COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Valletta - Pozzallo on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Valletta satamaan Pozzallo

Saadaksesi lisätietoa vieraile Malta - Sisilia lautat sivullamme.

Valletta - Pozzallo lauttaoperaattorit

    • 15 Sailings Weekly 1 hour 45 min
    • Get price

Laiva Vallettasta Pozzalloon

Virtu Ferries yhdistää Maltan ja Sisilian saaret liikennöiden Valletan ja Pozzallon välillä jopa 12 kertaa viikossa. Matkat kestävät tunnin ja 45 minuuttia.

Kohteiden väliset aikataulut sekä matkojen yleisyys saattavat vaihdella sesonkiluonteisesti, joten tarkempaa tietoa löydät tarkkailemalla verkkosivujemme aikatauluja sekä hintoja.

Valletta opas

Valletta on Maltan pääkaupunki. Vallettan niemimaalla on kaksi luonnonsatamaa, Marsamxett ja Grand Harbour. Grand Harbour on Maltan suurin satama, jonka lähellä on purkulaiturit Marsassa. Risteilyterminaali sijaitsee vanhalla Seawall of Valletta Waterfrontilla jonka Grandmaster Manuel Pinto de Fonseca rakensi. Valletassa on monia rakennuksia 1500–luvulta lähtien, jotka on rakennettu Order of St. John of Jerusalemin aikana, joka tunnetaan myös nimellä Knights Hospitaller. Kaupungissa on pitkälti barokin luonentta ja Manneristisia elementtejä, Neo-klassista ja modernia arkkitehtuuria valituilla alueilla, vaikka maailmansota jätti suuret arvet kaupunkiin; erityisesti Royal Opera Housen purkuun. Valletta tunnustettiin virallisesti World Heritage UNESCOon vuonna 1980. Kaupunki toimii saaren pääasiallisena kulttuurin keskuksena ja sen ainutlaatuinen kokoelma kirkkoja, palatseja ja museoita houkuttelevat kävijöitä eri puolilta maailmaa. Se on nimetty Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2018.

Lautat satamasta lähtevät Cataniaan ja Pozzalloon.


Pozzallo opas

Italian kaupunki Pozallo sijaitsee Sisilian saarella, Ragusan alueella. Kaupungin matkailijoita vetää puoleensa sen rannat, jotka ovat saaneet Blue Flag -tunnustuksen niiden veden laadusta, ympäristötietoisuudesta ja informaatiosta sekä ympäristön ylläpidosta ja turvallisuudesta. Kaikkein paras aika vierailla Pozallossa on elokuun 2. tai 3- viikko, jolloin siellä pidetään Ferr' Agosto. Tänä aikana monet ihmiset voi löytää juhlimasta ja nukkumasta rannalla.

Osa Ragusan maakunnasta on muuttunut radikaalisti viime 20 vuoden aikana, lähinnä turismin myötä. Kuitenkin monet Ragusan alueet ovat vielä koskemattomia, ja 1700-luvun ilmapiiri on yhä havaittavissa. Teollisuutta löytyy Ragusan kaupungeista ja Pozzallosta.

Kaupunki on myös tärkeä satama, josta lauttaliikenne kulkee Maltalle 90 minuutin matkalla.