COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Valletta - Catania on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Valletta satamaan Catania

Saadaksesi lisätietoa vieraile Malta - Sisilia lautat sivullamme.

Valletta - Catania lauttaoperaattorit

    • 6 Sailings Weekly 4 hr 15 min
    • Get price

Lautta satamasta Valletta satamaan Catania

Malta ja Sisilia yhdistyvät reitillä Valletta Catania. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Virtu Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 6 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia 15 minuuttia.

Valletta Catania matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Valletta opas

Valletta on Maltan pääkaupunki. Vallettan niemimaalla on kaksi luonnonsatamaa, Marsamxett ja Grand Harbour. Grand Harbour on Maltan suurin satama, jonka lähellä on purkulaiturit Marsassa. Risteilyterminaali sijaitsee vanhalla Seawall of Valletta Waterfrontilla jonka Grandmaster Manuel Pinto de Fonseca rakensi. Valletassa on monia rakennuksia 1500–luvulta lähtien, jotka on rakennettu Order of St. John of Jerusalemin aikana, joka tunnetaan myös nimellä Knights Hospitaller. Kaupungissa on pitkälti barokin luonentta ja Manneristisia elementtejä, Neo-klassista ja modernia arkkitehtuuria valituilla alueilla, vaikka maailmansota jätti suuret arvet kaupunkiin; erityisesti Royal Opera Housen purkuun. Valletta tunnustettiin virallisesti World Heritage UNESCOon vuonna 1980. Kaupunki toimii saaren pääasiallisena kulttuurin keskuksena ja sen ainutlaatuinen kokoelma kirkkoja, palatseja ja museoita houkuttelevat kävijöitä eri puolilta maailmaa. Se on nimetty Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2018.

Lautat satamasta lähtevät Cataniaan ja Pozzalloon.


Catania opas

Catania sijaitsee Sisilian itärannikolla ja on Sisilian toiseksi suurin kaupunki. Se sijaitsee Joonianmerellä Etnan, tai "Muntagnan" kuten paikalliset kutsuvat sitä, varjossa. Etna on alati läsnä ja on suurelta osin muovannut Catanian historiaa ja olemassaoloa. Tulivuorenpurkaukset ovat useaan otteeseen tuhonnut kaupungin, joista tuhoisin tapahtui 1600-luvulla. Vuonna 1669 Catania oli peittynyt laavaan ja sitten, vain 24 vuotta myöhemmin vuonna 1693 maanjäristys ravisteli kaupunkia ja sen perustuksia. Kaupungin aukion laidalla on St. Agatalle (kaupungin suojeluspyhimys) omistettu Katedraali, joka seisoo vanhan 1000–luvun kirkon paikalla, joka tuhoutui tulivuorenpurkauksessa vuonna 1693. Sen korvaaja on erittäin vaikuttava, barokinrakenteinen, joka sisältää joitakin Rooman amfiteatterin pylväitä. Nämä eivät ole ainoita roomalaisia elementtejä, sillä alla on muutamia roomalaisia kylpylöitä. Sisällä barokin teema jatkuu useillaa koristeellisilla kappeleilla ja freskolla joka selvisi vuoden 1693 maanjäristyksestä. Bellini, Catanian kuuluisin poika, on haudattu tänne, kuten on (tuhkattuna) kolme aragonialaista kuningasta: Fredrik II, Louis ja Frederick III.