COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Valverde - Los Cristianos on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile El Hierro - Teneriffa lautat sivullamme.

Valverde - Los Cristianos lauttaoperaattorit

    • 8 Sailings Weekly 2 hr 30 min
    • Get price

Lautta satamasta Valverde satamaan Los Cristianos

El Hierro ja Teneriffa yhdistyvät reitillä Valverde Los Cristianos. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Naviera Armas. Reittiä kuljetaan jopa 8 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia 30 minuuttia.

Valverde Los Cristianos matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Valverde opas

Valverde on kunta Kanariansaarilla Santa Cruz de Tenerifen maakunnassa. Kaupunki sijaitsee koillisrannikolla El Hierron saarella ja se on pienin Kanariansaarten pääkaupunki ja ainoa joka sijaitsee rannikolla. Kaupungissa on trooppinen autiomaan ilmasto, mikä on leuto ympäri vuoden ja talvet ovat leutoja ja lämpimiä. Valverden valkoiset talot eivät ole niin viehättäviä kuin parvekkeelliset kartanot muiden Kanariansaarten pääkaupungeissa, mutta kun pilvet eivät häiritse, kaupunki tarjoaa kauniita laaksonäköaloja. Harvoina selvinä päivinä voit nähdä Teneriffan El Teiden ja La Gomeran täydellisesti kaupungin keskustasta.

Kaupungin satamasta lautat kulkevat Los Cristianosiin ja San Sebastian de la Gomeraan.


Los Cristianos opas

Los Cristianos on yksi suosituimmista ja kiireisimmistä lomakohteista Teneriffan saarella, joka kuuluu Kanariansaariin. Sen rannat ovat kauniita ja aina ruuhkaisia. Teneriffan satama tarjoaa kalastusretkiä, huviristeilyjä, retkiä lasipohjaveneissä, sukellusretkiä ja lauttoja naapurisaari La Gomeralle. Se oli kerran vanha kalastajakylä, ja on vuosien saatossa kokenut merkittävän laajentumisen, tehden kohteesta täydellisen päiväretkille. Suurin osa toiminnoista keskittyy rantakadun alueelle. Rantakadulta löydät laadukkaita ravintoloita, baareja ja kahviloita, jotka tarjoavat tyypillisiä Kanariansaarten ruokia sekä erilaisia ruokavaihtoehtoja maailmalta. Kauempana ranta-alueelta voit löytää lukuisia kauppoja ja pikkubutiikkeja, designer-kauppoja sekä muista hienoja liikeitä, joista löytää parhaimmat löydöt ja edullisia tuotteita.

Kaupungin satamasta voi ottaa lautan Valverdelle, San Sebastian de la Gomeralle ja Santa Cruz de La Palmalle.