Turku
Kapellskär
Lautat maahan Ruotsi
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Turku satamaan Kapellskär

Suomi ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Turku Kapellskär. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Tallink Silja Line. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 12 tuntia 30 minuuttia.

Turku Kapellskär matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Turku satamaan Kapellskär

Saadaksesi lisätietoa vieraile Suomi - Ruotsi lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Turku - Kapellskär?

Lautan ylitysaika Turku - Kapellskär on noin 12h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Turku - Kapellskär?

Turku to Kapellskär lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Turku - Kapellskär on 118 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Turku - Kapellskär?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Turku to Kapellskär ja tämä on
  • Tallink Silja

Miten voin varata lauttalippuja Turku - Kapellskär?

Varaa lautat reitiltä Turku kohteeseen Kapellskär tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Turku - Kapellskär?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Turku - Kapellskär
  • Tallink Silja

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Turku - Kapellskär?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Turku ja Kapellskär välillä
  • Tallink Silja

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Turku - Kapellskär?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Turku ja Kapellskär välillä?

Etäisyys Turku ja Kapellskär välillä on noin 193 meripeninkulmaa.

Turku opas

Turku on Aurajoen suulla sijaitseva kaupunki Lounais-Suomen rannikolla. Turku on Suomen vanhin kaupunki, jonka historia yltää jopa 1200- luvulle asti. Turku oli pitkään tärkein asutuskeskus Suomessa sekä Suomen ensimmäinen pääkaupunki vuosina 1809-1812. Se pysyi väestöltään suurimpana kaupunkina 1840-luvun loppuun asti.

Tänä päivänä sen merkitys valtakunnallisesti ei ole enää sama kuin ennen, mutta Turku on alueellinen pääkaupunki ja tärkeä paikka liiketoiminnan ja kulttuurin kannalta Pohjois-Euroopassa. Pitkän historiansa ansiosta se on toiminut monen tärkeän tapahtuman näyttämönä ja on vaikuttanut Suomen historiaan laajasti. Yhdessä Tallinnan kanssa Turku nimettiin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2011. Lisäksi vuonna 1996 se julistettiin Suomen viralliseksi joulukaupungiksi.

Sijaintinsa vuoksi Turku on merkittävä kaupallinen- ja matkustajasatamakaupunki. Kaupungin sataman kautta kulkee vuosittain yli kolme miljoonaa matkustajaa Tukholmaan ja Maarianhaminaan.


Kapellskär opas

Kapellskär on ruotsalainen kaupunki Itämeren rannikolla, noin 90 km Tukholmasta pohjoiseen. Kapellskär on Tukholman pohjoisin satama ja on yksi suurimmista Ro-Ro -satamista Ruotsissa. Satamalla on tärkeä merkitys Suomeen, Norjaan, Venäjälle ja Baltian maihin matkustaville.

Kaupunki on Norrtäljen kunnassa, joka sijaitsee Tukholman maakunnassa, Itä-Ruotsissa. Se on suurin ja pohjoisin Tukholman lääni ja se luotiin vuonna 1971 yhdistämällä useita entisiä kuntia. Monet rakennukset Norrtäljen kunnassa ovat kesämökkejä. Tämä johtuu sen maantieteellisestä sijainnista Tukholman saaristossa, mikä tekee siitä myös suositun turistien ja varsinkin Tukholmalaisten keskuudessa.

Satama sijaitsee hyvin lähellä, joten se on erittäin houkutteleva nopeisiin purjehduksiin ja täyskäynnöksiin Suomeen, Viroon ja Ahvenanmaalle. Lautat kulkevat Maarianhaminaan, Naantaliin ja Paldiskiin. Lähtöselvitys suljetaan tunti ennen lähtöä.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.