Lautta satamasta Volos satamaan Chora

Kreikka ja Skopelos yhdistyvät reitillä Volos Chora, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Hellenic Seaways -lautta kulkee jopa 11 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 45 minuuttia samalla kun Anes Ferries reitti kulkee jopa 4 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 15 ylitystä viikko reitillä Volos Chora kohteiden Kreikka ja Skopelos välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Volos - Chora lauttaoperaattorit

  • Hellenic Seaways
    • 11 lähtöä viikoittain 2 h 45 min
    • Etsi hinta
  • Anes Ferries
    • 4 lähtöä viikoittain 4 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Volos Chora

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Volos Chora on auto ja 2 matkustajaa.

Volos opas

Volos on satamakaupunki Thessaliassa Kreikan mantereella, noin 325 km pohjoiseen Ateenasta ja 215 km etelään Thessalonikista. Kaupunki on Magnesian alueen pääkaupunki ja on Thessaliassa ainoa pääsy merelle. Volos on yksi uusimmista satamakaupungeista Kreikassa, monet sen sataman rakennukset rakennettiin maanjäristyksen jälkeen vuonna 1955. Kaupunki on koti Thessalian yliopistolle ja on solmukohta valmistuksen, kaupan, palvelujen ja matkailun alalla. Volos osallistui vuoden 2004 olympialaisiin, ja kaupunki on sittemmin ollut isäntänä muille urheilutapahtumille, kuten Euroopan Athletic kisoille. Volos myös isännöi 7. kansainvälinstä Olympiad on Astronomy and Astrophysicsia välillä 27.7.-5.8.2013.

Volos on yksi kauneimmista kaupungeista Kreikassa. Alueen rikkaus ja sen pitkä historia ovat jättäneet jälkensä kaupungin arkkitehtuuriin, joka uhkuu luottamusta ja loistoa. Lukuisia kartanoita, kunnallisia halleja, museoita, jo 20-luvun teollisuuslaitoksia, ja upeat kirkot tekevät Voloksesta todella nautittavan.

Kaupungin satamasta lauttaliikenne kulkee Skiathokselle, Alonissokselle, Glossanille ja Skopelokselle.