Varberg
Grenå
Lautat maahan Tanska
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Varbergistä Grenåhon

Stena Line yhdistää Ruotsin ja Tanskan liikennöiden Varberg-Grenå reittiä jopa 14 kertaa viikossa. Matkat kestävät nopeimmillaan 4 tuntia 14 minuuttia.
Varberg-Grenå reitin aikataulut ja vuorojen yleisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan joten tarkemmat tiedot löydät tekemällä hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Varberg satamaan Grenå

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Tanska lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Varberg - Grenå?

On olemassa 0 lauttaoperaattoria Varberg to Grenå ja tämä on

Miten voin varata lauttalippuja Varberg - Grenå?

Varaa lautat reitiltä Varberg kohteeseen Grenå tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Varberg - Grenå?

Ei, et voi matkustaa jalkaisin matkustajana, tällä hetkellä voit matkustaa lautalla vain ajoneuvon kanssa.

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Varberg - Grenå?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Varberg - Grenå?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Varberg opas

Ruotsin kaupunki Varberg sijaitsee Hallannin läänissä ja yhdessä muun Hallannin se tunnetaan sen "tyypillisestä länsirannikosta". Siihen kuuluu hiekkarantoja, jotka vähitellen muuttuvat enemmän kallioiseksi maastoksi siirryttäessä pohjoiseen Bohuslan saaristoon ja niin kauas pohjoiseen kuin Nordkappiin. Kuitenkin vain 20 minuutin ajomatkan päässä sisämaassa on täysin eri maasto, jossa sinua odottaa mäkiä, järviä ja metsiä. Varberg on suosittu turistien keskuudessa, varsinkin kesäisin, jolloin monet ruotsalaiset lomailevat siellä. Yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä on sen linnoitus, osittain kokonsa vuoksi ja osittain siksi, koska se ei ole arkkitehtuurisesti yhtenäine . Linnoitus rakennettiin ensin myöhään 1200–luvulla ja on siihen on lisätty uusia osia vuosien varrella. Lähellä Varbergia on VLF lähetin Grimeton, mielenkiintoinen radiotekninen laitteisto joka on luokiteltu UNESCOn maailman kulttuuriperinnöksi. Siellä voi vierailla kesällä.

Kaupungin satamasta on 14 lauttayhteyttä viikoittain Grenån kanssa. Ylitysaika on noin 4 tuntia ja 15 minuuttia.


Grenå opas

Tanskan kaupunki Grenå on satamakaupunki joka sijaitsee Jyllannin niemimaan itärannikolla. Se on alueen suurin kaupunki. Grenån kirkossa kaupungin aukiolla on yhdet hienoimmista uruista, joissa on 42 pronssista kelloa ja se on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Kaupungissa on myös museo Osjylland-Grenån ja Kattegatcentret, akvaario meren rannalla, jossa on suuria haita ja Pohjoisia suolavesikaloja. Kaupungilla kävellessäsi näet monia taideteoksia esillä. Toinen suosittu kohde kaupunkissa on 5 km pituinen hiekkaranta sekä monia kauniita mökkejä, jotka ovat vuokrattavissa.

Grenå on yhdistetty lautalla Varbergiin Ruotsissa ja Anholtin saareen. Lauttaterminaali sijaitsee lähellä Grenån keskustaa ja se aukeaa tuntia ennen lauttojen lähtöä. Voit ostaa liput tasolta 2.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.