä sisämaahan ja sen maantieteellisestä läheisyydestä Skandinaviaan, Venäjään ja Baltian maihin, sen satama on tärkeä solmukohta kansainväliselle matkustaja- ja tavaraliikenteelle.