Varberg satamaan Grenå lautta

Ruotsi ja Tanska yhdistyvät reitillä Varberg Grenå. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Stena Line. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia 15 minuuttia.

Varberg Grenå matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Varberg satamaan Grenå lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Tanska lautat sivullamme.

Varberg - Grenå lauttaoperaattorit

  • Stena Line
    • 14 lähtöä viikoittain 4 h 15 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Varberg Grenå hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Varberg Grenå on auto ja 2 matkustajaa.

Varberg opas

Ruotsin kaupunki Varberg sijaitsee Hallannin läänissä ja yhdessä muun Hallannin se tunnetaan sen "tyypillisestä länsirannikosta". Siihen kuuluu hiekkarantoja, jotka vähitellen muuttuvat enemmän kallioiseksi maastoksi siirryttäessä pohjoiseen Bohuslan saaristoon ja niin kauas pohjoiseen kuin Nordkappiin. Kuitenkin vain 20 minuutin ajomatkan päässä sisämaassa on täysin eri maasto, jossa sinua odottaa mäkiä, järviä ja metsiä. Varberg on suosittu turistien keskuudessa, varsinkin kesäisin, jolloin monet ruotsalaiset lomailevat siellä. Yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä on sen linnoitus, osittain kokonsa vuoksi ja osittain siksi, koska se ei ole arkkitehtuurisesti yhtenäine . Linnoitus rakennettiin ensin myöhään 1200–luvulla ja on siihen on lisätty uusia osia vuosien varrella. Lähellä Varbergia on VLF lähetin Grimeton, mielenkiintoinen radiotekninen laitteisto joka on luokiteltu UNESCOn maailman kulttuuriperinnöksi. Siellä voi vierailla kesällä.

Kaupungin satamasta on 14 lauttayhteyttä viikoittain Grenån kanssa. Ylitysaika on noin 4 tuntia ja 15 minuuttia.

Grenå opas

Tanskan kaupunki Grenå on satamakaupunki joka sijaitsee Jyllannin niemimaan itärannikolla. Se on alueen suurin kaupunki. Grenån kirkossa kaupungin aukiolla on yhdet hienoimmista uruista, joissa on 42 pronssista kelloa ja se on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Kaupungissa on myös museo Osjylland-Grenån ja Kattegatcentret, akvaario meren rannalla, jossa on suuria haita ja Pohjoisia suolavesikaloja. Kaupungilla kävellessäsi näet monia taideteoksia esillä. Toinen suosittu kohde kaupunkissa on 5 km pituinen hiekkaranta sekä monia kauniita mökkejä, jotka ovat vuokrattavissa.

Grenå on yhdistetty lautalla Varbergiin Ruotsissa ja Anholtin saareen. Lauttaterminaali sijaitsee lähellä Grenån keskustaa ja se aukeaa tuntia ennen lauttojen lähtöä. Voit ostaa liput tasolta 2.