Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Kapellskär lauttasatamaan

 • Autolla

  Kapellskär on noin 25 km Norrtäljestä ja 90 km Tukholmasta ja Uppsalasta. Tukholmasta ota E18 Kapellskäriin. Uppsalasta ota E4 ja tämän jälkeen reitti 77 Norrtäljeen asti ja sieltä jatka E18 Kapellskäriin.

 • Junalla/Bussilla

  Tukholmasta Kapellskäriin on päivittäin lähtöjä. Ota Tukholman päärautatieasemalta metro pysäkille 'Danderyd sjukhus'. Jatka matkaa bussilla Norrtäljen linja-autoasemalle, jossa sinun tulee vaihtaa bussiin, joka vie sinut Kapellskäriin. Matkan kesto on noin 2 tuntia.

 • Paikoitus

  Terminaalin ulkopuolelta löytyy ilmaista paikoitusta.

 • Osoite

  Kapellskär, 76015 Gräddö, Ruotsi

 • Kapellskär majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Kapellskär lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Kapellskär majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Kapellskär lauttapalvelut

Kapellskär opas

Mitä tehtävää Kapellskär tarjoaa?

Satama on melko pieni joten sen mukavuudet ovat rajalliset. Laivaa odotellessa voit kuitenkin vierailla Sladdstycket Hembygdsmuseumissa, jossa kerrotaan sataman historiasta. Kesäisin sataman lähistöllä järjestetään kirpputori ja tarjolla on myös telttailua.

Mitä liikennettä Kapellskäristä löytyy?

Busseja kulkee Kapellskärin satamasta Tukholman linja-autoasemalle. Satamasta voi myös soittaa taksin. Taksin odotus kestää yleisemmin noin 20 minuuttia.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.