Laiva Trelleborgista Sassnitziin

Stena Line yhdistää Ruotsin Trelleborgin Saksan Sassnitziin 14 kertaa viikossa matkaten kohteiden välillä 4 tunnissa ja 15 minuutissa.
Trelleborg-Sassnitz väliset aikataulut sekä matkojen yleisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan joten tarkimmat matkatiedot löydät tekemällä hintahaun.

Trelleborg - Sassnitz lauttaoperaattorit

  • Stena Line
    • 14 lähtöä viikoittain 4 h 15 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Trelleborg Sassnitz

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Trelleborg Sassnitz on auto ja 2 matkustajaa.

Trelleborg opas

Trelleborg on kaupunki Skånen läänissä Etelä-Ruotsissa. Kaupungin historia voidaan jäljittää vuoteen 1257, jolloin kaupunki annettiin häälahjaksi Tanskan kuninkaalliselta perheeltä Ruotsin prinssi Valdemarille. Tanskalaiset kuitenkin ottivat kaupungin takaisin, ja pitivät sitä hallussaan vuoteen 1658 asti. Trelleborgista tuli teollisuuskaupunki 1800–luvun lopussa, ja tämä teollistuminen on ollut tärkeä osa kaupungin kehitystä.

Trelleborgissa käy usein matkustajia Ruotsista ja Saksasta, sillä lautat kulkevat Rostockiin, Sassnitzin ja Lyypekin Travemündeen. Lautat alkoivat purjehtimaan vuonna 1897 Sassnitzin linjalla; reitti Travemündeen perustettiin vuonna 1962, kun taas linja entisen Itä-Saksan Rostockin kaupungissa vihittiin Berliinin muurin kaatumisen jälkeen vuonna 1989. Lautat kuljettavat sekä matkustajia, autoja, että raskaita tavarankuljetusautoja. Vuonna 1917 Lenin saapui lautalla Sassnitzista Trelleborgiin matkallan maanpaosta takaisin Venäjälle, johtaakseen vallankumousta.

Sassnitz opas

Rügenin saarella on sen suurin kaupunki, Sassnitz, joka on magneetti vierailijoille ja lomailijoille. Sen satama ulottuu 1.5 kilometriä merelle ja sillä vierailee luksushuviveneitä, troolareita, matkustaja-aluksia sekä huviveneitä. Kaupungin vanha osa sijaitsee sataman koillispäädyssä, jonka takana, lähellä vanhaa lauttaterminaalia, on U-Boat Museum joka esittelee brittiläistä Portsmouthin romuttamosta pelastettua sukellusvene HMS Otusta. Saarella on hämmästyttävät 40 museota, jotka kattavat monenlaisia asioita kaupungin paikallisesta historiasta meriarkeologiaan. Vierailijat suosivat myös Sassnitzin kirkkoja ja palatseja kuten Ralswiekin palatsia sekä 1800-luvulta peräisin olevaa Granitzin metsästysmajaa.

Johtuen Sassnitzin hyvistä yhteyksistä sisämaahan ja sen maantieteellisestä läheisyydestä Skandinaviaan, Venäjään ja Baltian maihin, sen satama on tärkeä solmukohta kansainväliselle matkustaja- ja tavaraliikenteelle.