Valletta
Catania
Lautat maahan Sisilia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Valletta satamaan Catania

Malta ja Sisilia yhdistyvät reitillä Valletta Catania. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Virtu Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 6 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia 15 minuuttia.

Valletta Catania matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Valletta satamaan Catania

Saadaksesi lisätietoa vieraile Malta - Sisilia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Valletta - Catania?

Lautan ylitysaika Valletta - Catania on noin 4h 15m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Valletta - Catania?

Valletta to Catania lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Valletta - Catania on 260 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Valletta - Catania?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Valletta to Catania ja tämä on
  • Virtu Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Valletta - Catania?

Varaa lautat reitiltä Valletta kohteeseen Catania tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Valletta - Catania?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Valletta - Catania
  • Virtu Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Valletta - Catania?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Valletta - Catania?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Virtu Ferries

Mikä on etäisyys Valletta ja Catania välillä?

Etäisyys Valletta ja Catania välillä on noin 100 meripeninkulmaa.

Valletta opas

Valletta on Maltan pääkaupunki. Vallettan niemimaalla on kaksi luonnonsatamaa, Marsamxett ja Grand Harbour. Grand Harbour on Maltan suurin satama, jonka lähellä on purkulaiturit Marsassa. Risteilyterminaali sijaitsee vanhalla Seawall of Valletta Waterfrontilla jonka Grandmaster Manuel Pinto de Fonseca rakensi. Valletassa on monia rakennuksia 1500–luvulta lähtien, jotka on rakennettu Order of St. John of Jerusalemin aikana, joka tunnetaan myös nimellä Knights Hospitaller. Kaupungissa on pitkälti barokin luonentta ja Manneristisia elementtejä, Neo-klassista ja modernia arkkitehtuuria valituilla alueilla, vaikka maailmansota jätti suuret arvet kaupunkiin; erityisesti Royal Opera Housen purkuun. Valletta tunnustettiin virallisesti World Heritage UNESCOon vuonna 1980. Kaupunki toimii saaren pääasiallisena kulttuurin keskuksena ja sen ainutlaatuinen kokoelma kirkkoja, palatseja ja museoita houkuttelevat kävijöitä eri puolilta maailmaa. Se on nimetty Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2018.

Lautat satamasta lähtevät Cataniaan ja Pozzalloon.


Catania opas

Catania sijaitsee Sisilian itärannikolla ja on Sisilian toiseksi suurin kaupunki. Se sijaitsee Joonianmerellä Etnan, tai "Muntagnan" kuten paikalliset kutsuvat sitä, varjossa. Etna on alati läsnä ja on suurelta osin muovannut Catanian historiaa ja olemassaoloa. Tulivuorenpurkaukset ovat useaan otteeseen tuhonnut kaupungin, joista tuhoisin tapahtui 1600-luvulla. Vuonna 1669 Catania oli peittynyt laavaan ja sitten, vain 24 vuotta myöhemmin vuonna 1693 maanjäristys ravisteli kaupunkia ja sen perustuksia. Kaupungin aukion laidalla on St. Agatalle (kaupungin suojeluspyhimys) omistettu Katedraali, joka seisoo vanhan 1000–luvun kirkon paikalla, joka tuhoutui tulivuorenpurkauksessa vuonna 1693. Sen korvaaja on erittäin vaikuttava, barokinrakenteinen, joka sisältää joitakin Rooman amfiteatterin pylväitä. Nämä eivät ole ainoita roomalaisia elementtejä, sillä alla on muutamia roomalaisia kylpylöitä. Sisällä barokin teema jatkuu useillaa koristeellisilla kappeleilla ja freskolla joka selvisi vuoden 1693 maanjäristyksestä. Bellini, Catanian kuuluisin poika, on haudattu tänne, kuten on (tuhkattuna) kolme aragonialaista kuningasta: Fredrik II, Louis ja Frederick III.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Virtu Ferries 05:00 09:15 4 tuntia 15 minuuttia Ke, Sun
Virtu Ferries 18:00 22:15 4 tuntia 15 minuuttia Mon, La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.