Lautta satamasta Trelleborg satamaan Sassnitz

Ruotsi ja Saksa yhdistyvät reitillä Trelleborg Sassnitz. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Stena Line. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia 15 minuuttia.

Trelleborg Sassnitz matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Trelleborg satamaan Sassnitz

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Saksa lautat sivullamme.

Trelleborg - Sassnitz lauttaoperaattorit

  • Stena Line
    • 14 lähtöä viikoittain 4 h 15 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Trelleborg Sassnitz

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Trelleborg Sassnitz on auto ja 2 matkustajaa.

Trelleborg opas

Trelleborg on kaupunki Skånen läänissä Etelä-Ruotsissa. Kaupungin historia voidaan jäljittää vuoteen 1257, kun kaupunki esiteltiin häälahjaksi Tanskan kuninkaalliselta perheeltä Ruotsin prinssi Valdemarille. Kuitenkin tanskalaiset ottivat kaupungin takaisin, ja se oli Tanskan vallan alla vuoteen 1658 asti. Trelleborgista tuli teollisuuskaupunki 1800–luvun lopussa, ja tämä teollistuminen on ollut tärkeä osa kaupungin kehitystä.

Trelleborgissa käy usein matkustajia matkalla Ruotsista Saksaan, koska lautat kulkevat Rostockiin, Sassnitzin ja Lyypekin Travemündeen. Nämä lautat alkoivat purjehtimaan vuonna 1897 Sassnitzin linjalla; reitti Travemündeen perustettiin vuonna 1962, kun taas linja entisen Itä-Saksan Rostockin kaupungissa vihittiin Berliinin muurin kaatumisen jälkeen vuonna 1989. Lautat kuljettavat sekä matkustajia, autoja, että raskaita rahtiajoneuvoja. Vuonna 1917 Lenin saapui lautalla Sassnitzista Trelleborgiin matkalla maanpaosta takaisin Venäjälle johtamaan vallankumousta.

Sassnitz opas

Rügenin saarella on sen suurin kaupunki, Sassnitz, joka on magneetti vierailijoille ja lomailijoille, jotka nauttivat jatkuvasti silmissä luksushuviveneiden troolarit, matkustaja-alukset ja huviveneet. Satama ulottuu lähes 1,5 km merelle, ja vanha osa kaupunkia istuu sataman koillispäädyssä. Sataman ohi, lähellä vanhaa lauttaterminaalia, on U-Boat Museum featuring, ehkä oudosti, brittiläinen sukellusvene HMS Otus, joka pelastettiin Portsmouthin romuttamosta ja hinattiin paikalle. Saarella on hämmästyttävä määrä museoita - yli 40 – jotka kattavat kaiken paikallisen historian meriarkeologiassa. On myös monia monumentteja, kirkkoja ja palatseja, myös hautoja ja tumuli saaren historiallisesta menneisyydestä, ja Ralswiekin palatsi ja Granitzin metsästysmaja peräisin 1800–luvulta.

Seurauksena sen hyvistä yhteyksistä sisämaahan ja sen maantieteellisesta läheisyys Skandinaviaan, Venäjään ja Baltian maihin, Sassnitzin satama on tärkeä solmukohta kansainväliselle henkilö- ja tavaraliikenteelle.